Şimdi Ara

Zeitgeist'i Bilenler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Zeitgeist belgeselini izlemiş veya manifestosunu okumuş zeitgeist ideolojisine sahip olanlar var mı aramızda?

• İzledim, fazla uçmasaydı güzel olabilirdi.
  • @Halleluja
    Fazla uçmadan kasıt ettiğin şey venüs projesi mi?
  • Vay efendim üzerimize çipler takılacakmış, hepimiz aynı ülke üzerinde yaşayacakmışız falan bu konuları fazla abartmıştı.
    Ama genel olarak insanların uyuduğu hiç ilgilenmediği konular vs para dünyasının kimlerin elinde döndüğünü güzel açıklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 25 Mayıs 2010; 18:45:05 >
  • İlk belgeselini izledim 11 Eylül dışındakiler saçmaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Vay efendim üzerimize çipler takılacakmış, hepimiz aynı ülke üzerinde yaşayacakmışız falan bu konuları fazla abartmıştı.
    Ama genel olarak insanların uyuduğu hiç ilgilenmediği konular vs para dünyasının kimlerin elinde döndüğünü güzel açıklıyor.

Çipli sisteme geçildiğini biliyor muydun peki? Türkiye'de bir çok gazetede haber aldı ve yakında Türkiye'de de uygulamaya başlanılacak. Ayrıca hepimizin aynı ülkede yaşanılmasından değil uluslar arası bankerlerin devletlerin üzerinde bir güce sahip olduklarından bahsediyor zira Zeitgeist'i izlediysen anlatılan olaylar doğrultusunda bu önerme gerçektir. Rockefeller ailesi Dünya'da büyük bir para gücüne sahiptir. Yine Belgeselde Bu para gücüyle yaptıkları işleri anlatmaktırlar.

http://tr.wikipedia.org/wiki/John_D._Rockefeller

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

İlk belgeselini izledim 11 Eylül dışındakiler saçmaydı.

Federal Rezerv Kanunu ve Modern para çarkı sisteminden mi bahsediyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım.
    Lisedeyim. Elime yeni pasolardan geçti. İçinde çip tarzı bir şey var. Ama o kadar paranoyak olmamak lazım.
  • Set ve Horus'un hikayelerinden mi bahsediyosun yoksa FRS den mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

Set ve Horus'un hikayelerinden mi bahsediyosun yoksa FRS den mi?

Set ve horus hikayesi çoğunluk müslüman bir toplum olduğundan şu an pek geçerli değil burada onun haricinde FRS ve ve Modern para çarkı sisteminin yürümesi için yapılan gizli oluşumlar.

Çipli pasaport uygulaması için Bakan Atalay'dan açıklama

http://www.bugun.com.tr/haber-detay/98760-cipli-pasaport-aciklamasi-haberi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zhivago -- 25 Mayıs 2010; 19:04:59 >

• Zeitgeist nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Zeitgeist nedir ?

belgesel malum yerlerde var
  • İzledim. Çok ilginç bi belgesel, ama kimse söylesem çok büyük bir uydurma dedi o belgesel için. Şu 11 Eylül olayı belgeselde anlatıldığı gibi değilmiş. Hiç araştırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Zeitgeist nedir ?

Zamanın Ruhu anlamına geliyor. Dünya üzerindeki ulusal bankerlerin devletlerden güçlü olduğunun kanıtlarını ve insanları köleleştirmek için yaptıkları sistemi anlatan bir belgesel. Zeitgeist ve Zeitgeist Addendum olarak 2 belgesel serisi.

---------------
    Bolu'da çipli Nüfus cüzdanı sistemine geçildi(Pilot Bölge)

http://www.internethaber.com/iste-yeni-cipli-nufus-cuzdani-160665h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

quote:

ZEITGEIST: THE MOVIE'de İsa ile ilgili bölümden sonra 2.bölümden bahsediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

İnancın ile ilgili olarak isa ile ilgili bölüm saçma gelebilir. Federal rezerv kanunu ve İnsanların köleştirilmesinden bahsediyorsun galiba neresi saçma geldi açar mısın?

• arkadaşlar atladığınız 1. bölüm din üzerine ve ateistliği savunuyo ama 2. ve 3. bölümleri etkileyici
  • Dinle ilgili konulardaki saçma sapan görüşlerinden dolayı nefret ettiğim film.Onun dışındaki konularda idare eder.
    İyi kurmuşlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnancın ile ilgili olarak isa ile ilgili bölüm saçma gelebilir. Federal rezerv kanunu ve İnsanların köleştirilmesinden bahsediyorsun galiba neresi saçma geldi açar mısın?

Sadece Birinci bölüm(Hz.İsa) ve 2.bölüm 11 Eylül bunları hatırlıyorum sadece.
    11 eylülde belgelerle,ses ve görüntü kayıtlarıyla ortaya koyması beni etkilemişti.
    Ancak Hz.İsa ile ilgili bölümü saçma buldum.Bir tutar yanı yok kişisel değerlendirmeler eski tanrı,tanrıçalarla ilgili bağlantılar benzerlikler,zorlandığı taktirde bulunabilir.
    Bu yüzden

• @Boidae
    Bu Konuda haklı olabilirsin neticede bunlar sadece benzerlik inancın bunun aksini söylüyorsa dilediğin şekilde devam edersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.