İLK 10K İÇİNDE Bİ SIKIŞMA OLACAK. OBPNİN ETKİSİ ÇOK FAZLA HİSSEDİLECEK. 10K SONRASI 2020 DEN KÖTÜ GELME İHTİMALİ YOK. BÖLGELERE GÖRE ORAN DEĞİŞSEDE 2020X85 DEN KÖTÜ G E L M E Y E C E K < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 29 Haziran 2022; 22:0:33 > |
ZEKA SEVİYESİ (2. sayfa)

-
-
İlk 10k o*urursa gerisi s*çar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 29 Haziran 2022; 22:1:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0,85 SIÇMIŞ HALİ
-
Adam ya geldi adam (dans eden adam videosu)
0,8 CİLERİN ALLAHIYIM. FORUMA 1,5 SİSİ ÇÖKTÜĞÜNÜ GÖRÜNCE GERİ GELDİM
-
Süre konusuna katılıyorum benim de yaklaşık aynı sürdü - netler pek tatmin etmese de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NORMAL YAPTIĞI SÜREDE YAPAN ADAM MAX 31 NET YAPAR TÜRKÇEDEN :D
-
Allah ya geldi allah
Kaççç?
"GENELDE ÖNEMSENMEYEN YERLERDEN GELEN NOKTA ATIŞI BİLGİ
FAZLA DÜŞÜNDÜKÇE KAFA KARIŞTIRAN FEN SORULARININ OLDUĞU SINAVI"
Bu sorular hangileri acaba merak ediyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÜREME, EKOLOJİ, 12.SINIF FİZİK SORULARI. KİMYADAKİ FORMÜLLÜ SORULAR
-
Hocam bu konulara ilk 50k daki herkes çalışıyor ama. Belli hedefi olanlar zaten konu elemesi yapmıyor (istisnalar harix) O yüzden bu eleyici bir faktör değil
SANA ÖYLE GELİYOR
-
BEN AÇIKÇASI 20 - 31K ARASI YAPABİLECEK BİRİYDİM ÇEVREMDE ÖYLE. BİZİ GEYET ELEDİLER FENDE . SEN 10K LIK ADAMSIN SANA DEDİĞİM GİBİ KOLAY GELDİ.
-
2020 de çok fazla öğrenci salmıştı salgın vs. filan vardı ve öğrenci profili daha düşüktü.bu sene daha rekabetin daha yüksek olduğu bir yıldı.sıralamalar her türlü daha kötü gelecek.
-
ben de tam tersi bu sene hiç rekabet görmedim
-
vay aw duygulandım cap türev-integral cozup girmistim bu soruların hepsini yapmıstım 19 matın baba sorularını söyleyeyim küme sorusu,grafikli polinom(bebeler ne var onda yiaaa demesin bu soru milattı polinom-grafik ilişkisine buradan sonra kafayı taktı osym diğer polinom basitti ama) geometride de 2 soru vardı geri kalan 22nin sadece laf salatası yapılmış haliydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X