Şimdi Ara

Zeka artırıcı ilaç tavsiyesi?(durum çok acil ve önemli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli dua dua dua.
    Kabul olmuyor benim.
    Söylesene neden bana Allah beni sevmiyormuş gibi geliyor.
    Benden nefret ettiğini ve beni lanetlediğini düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda arkadaşlar yazmış zaten
    Zeka arttırıcı ilaç olmaz dikkat-konsantrasyon ilaçları olur ki o da kafaya göre alınmaz belirli tahliller ile doktor kontrolünde alınır
    Hormonal&psikolojik eksikliğin yoksa kimyasal ilaç alacağına meyve sebze kuruyemiş bal vb. doğal takviyelere yönelmen tavsiye olunur vitamin çeşidine göre
    Problemin psikolojikse destek alabilirsin düştüğün yerden ayağa kalkmak için tabi bu ayrı bir mesele
    Ben farklı bir şey yazmış olayım zeka gelişimiyle ilgili
    Kendi ilgi alanına göre satranç-go vb. zekâ oyunlarına yönelebilirsin kolaydan zora ufak ufak zekâ dikkat gelişimine yardım edebilir sabırla devam edersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samimi şekilde dua et duandan vazgeçme ALLAH elbet kapı açacaktır. Bazen kapıları fark etmez insanoğlu ama duandan vazgeçme...

Selam ve dua ile.

Ortalama insan zekasının altında olduğunu düşünüyorum.
    Eskiden zaten çok iyi satranç oynardım.(halen iyi oynarım ama son 2 yıldır çok fazla aptalaştım)
    Dikkatsizlik ve konsantrasyon ve anlama oranı düşüklüğü var.
    Eeesi bunlar ister inanın ister inanmayın analatik zekama etki eden önemli şeyler.
    Tamam anlatım hatası yaptım,zeka geliştirici ilaç dedim.
    Fakat asıl kastedilen o değil.
    Normal bir seviye yakalıdıktan sonra düzenli ve sistematik yaşantıma geri döneceğim zaten.
    Şimdi size sorum c ile başlayan(kırmızı reçeteli ilaç ve nzt48 ve çeşitli mineralleri almam nasıl olur?,bilgi verir misiniz?)

• Neden açsın?
    1 kul kazanmış veya kaybetmiş ne fark eder ?
    Hadi beni imana davet et. Bakalım başarılı olabilecek misin?
    Cidden çok isterim imanlı olmayı fakat beni öyle bir ikna etki hatamı anlayıp geri dönüyüm.
    Mevlanam olur musun?

• bir bardak su bardagina bir yemek kasigi elma sirkesi. sabah aksam bir bardak ic bir hafta sonra fisek olursun fisek !

• Kısaca yazıyorum. Aynı seylerı bende yasadım. Durumunuzda bır sıkıntı yok. IQ ortalaması yuksek ınsanlarda dogru egıtım alınmadıgı takdırde bu durumlar olabılır. Zamanla kendınızı daha ıyı tanıyarak bellı telkınler yaparak bu durumu asabılırsınız.
    Concerta beyinde aktif olmayan bölümlerin aktivitesini arttırıyor yani dikkatini arttırıyor. Bende orta düzeyde dikkat dağınıklığı var 36 mg kullanıyorum 2 aydır belli dönemler ara veriyorum dehb gibi şiddetli bir dikkat eksikliğim yada hiperaktivite durumum yok.

Diğer türlü kendin eksikleri bulup onlari kapatman gerek örnek konuşman konuşman kötüyse youtubede bir sürü video var bakıp yöntemlerini uygulayabilirsin örnek el yazın kötü yazını geliştir youtubeden bak.

Anlama güçlüğü çekiyorum demişsin her insanda olan bir şeydir belli ki kafaya çok takıyorsun yada gerçekten anlama güçlüğün olabilir bunun çözümü matematikten geçer 4 işlem hatasız yapman gerekiyor play storde matamatik uygulamlari var indir her gün belli bir zaman yap. SANTRANÇ !!! anatlik düşünmeyi/stratejiyi geliştiren oyun kesinlikle oyna ! Sudoku bu bayağa zor ben bile hala yapamıyorum olmuyorsa sende birak zorlamana gerek yok ;). World of wonders adlı kelime oyunu var indir oyna onu mantıklı düşünmemi ve tahmin yürütme yeteneğini geliştirir ve kelime haznen genişler. Kelime kutusu adlı uygulama var türk yapımı harika kelime hazneni geliştirmek için bire bir indir oyna.

Kitap oku kesinlikle hatta kitapta önemli yerlerin altını çiz senin için önemli anlam taşıyan kitap bittikten sonra bir deftere onları yaz hem yazı çalışması yaparsın hemde kitabi tekrar eder iyice akılda kalmasını sağlarsın.

Ayriyeten nz48 gibi ilaçlara asla güvenme illahaki vitamin takviyesi istiyorsan solgar yada moller markalarından başkasını alma.

Çerez(ceviz,fındık,leblebi vsvs) zekayı katkısı olur(az bir katkısı) elma muz ye her gün yeşil elma günde 2 kere ye dikkatini arttırır. Sabahlari peynir yumurta zeytin ye normal düzgün bir kahvaltı yap.

Düşünmeyi geliştirme kitapları var yakın zamanda bende alıcam onlara internetten bak derim.

Başka aklıma gelen bu kadar dediğim gibi kontrol sende kendin yaparsan yol katedersin yoksa beyin kendi kendine gelişme kaydedemiyor maalesef :)

Mastürbasyon konusuna gelirsek kendini fazla zorlama zararı olabilir ileride toplum içinde **** kalkabiliyor ister istemez ondan mastürbasyon ortası iyidir fazla yaparsan vücudun bitkin düşer beyin durabilir dış uyaranları artık anlayamaz hale gelirsin(ben 11. Sınıfa giderken günde 3-4 kere yapıyordum öğleden sonra vücudum kırılıyordu yere yığılacak gibi oluyordum arkadaşlarımın ne dediğini ne yaptıklarını kestiremiyordum) neyseki atlattık bunu ;) ama birkaç ay yapmamak da zararlı haftada birkaç kere yapabilirsin zaten vücud sen mastürbasyon yaptıktan sonra s**** geri kazanıyor ama toparlanması bir kaç gün alabiliyor. Kendini zorlama:)

Kaygın varsa kendi başına sinemaya git dışarı çık tek başına gez zorla kendini bir süre sonra alışıyorsun sabah sporlarına çık çok faydalı olur kendini konuşkan yap iyi konuşmanın yolu kitap,diksiyon,EGZERSİZLER!!!!

Benden bu kadar dediğim gibi hayat boş pompala coş bir sorun olursa mesaj atabilirsin ;)

Bu profil hiç-bir şekilde ilaç Tavsiye/Satış ASLA YAPMAMAKTADIR !

• Kardesim sene basindan beri seni goruyorum hep ayni seyleri soyluyorsun pc kaldir telefondan calisirsin dersini gunluk 3 4 saat ders calis 1 aya farki hissedersin onemli olan beyni nasil kullandigin zeka 2.planda sene basi 64 tyt yapiyodum simdi 87 dusun yani

• Üzerlik tohumu çayı doktora danışıp kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanPoğaça -- 9 Mart 2020; 19:5:52 >

• http://www.nzt48resmisitesi.net/

120 olan iq um bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra 190 seviyelerine geldi var gerisini sen düşün,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Dersle alakası yok zekamı önem vermenin.
    Zaten çok kasmıyorum fakat sürekli telefon şarj ı ile uğraşamam.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    İnandırıcı gelmiyor.
    Biraz açar mısınız?

• AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    Açar mısınız?

• -CristaL- - kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Zaten yarısını yapıyordum yine devam ederek önerilerizi ekleyerek yapacam.

• ploff kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.