Şimdi Ara

Zed hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler zed hakkında bi kaç sorum var cevaplayan ve ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum

-Zed i genelde solo için pickliyorlar bana canı baya az gibi geliyor yani bi garen,wukong karşısında solo da nasıl karşı koyabiliyor ?
    -Zed ile alıştıktan sonra oyunu taşımam mümkün mü ?
    Son olarak Zed gerçekten oynayan kişinin ellerinde kasılıp OP olabilir mi ? Bu potansiyel var mı ?

Beyler cevaplarınıza göre inidirimden alıcam zed i şimdi cevaplarınızı bekliyorum

• Sen kimseye inanma zed bitmiş.
  • Kardesim zedi soloda almalarinin en onemli sebeplerinden biri top lanede 1vs3 bile olsa farm yapabilmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garen gelsin karşına ultiyi atıp canını yarıya indir kaç.Bu kadar basit ve bence oyun taşıma potansiyeli yok , adc yada apc focuslanman gerek , karşı takım biraz iyiyse sana 2 cc atar kalırsın.Hadi karşı takım kötü adam bi ga çıkar keser seni.Biraz iyi oynarsan taşıman mümkün ama çok taşıma potansiyeli yok.
  • 1-Soloda daha çok tankımsı şampiyonlar oldugu için yerler.Karşına nidalee gibi champlar gelirse zed pickleyebilirsin.
    2-Zed ile ranked oyunda 5 oyun üst üste 12/3 - 14/4 - 15/2 - 13/3 - 14/5 gibi skorlar yaptım,hepsi defeat.Bot veya top feedleyince şansın kalmıyor.
    3-Zed zaten op champ,ama dedigim gibi oyunu çevirebilecek potansiyelde değil.Kısacası bir kha zix değil.
  • - Skillset'i farm için elverişli ve karşısındaki oyuncu Zed oynayan kişiyi outfarm bırakmakta zorlanıyor bu sayede counter yemesi zor oluyor
    - Bence oyunu taşıman mümkün
    - Bi Jax olmasa da overpowered
  • Mesafe kapatici sampiyonlarin karsisinda sansi yok. Irelia ve Wukong isi biliyorsa oynatmaz Zed'e. Tasiyabilmen icin carry.i silmen lazim. Bunun icin de Frozen Mallet kesinlikle almalisin ekmek olmamak adina. Hasarin yeterli oldugu zaman da Guardian Angel ciksan tf.leri kaybetmezsiniz. Ben kasildigim her oyun tasidim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-Mid potansiyeli daha yüksek
    2-Mid'den roam yaparak taşırsın heralde
    3-Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1613

Mesafe kapatici sampiyonlarin karsisinda sansi yok. Irelia ve Wukong isi biliyorsa oynatmaz Zed'e. Tasiyabilmen icin carry.i silmen lazim. Bunun icin de Frozen Mallet kesinlikle almalisin ekmek olmamak adina. Hasarin yeterli oldugu zaman da Guardian Angel ciksan tf.leri kaybetmezsiniz. Ben kasildigim her oyun tasidim.

Ben sahsen guardian angel i gerekli bulmuyorum. Verdigi armor degerleri iyi ama bence zed e bir tane tanky esya cikmak yeterli. Geri kalan ad ye harcanmali ki hero ad den yoksun kalmasın. Ben black cleaver botrk lw den sonra randuin cikiyorum. Cunku randuin gercekten iyi bir item

• Beyler hangi heroyu alıyım tavsiye verir misiniz zed alıcaktım vazgeçtim bana oyun taşıma kapasitesi olan herolar lazım snowball deniliyor sanırım cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ls3

Beyler hangi heroyu alıyım tavsiye verir misiniz zed alıcaktım vazgeçtim bana oyun taşıma kapasitesi olan herolar lazım snowball deniliyor sanırım cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum

zedin q su nerflendi adam minyonların arkasındayken 2. hedef olarak kaldıgı için damage çok düşük oluyor ben çok uzun zamandır zed oynadıgım için sorun olmuyor illa bir yerden vuruyorum ama hata kaldırmayan bir hero lanedeki rakipte 1 den fazla cc varsa o iş yaş

• Zed oyun taşıyamaz ama sebep olabilir.

• Özel ders verilir

• Tek tavsiyem defansif item çıkmaman gerektiği olsun.
  • zed al bence dün aldım dünden beri oynuyorum 8w-2l şuan botrk last whisper cıktıktan sonrası easy gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Mesafe kapatici sampiyonlarin karsisinda sansi yok. Irelia ve Wukong isi biliyorsa oynatmaz Zed'e. Tasiyabilmen icin carry.i silmen lazim. Bunun icin de Frozen Mallet kesinlikle almalisin ekmek olmamak adina. Hasarin yeterli oldugu zaman da Guardian Angel ciksan tf.leri kaybetmezsiniz. Ben kasildigim her oyun tasidim.

Ben sahsen guardian angel i gerekli bulmuyorum. Verdigi armor degerleri iyi ama bence zed e bir tane tanky esya cikmak yeterli. Geri kalan ad ye harcanmali ki hero ad den yoksun kalmasın. Ben black cleaver botrk lw den sonra randuin cikiyorum. Cunku randuin gercekten iyi bir item

Gidişata göre randuin çıkabilirsin tabi ki. Zaten Guardian.i hemen çıkmıyorum. Aldığım zaman rakibin kafası karışıyor. Bana focus atsalar GA sayesinde zaman kaybetmiş oluyorlar takımım o arada hasar veriyor. Focuslanmazlarsa zaten comboyu yaptıktan sonra rahat rahat vurmaya devam ediyorum. BOTRK bu yüzden ilk eşyamdır Brutalizer'dan sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Gidişata göre randuin çıkabilirsin tabi ki. Zaten Guardian.i hemen çıkmıyorum. Aldığım zaman rakibin kafası karışıyor. Bana focus atsalar GA sayesinde zaman kaybetmiş oluyorlar takımım o arada hasar veriyor. Focuslanmazlarsa zaten comboyu yaptıktan sonra rahat rahat vurmaya devam ediyorum. BOTRK bu yüzden ilk eşyamdır Brutalizer'dan sonra.

Botrk en sevdigim item. Oyunun en iyi itemi bence

• zedle ilgili o kadar çok konu açıldıki artık bu konulara build yazmıyorum zaten o konu bende bitti zedin her haltını biliyorum niye hergün konu açıyorsunuzki mobafire denen birşey var orda bi ton sayfa var hepsi farklı buildler kafanıza eseni yapın işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.