Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.561
Cevap
41
Favori
583.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaose01 K kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz ilin zavoli servisine uğrayarak. arıza lambasının neden yandığını önce tam anlamıyla söyleyin. onu buraya yazın çözeriz. zavoli s32 son derece uygundur sizin araca
  • serden kullanıcısına yanıt
    Gayet tabi memnun olursunuz. sıfır sorun
  • m.hastası kullanıcısına yanıt
    Bizde tatil yok malesef. :)
  • Arkadaşlar selamlar,

    Rio Sedan 1.4lt 109hp'lik aracıma lpg uygulatmayı düşünüyorum. 2 marka arasında gidip geliyorum. Zavolli ve BRC. Ancak 2 konuda bilgi almam gerekli. 1.'si yeni yönetmelik gereği LPG dolum ağzının tampon yada benzin depo kapağı içinde olması gerekliliği. Depo kapağının oraya sığdırılabileceğini sanmıyorum. (Aparatsız da sığmaz gibi) Arka tamponda istenilen noktaya konulabiliyor mu, altta olmadığı sürece..? Genelde sağ yada sol tarafa yaptırmışlar ama mesela arka tamponda plakanın oralara falan da yapılabilir mi?

    2. sorum ise bu araca simit tank uygulanıp uygulanamayacağı hususunda. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.
  • mehmet usta gittim lpg ustasına taktı cihaza fakir karışım dedi ayar yaptı fakir karışım sorunu çözümü olan birseymi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a. avensis 2005 aracımda zavoli lpg bulunuyor.araçta özellikle düşük devirlerde aşırı hissedilir bir kerkinme oluyor ve sadece lpgde yapıyor bunu. Pcye bağladığımızda iki enjenktörden aşırı tıkırtı sesi geliyor ve usta enjektörler değişmeli diyor.Ayrıca Atiker enjektörlerin uyumlu olduğunu söyledi. arada bayağı bir fiyat farkı var.
    Siz ne dersiniz,
    Atiker enjektörmü takılsa.
    Sadece bozuk olduğu düşünülen iki zavoli enjektörümü değişsek,
    Yada orjinal şekilde hepsini Zavoli olarak mı değişsek..
    Öneriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim...Kolay gelsin..
  • kaose01 K kullanıcısına yanıt
    araçlarda hava yakıt karışım oranı 14.7 / 1 dir. yani 14.7 birim havaya 1 birim yakıt atılır. 1 birimden daha az yakıt gelirse fakir karşım olur. çok büyük bir problem değil. gaz ayarıyla düzeltilen birşey.
  • Slm

    1. yasal olarak LPG dolum ağzı aracın alt tarafında bulunamaz fakat şu sıralar vize istasyonları tampon altına gizli yapılan montajlarıda kabul ediyorlar. yani tampon delme gereği yok. depo kapağının çok dar alanlara montaj yapılabiliyor, isterseniz oraya da yaptırabilirsiniz. avrupada bütün dolum ağızlarını oraya takıyorlar. ( isterseniz birkaç resim gösterebilirim )

    2. simit tankın yasal hiçbir engeli bulunmuyor.

    zavoli bre artık aynı grup firması. neredeyse birbirlerinin aynısı artık.
  • cronick C kullanıcısına yanıt
    zavoli enjektörlerle atiker enjektörlerin coil resistance ları ve debileri arasında çok fark var. atiker enjektör yavaş kalır. kendi sitelerinden bakarsan ilk olarak gözüne atiker 3 ohm, zavoli 2±0,1 ohm. ama sonuçta herşey ekonomiye bakıyor. karar sizin
  • fatsali_5247 F kullanıcısına yanıt
    slm

    EPC lambası elektrik power control lambasıdır. elektriksel bir arızanın işaretidir. bu lambalar yandığında DTC kodunu, yani arıza kodunu okutup kodu buraya yazarsanız size daha net cevap verebiliriz.

    ama görülen sizin arıza Engine Speed Sensor gibi görülüyor. yani krank sensörü denilen parça. ilk olarak onu kontrol ettirmenizde fayda var.
  • OnurKarabıyık O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..araç avensis 1.6 kasa ağır.Anladığım kadarıyla bozuk olan ikisini orjinal değişmek daha mantıklı.Çok sağolun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronick -- 31 Aralık 2017; 15:38:59 >
  • Aracımdaki Zavoli pan enjektörlerden biri arızalandı.ustaya gittiğimde Pan enjektör üretiminin olmadığından enjektör takımını değiştirmem gerektiği söylendi. Farklı firmaların enjektörleri takılabileceği de söylendi. Panjet enjektör takımı pan enjektör yerine kullanılır mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat gültekin

    Aracımdaki Zavoli pan enjektörlerden biri arızalandı.ustaya gittiğimde Pan enjektör üretiminin olmadığından enjektör takımını değiştirmem gerektiği söylendi. Farklı firmaların enjektörleri takılabileceği de söylendi. Panjet enjektör takımı pan enjektör yerine kullanılır mı ?

    nette gördüm sanki ben...bir araştır istersen..
  • murat gültekin M kullanıcısına yanıt
    evet Pan enjektör üretimi durduğu için sıfırı artık gelmiyor sadece revizyonluları geliyor. PanJet enjektörler pan enjektörlerin yerine kullanılabiliyor hem çok daha ileri teknoloji, herhangi bir bakım, temizlik, ayar istemeden uzun süre kullanılabiliyor
  • Merhaba. Aracımın lpg enjektörleri kaçırdığı için sabah ilk çalıştırmada anlık boğulma yaşıyordum. Enjektörler değişti, bu sorunum kalmadı, bu kez de yalnız sabahları lpg'ye ilk geçişte yarım sanileyik bir sarsıntı oluyor. Nozullar eski çaplarıyla aynı takıldı. LPG'ye geçiş ısısı 40 derece. Acaba kalibrasyonla ilgili bur durum olabilir mi?
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Aynı tip enjektörler fakat yenileri, aynı nozullar, atmosferik mpi bir araç için uygun geçiş derecesi, fakat yeni ve dinç enjektörler... muhtemelen kalibrasyon istiyor gibi duruyor
  • Adana Fırat LPG(Devlet hastane arkası) de Şükrü usta ya ZAVOLLİ Akıllı Kit taktırdım (2600 tl nakit), 2014 i20 ye ve adam gerçekten işin uzmanı, ben böyle birini görmedim daha önce. 4 saatte takıyor ve sıfır hata!!!!! Adam 10/15 yıldır orda ve hergün 2 3 araç bitiriyor ama dikkat arıza bi Mühendisleri var muhatap olmayın :)) Mekan sahipleri Adıyamanlı çok efendi kişiler.
    Aracımın Benzinliden farksız çalıştığını söyleyibilirim. kesinlikle LPG Zavolli olacaksa oraya gitmenizi tavsiye ederim, ben manavgattan gittim taktırdım. Reklam gibi koksa yazdıklarım aslında öyle değildir, amacım piyasada yalan dolan kişilerden korunmaktır. İsteyen kişi benimle irtibata geçebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat gültekin M kullanıcısına yanıt
    Çok zaman geçmiş ama ikinciel revizyonlulardan taktırmışsınızdır umarım biri bozuk diye hepsini değiştirmek pek mantıklı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler bol tasarruflu sürüşler dilerim.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Ustam kolay gelsin. aracımda zavoli sıralı sistem mevcut. aracım 2000 model rover 400 son zamanlarda LPG der silkeleme gaz yememe soğukken rölanti bozukluğu yaşıyorum. benzinden her şey normal duruyor. sorunun kaynağı ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.