Şimdi Ara

Zayıf olup GÖBEKLI olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 1.81 kilom 70 civarinda gobegim asiri fazla. Hatta yemegi fazla kacirdigim zaman yusyuvarlak oluyor (72ye ciktigim zaman) 65 civarinda gobek geri gidiyor. Demin bir siteden baktim ideal kilon 76 diyor. Kilo vermeden bu gobek nasil erir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kilon normal, zayıf değil bu 1, 2.si spora başla
  • O kadar da zayif degilsin. Normalsin

• ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Zayiftan kastim 181 boyunda 70 kilo birisinin gobeginin cikmamasi lazim. Slim fit tisort giydigim zaman gobek selam cakiyor.

• Bunun gibi zibilyon tane konu var hiç araştırmadan konu açmayın arkadaşım
  • Bende 1.70 civarıyım 72 kg yim göbeğim var benim aynı özellliklerim olan arkadaş gayet fit. Anlamıyorum bu nasıl oluyor.

• Sabahtan akşama kadar evde yatıp spor yapmazsan olacağı bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin gibilere skinny fat deniyor. yani zayıf yağlı. kiloya bakma. kas oranın düşük ve yağlısın. 70 kilo olmanın bir önemi yok. mesela 1.90 boy 90 kilo biri vardır ama gram göbek yoktur. neden? çünkü kaslı ve fittir. spora başla. vücut çalış kas yap.
  • Hocam,peki evde nasıl yapabiliriz bu vücut çalışmayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Hocam,peki evde nasıl yapabiliriz bu vücut çalışmayı ?

internette çok güzel videolar var. 2 tane dumbell al ama ağırlıkları iyi seç. bunların haricinde bol bol şınav mekik barfiks gibi hareketler. ayrıca protein ağırlıklı beslen karbonhidratı ve yağı azalt. p90(power90) bunu bul indir malum sitelerden. çok etkili.
  • bende 95den 75e düştüm 1.84 boy var ama göbek kaldı biraz bisiklet/koşu ile verdim kiloyu.
  • Skinny Fat derler senin benim gibilere. Sporda yapsak genelde bizlerin kas oluşumu diğer insanlardan daha uzun sürüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.