Şimdi Ara

selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada bu bölümü okuyan var mı aranızda birkaç şey sormak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 6 Mart 2018; 20:28:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• orada okumuyorum da ne soracaksın

• Ben de orada okumuyorum sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Codix

orada okumuyorum da ne soracaksın

okuldan, kalitesinden, öğretmenlerinden, beni ne kadar geliştirebilir yani potansiyeli vs vs

• Ben Selçuk Üniversitesinde okuyorum. Kapüs iyi. Edebiyat Fakültesi hocaları iyi. Okul ve hocaları kaliteli ben beğeniyorum kampüs olarak kampüsde iyi. İçinden tramvay geçiyor. Bimerimiz var pc işleri için galiba, orasıda iyi. Vize final zamanı siccim gibi insan doluyor bimer. Kütüphanesi gayet yeterli. Konya şehir olarak gayet iyi diyebilirim. Bosna tarafı tamamen öğrenci. Zafer yobaz dolu. Ama zafer de işin katiyen olmaz. Zaten 1 saat sürüyor gitmek. Velhasıl herşey dahil 10 üzerinden 7.5 alır. Sormak istediğin bişey olursa p.m ile ulaşabilirsin. Merak ettiğin yerlere gidip istediğini öğrenmeye çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Ben Selçuk Üniversitesinde okuyorum. Kapüs iyi. Edebiyat Fakültesi hocaları iyi. Okul ve hocaları kaliteli ben beğeniyorum kampüs olarak kampüsde iyi. İçinden tramvay geçiyor. Bimerimiz var pc işleri için galiba, orasıda iyi. Vize final zamanı siccim gibi insan doluyor bimer. Kütüphanesi gayet yeterli. Konya şehir olarak gayet iyi diyebilirim. Bosna tarafı tamamen öğrenci. Zafer yobaz dolu. Ama zafer de işin katiyen olmaz. Zaten 1 saat sürüyor gitmek. Velhasıl herşey dahil 10 üzerinden 7.5 alır. Sormak istediğin bişey olursa p.m ile ulaşabilirsin. Merak ettiğin yerlere gidip istediğini öğrenmeye çalışırım.

edebiyat bölümü mü okuyorsunuz hocam?
    Bilgisayar bölümünden arkadaşlarınız var mı hocam peki? Yani aslında benim kaygım şu o bölümde ingilizce ana dili yok galiba. Yani odtüyü incelemiştim orada yabancı dil olarak ingilizce var, hazırlıkta okuyorlarmış selçukluda bu olay yok. Bilgisayar için de dilin şart olduğunu düşünüyorum

• Selçuk İletişim mezunuyum, YL kazandım devam etmedim. Bilgisayar bölümü okuyan arkadaşlar var ama ben iyi kötü diyemem. Bence çalışan/araştıran için gayet iyi gözüküyor. Sen emek harcamazsan bir şey olmuyor.

Bizim fakültede öyleydi, koşturan bir şeyler kaptı/öğrendi. Ömrümün yarısı Bosna Hersek Mh'da geçti. 5 sene öncesine kadar güzel bir mahalleydi, şimdi mahalle büyümesine rağmen, eski tadı yok. Üniversite iyi. Mühendislik fakültesinde İng. hazırlık var ama bilgisayar okuyanlardan duymadım (illaki vardır ama konusu geçmedi) Bence bilgisayar mühendisliği burada da okunur. Daha teknik bölümler için Lab'lar yetersiz diyenleri duydum ama bilgisayarda sorun olur mu bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Selçuk İletişim mezunuyum, YL kazandım devam etmedim. Bilgisayar bölümü okuyan arkadaşlar var ama ben iyi kötü diyemem. Bence çalışan/araştıran için gayet iyi gözüküyor. Sen emek harcamazsan bir şey olmuyor.

Bizim fakültede öyleydi, koşturan bir şeyler kaptı/öğrendi. Ömrümün yarısı Bosna Hersek Mh'da geçti. 5 sene öncesine kadar güzel bir mahalleydi, şimdi mahalle büyümesine rağmen, eski tadı yok. Üniversite iyi. Mühendislik fakültesinde İng. hazırlık var ama bilgisayar okuyanlardan duymadım (illaki vardır ama konusu geçmedi) Bence bilgisayar mühendisliği burada da okunur. Daha teknik bölümler için Lab'lar yetersiz diyenleri duydum ama bilgisayarda sorun olur mu bilemiyorum.

Mesajiniz icin teşekkürler hocam. Emek olmadan aş olmaz bunun farkindayim ama iste olay maalesef bende bitmiyor. Universite de bu konuda onemli. Teknoji alaninda da ingilizce sart gibi bence.

Aslinda bu alanda olan biriyle de konusmak lazim

Tekrar tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy Blue

quote:

Selçuk İletişim mezunuyum, YL kazandım devam etmedim. Bilgisayar bölümü okuyan arkadaşlar var ama ben iyi kötü diyemem. Bence çalışan/araştıran için gayet iyi gözüküyor. Sen emek harcamazsan bir şey olmuyor.

Mesajiniz icin teşekkürler hocam. Emek olmadan aş olmaz bunun farkindayim ama iste olay maalesef bende bitmiyor. Universite de bu konuda onemli. Teknoji alaninda da ingilizce sart gibi bence.

Tekrar tesekkur ederim

Ne kadar yanıt verirler bilemem ama Facebook'ta "Selçuk Üni. Bilgisayar Mühendisliği" gibi aramalarla belki grup sonuçlarına ulaşabilirsin. Şu an için seni yönlendirebileceğim arkadaşım yok.

Genelde üniversite bölümlerinin grupları oluyor Facebook'ta. (büyük pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşamazsın diye tahmin ediyorum, ama tabi daha iyi üniversitelerde daha iyi bilgisayar bölümleri olabilir.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Navy Blue

quote:

Tekrar tesekkur ederim

Ne kadar yanıt verirler bilemem ama Facebook'ta "Selçuk Üni. Bilgisayar Mühendisliği" gibi aramalarla belki grup sonuçlarına ulaşabilirsin. Şu an için seni yönlendirebileceğim arkadaşım yok.

Genelde üniversite bölümlerinin grupları oluyor Facebook'ta. (büyük pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşamazsın diye tahmin ediyorum, ama tabi daha iyi üniversitelerde daha iyi bilgisayar bölümleri olabilir.)

Facebooku birakali uzun yillar oluyor o da aklimda zaten.

• Kesin konyada yaşıyorsun Selçuklu üniversitesi dediğine göre

• Orada okuyan bir oda arkadaşım bir tane de arkadaşım var .

Yalnız uninin ismi Selçuk ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

Orada okuyan bir oda arkadaşım bir tane de arkadaşım var .

Yalnız uninin ismi Selçuk ;)

Selcuklu belediyesinden kalma agiz aliskanligi hocam

arkadaslariniza sorabilir misiniz hocam yeterli mi hocalari nasil vs.

@HugenkuL7

sizde mi konyadasiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 6 Mart 2018; 16:49:40 >
  • Liseden bu yana arkadaşım olana sordum kısa ve öz "gelmesin" diyor.

İyi olmadığını düşünüyor .

• ingilizce bir okul bulmalisin bilg. muh. icin.

• @IntZTü
    hocam bu arkadaşla görüşme imkanım var mı? telegram wp gibi yerden konuşabilir miyiz?

@CThirty
    konya da yaşıyorum hocam çevresinde bir üniversiteye gidebilirim ancak. odtü çok uzak ihtimal hacetepede zor durumlara bakılırsa.
    Bu işin içindeyseniz önerebileceğiniz bir üniversite var mı?

• Hocam milletin gelme demelerinin sebebi konya daki yaşam ondan gelme diyorlar. Sen direk konu açarken belirt eğitimi nedir diye çünkü sosyal yapıyı sen biliyorsun zaten

• Maalesef

• Ulan odtü nere selçuk nere ikisini neden karşılaşgırıyorsun? Tercih dönemi ddğil daha erken böyle şeyler için

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Ulan odtü nere selçuk nere ikisini neden karşılaşgırıyorsun? Tercih dönemi ddğil daha erken böyle şeyler için

ya aklımda birkaç plan daha var. acaba o planlar selçuk için feda edilir mi onun için konu açtım.

@ismail58000
    hocam zaten farkındayım bazı şeylerin. Sırf insanları yüzünden üniversiteyi gömüyorlar. Ama işte insan gene düşünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.