Şimdi Ara

Zayıflamanın Yolları Nelerdir? Zayıflamak İçin Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 26 yaşında, 182 boyundayım ve şuan 94 kiloyum. Boyuma göre 14 Kilo fazlam var. Çok hareketli bir yaşam tarzım yok açıkçası, zayıflamak istiyorum ancak büyük sorun yaşıyorum. Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Zayıflamanın Yolu var mıdır kısa zamanda ve etkili şekilde?

Birde tecrübeli arkadaşlar şu siteyi buldum www.zayiflamaprogrami.com
    Acaba anlatılanlar hakkında bilgisi olan var mı, benim ilgimi çekti fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?

Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilmurat -- 1 Temmuz 2017; 16:20:55 >

• kısa yoldan köşeyi dönmek diye birşey yok. herşey çalışırak azimle olur. diyetisyene gideceksiniz, verdiği listeye uyacaksınız, spor yapacaksınız, alışkanlıklarınızdan vazgeçeceksiniz ve sabredeceksiniz. hepsi bu.
  • merhaba arkadaşlar bende zayıflamak isteyen ama zayıflayamayanlardanım. Bunun içinde sürekli arayış içerisindeyim. Son günerde yeni bir şey keşfetimhttp://ulu.li/ub6ttj doğal yollarla kilo verileceğinden bahsediyorlar. bu sitedeki ürünü deneyeniniz varsa lütfen cevap yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahh59 -- 14 Mart 2013; 16:33:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ve sadece karın kaslarımı rahatça geliştirmek için orada benim bir yağ dokusu var yani sadece orada onun dışında bacaklarım kas kollarımda yağ hiç yok gibi göğüslerimde normal sadece karın 4-5 kilo yeter diye düşünüyorum ama olmuyor ha bire yiyorum
  • Kalori hesaplamayla vermeye calıs abii ben 23 kilo verdim böyle. senin alman gereken ideal kalori günde 2500-2600 sen onu 2000 e cek internetten neyde ne kadar kalori varmıs ona bak bide günde 4 öğün yemek ye. cola içme cayı sabah kahvaltısı dısında sekersiz ic. kahvaltılarda muhakkak 1 tane kaynamıs yumurta ye. zaten 1 hafta sora herseye alısıyosun. bide en az haftada 1 kez basküle cık.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yağ kaybı Faktör Diyet.

Yağ kaybı Faktörü Dr Michael Allen ve eşi Lori Allen tarafından oluşturulan bir 12 haftalık online kilo kaybı programıdır.

Bu program ile, daha güvenli ve hızlı yağ kaybı faktörü.

Bu programda neler var.

Aşama 1: İki Haftalık Detoks
    İlk iki hafta doğal beslenme de en önemli adım

* eleyin toksinler

* Bağışıklık sistemini güçlendirir

* Fazla kilo kaybetmek

* Enerji artırın

* Çocuğun uyku geliştirin

* Eğer gıda ile sahip olduğu duygusal bağları kırın

Bu iki hafta boyunca organik sebze ve meyve yiyin

İlk iki hafta boyunca yorucu egzersiz yapmak zorunda değilsiniz. 30 ila 60 dakika yürüyüş önerilir.

Aşama 2: 10 Hafta Yaşam Un-Diyet
    İlk iki hafta diyet sonrasında daha sonra oniki hafta toplam 'Lifestyle Un-Diyet' ile devam ediyor.

* Taze meyve ve sebzeler

* Sağlıklı yağlar

* Yalın proteinler

ve daha fazlasına burdan ulaşabilirsiniz http://www.dietfatlossfactor.blogspot.com/

• Şöyle gerçekçilikten uzak şeyleri paylaşmayın. Allah aşkına hangimizin evinde organik meyveler var ki? Yediğimiz her şeyde bir hile var.
    Çoğumuzun okulu, işi var. Haliyle en azından bir öğünü dışarıda yemek zorunda kalıyoruz. İşte bu dışarıda yediğimiz öğünlerde neleri tercih etmeliyiz, bunlardan bahseden yok. Matematik gibi kalori hesabıyla yapılan diyetten hayır gelmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 15 Aralık 2012; 17:35:25 >

yardım edeyim diyecektim ama.

reklam kokan hareketler bunlar.

eleman zayıflayayım diyor.

site adresi veriyor.

daha sonradan da 1-2 kişi site adresi vermiş.
    reklam kokan hareketler bunlar.

ayrıca topik açan ve site tanıtan arkadaşların mesajlarına bakın ilk mesajları.

ben yidene yardım edeyim.

zayıflamada öncelik kural sabırdır. sonra sırası ile.

1. kural diyettir.

2. kural ise daha önceki yaptıklarını yapmaman . ( yavaş bir hayatın varsa hızlandır. hareket kat)

3. spor. ( en azından 30+30 sabah akşam hızlı tempoda yürüyüş. yeterli olucaktır.)
  • 80 kiloya da gelsen hala kilolu olacaksın, bu yüzden diyet uygulaman ama bırakmaman bunu hayat felsefesi haline getirmen gerekiyor tabi bu diyet dediğim bir kibrit kutusu peynir olayı değil. Örneğin günlük en fazla 2 dilim ekmek normal bir insan için gayet yeterlidir. Kola ve abur cuburlardan uzak durulması gerekir bunu ise tüm yaşamımıza yaymamız gerekiyor tabi, arada kaçamaklar yaparak. Eğer dediğim gibi bunu yaşamına yaymaz isen diyeti bıraktığın an itibari ile 3-4 ay içerisinde eski kilona ulaşmaya başlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.