Şimdi Ara

Zeitnot ve Kirei ağır ÇÖP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı alın burdan allah aşkına napıyor ya
    Ne işi var bunun burda anlamıyorum daha iyi adcler gördüm dia master eloda gangplank fıçılarının içine e atıyor ölüyor, trundleın gragasın kucağına atlayıp ölüyor. Midde tek başına fed syndraya kafa atıp ölüyor, üstelik flash ve healı hala duruyor. Özellikle kireinin düştüğü baron savaşında immortoru engage yaparken fıçıların arasına e atıp ölmesi çıldırttı beni

ağır taşınıyor ha sırtlandı bildiğin

edit: az önce elwind ve immortoru savaşırken zeitnot abimiz midde cs kasıyor 300cs olmuş gözün doysun

neyine güveniyor anlamadım takım oyunu diye bi şey yok adamda, içeri e atıp intihar ediyor resmen

edit2: kirei de aynı mok 25 kill var takımlarında herifin 2 kili 5 asisti ve 7 ölümü var xd

OLY BE ZAYTNOT APİM TRIPLE ALDI BEYNİNİ KULLANDI GALİBA

immortoru ve elwind taşıdı zeitnot abim sağ tıkladı gg ez

allahım immortoruya bak heyecanından konuşamıyor yerim

immortoru maçın yıldızı seçildi ıstıracam bu çocuğu yok etti ya resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 29 Ağustos 2016; 4:06:09 >

• Son derece haklısın.
  • İzlerken kanser oldum
  • TSM e o kadar kaptırdımki DP yi unuttum ne oldu aldılarmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

İzlerken kanser oldum

ben de verem oldum bilgisayarın başında sırf şu reksai ve luciana bakmaktan allahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 29 Ağustos 2016; 3:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueLks

TSM e o kadar kaptırdımki DP yi unuttum ne oldu aldılarmı.

aldılar almasına da elwind ve immortorunun ellerini ayaklarını öpmeleri lazım ağır taşıdılar zeitnotu ve kireiyi
  • Abi bu kadar etkisiz bir jungle olamaz 20 kilin 5 inde olmak nedir , xerxe olsa buyuk ihtimalle 15 dakikada oyunları bitirirdi.
    Botlane soloqda denk gelmiş gibi zeitnot thaldrin v2 gibi.Thaldrin msida 1v1 olunce gereksiz tp atip 1v1 deniyodu zeitde oldüķçe syndrayla 1v1 atip kesiyim cok iyiyim modunda oynadi.
    Heralde xerxe kasınca zeitnotun pcde oynuyordu yoksa baska acıklaması olamaz bot jungle 0
    Bu arada lelouch get rkt m8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 29 Ağustos 2016; 3:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baron önündeki amansız takipten sonra kapattım sonuna yetiştim.
  • heal flash niye kullanmıyor bir türlü şahsen ben onu anlamıyorum. Geçen bir maç 2-3 kez öyle boş yere öldü keke gibi.

Çöp değil ağır tilt oluyor bence.
  • Immortoru gayet güzeldi fakat o elwindin hakkı yenemez o kadar kritik e ler attı ki resmen ayakta tuttu takımı. Dediklerine katılıyorum asla profesyonel oyuncu düzeyinde oynamıyor resmen tr serverı dia 3 2. Zaten benim tr de profesyonel oyuncu düzeyinde gördüğüm tek adc holly onun harici yok
  • Raes "Dp kolay takim rahat kazanicaz"

Ve yok oluş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

Abi bu kadar etkisiz bir jungle olamaz xerxe olsa buyuk ihtimalle 15 dakikada oyunları bitirirdi.
    Botlane soloqda denk gelmiş gibi zeitnot thaldrin v2 gibi.Thaldrin msida 1v1 olunce gereksiz tp atip 1v1 deniyodu zeitde syndrayla 1v1 atayimda kesiyim cok iyiyim modunda oynadi.
    Heralde xerxe kasınca zeitnotun pcde oynuyordu yoksa baska acıklaması olamaz bot jungle 0
    Bu arada lelouch get rkt m8

ahahah leloş cidden iyi rektledi

o zeitnotun ve kireinin acilen çıkarılması lazım

• Valla birader sezon boyunca zeitnotu savundum ama ben bile pes ettim artık. Takımdaki 3 kolsuz Immortoru ve Elwinde dua etsinler.

• Bu arada zeit ask fm hesabını dondurmus heralde baya sovduler xDDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 29 Ağustos 2016; 3:54:33 >
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    sövülmücek gibi değildi hani ben evde ter kan içinde kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

heal flash niye kullanmıyor bir türlü şahsen ben onu anlamıyorum. Geçen bir maç 2-3 kez öyle boş yere öldü keke gibi.

Çöp değil ağır tilt oluyor bence.

Çöp işte kanka, profesyonel oyuncusun sen tilt olmak ne soloq mu atıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

Bu arada zeit ask fm hesabını dondurmus heralde baya sovduler xDDD

• Benim asıl merak ettiğim Elwind böyle oynayabiliyorsa neden sezon boyunca hiç göstermedi.

• Lucian lucian olalı böyle amansız takip görmedi hele gragas ve syndra'a kafa atması
  • Schtroumpf kullanıcısına yanıt
    Çünkü xerxe çok göze çarpıyordu elwind ise işini yapmaya devam ediyordu.Bugunlerdede bot jungle olmayınca kendini daha cok gosterdi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.