Şimdi Ara

Zayıf ama güçlü olan varmı aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuştan sanırım, her zaman içim kendimden kalıplılarla kavga etmişimdir.
    Bilek güreşimde yenildiğim adam minimum 10 kg benden fazladır varmı buna benzer

• var benim yeğen yumruğuyla öldürüyor
  • 100 kiloyum ayı gibiyim ve daha hiç dövülmedim
  • ben varım zayıfım ama kendimden daha iri yarıları rahat yere seriyorum
  • Bir karışım duymuştum, zayıf olsak bile enerji veriyormuş (Enerji içeceklerinden veya mesir macunlarından bahsetmiyorum.). Her gece yatmadan önce içiyormuşuz. Muz ve bal karışımı süt gibi bir şeydi.

Pek inanasım da gelmiyor böyle iksirlere... Git Body'e hâllet paşa paşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Şubat 2009; 23:36:01 >
  • 15-16 yaşındaysan neyse de 30 yaşına geldiğinde de mi dövüşçeksin.. 100 kiloyum gelin ulan önüme fln dersin artık 40 yaşında dalga geçerler adamla.. ben 100 kiloyum herkesi döverim nedir bu? önünüze çıkanla kavga mı ediyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darthling

100 kiloyum ayı gibiyim ve daha hiç dövülmedim

dövecek insan yüzüne vurmuş demekki kralı olsa burun darbesine dayanamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavgada her zmn ilk kafayı atan kazanır guzlulukle alakası yok ya kafa atarsın ya kafayı yer yere kapaklanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

quote:

Orjinalden alıntı: Darthling

100 kiloyum ayı gibiyim ve daha hiç dövülmedim

dövecek insan yüzüne vurmuş demekki kralı olsa burun darbesine dayanamaz

sanmam kavga değildi ama burnuma dirsek yemiştim artık nası bir basket oynuyorsak :) acıya dayanıklılıa bağlı herşey ki hissetmemiştim ben o anda ama kafa olayına katılıyorum yeterince sert olursa bilinçte sorun olabiliyor

• burun darbesi kötü valla.eskiden şakalaşırken bile ufacık darbelerde iki saat gözümü açamazdım.
  • Bizim burda bi laf var ''El yumruğu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz zannedermiş''Ona göre düşünün
  • boy 1.80 kilo 63. zayıf oluyorum sanırım ama ne bilek güreşinde ne de kavgada hezimete uğramadım. (çok uçuk rakipler dışında)
  • Çok zayıfım fakat yumruğum sert.Tekme attığımda kişi yere düşebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.