Şimdi Ara

ZEKA SEVİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

profilime gir sana özel ayet indirdik ZEKA SEVİYESİ 

• 2019 AYT'de polinom kısmında, LTİ kısmında, trigonometri ve geometri kısmında gayet seçici ve güzel sorular vardı. 2022 sınavında tek bir tane bile seçici soru yok. Ben bu ekteki soruların hepsinin zor olduğu kanaatinde değilim çoğu artık aşina olduğumuzdan, denemede benzer sorular geldiğinden kolay dahi geliyor ama o seneye göre seçici sorular bence.

ZEKA SEVİYESİ
    ZEKA SEVİYESİ
    ZEKA SEVİYESİ
    ZEKA SEVİYESİ
    ZEKA SEVİYESİ
    ZEKA SEVİYESİ

• mudriknatikhafiz M kullanıcısına yanıt

2019da forumdaki konulara bakarsanız 2019 ayt mat için kolay denilmiş. özellikle geo kısmı için zor diyeni dövüyorlarmış nerdeyse. eski konuları okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    2 yanlış yapan mı? doğrudur azdır, benim bi arkadaş yaptı da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tebrik ediyorum. Türkçesi baya iyidir o zaman bence.

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Hocam, matematikte haklısınız ama ben fendeki 2. dönem konularından gelen soruların o kadar da kolay olmadığını düşünüyorum.

• trolldetector kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her zaman mantıklı yazarim Eğer bana ters cevap veren varsa sınavda patlamistir. Güzel bir turnusolumdur

aynen

Fen bence de iyiydi. Zaten ayt sınavları içerisindeki en iyi fen bu senekiydi bana göre

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

LTİ YE HİÇ ÇALIŞMADIN DİĞER KONULARA DAHA ÇOK ÇALIŞTIN O SORULARDA ÇOK KOLAYDI ? GAYET ANLAMLI LTİ NİN OLUP OLMAMASI

• E desinler hocam ne yapayım, 2021 için de diyen vardı. ÖSYM verilerinden, YÖK Atlas'tan 2019 yılındaki AYT Matematik netlerine bakınca öğrenciyi seçme istidadı olan bir sınav olduğu anlaşılıyor 2019'un. TR vasatı için ideal bir sınav. Ne çok kolay ne çok zor, öğrenci arada kaynamamış en azından.

• mudriknatikhafiz M kullanıcısına yanıt

2019 A KOLAY DİYEN YOK HOCAM. 2019 VE 2020 ORTALAMASI ALINIRSA 2022 MATEMATİK ÇIKAR

• Zorlukla yapılabilirlik aynı şeyler değil. 2019 aytsinin 2022den daha yapılabilir olması için 2022 ayt çok daha zor olması gerekirdi. Arada 3 sene ve 2021 yks var. Öğrenciler ve yayınevleri kendilerini geliştirdi. Bence üst sıralamalar belki 2020den az iyi ama geri kalan çok da öyle olmayacak gibi

• Çok analiz kasıyonuz beyler yok yapılabilir yok kolay çatır çatır hatalı soru olup iptal edilmeyen sınavın analizini kasmaya gerek YOLO mantığıyla yapılıyor sınavlar iyice emin oldum bu kadar çizgisiz bi sınav sistmei yoktur ösym tarihinde.millet hangi konudan nasıl soru gelir hangisine önem vermekten ziyade bu sene ne kadar kolay gelir yıgılma hangi aralıkta olur sıralama neye benzer sorusu soruyor.bir sene 1k yaptığın netle diğer sene 10k giremiyorsun şaka gibi

• Sıralamalar sınavın zorluğu ile belirlenmiyor insanların netlerine göre belirleniyor ve bir çok faktör var

• Kandırın kendinizi bayramınız mutlu geçsin tabi ama bayramdan sonra ağlak ağlak başlık açmayın ösym ters köşe yaptı 90 tyt 70 ayt ye nasıl 20k ya giremedim mezuna kalacaklar diye başlık açmayın şimdi insanlara gereksiz umut basanlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yoo

• pastacii kullanıcısına yanıt
    90 tyt 70 ayt ye 20k gelmeyecek deseniz tamam hocam ama sizin gibiler 100 tyt 70 ayt ye bile 20k gelmeyecek diyor 2020×1.2 veya 2020×1.5 ne demek aklınızı mı kaçırdınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.