Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
41
Favori
583.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mehmet usta merhaba
    ix35 gdi aracımda zavoli alisei direct modeli var. arasıra 3bin devirde kısıtlıyordu. Ankara ya gittiğimde servisteki arkadaşlar güncel yazılım geldiğini , yüklediklerinde sorun ortadan kalacağını söyledi ve dedikleri gibi şuan sorunum yok.
    güncel yazılımın sürümü 13.. diye devam ediyordu.


    ordaki arkadaşlar benzin sarfiyatın çokmuş dereceyi düşürdüm şimdi daha az benzin harcar dediler. Aracımı çalıştırdıktan bir süre sonra depodan röle sesi geliyor fakat lpg göstergesinde uzun bir süre turuncu ışık yanıp sönüyor,sonra lpg (yeşil ışık) ışığı yanıyor. bunun sebebi geçiş süresini uzun tutmaları mıdır? bu süre içerisinde aracım benzim mi yakıyor?
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    geçiş süreleri alisei direckte malesef bu şekilde oluyor. o süre içinde araç benzinde çalışıyor.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Bu gecis suresi ayarlanmiyor, standart yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. ancak bazı yazılımlarda biraz aşağıya çekilebiliyor. onuda polriste hüseyin usta var onunla görüşmek lazım.
  • merhabalar ford focus 2011 aracımda zavoli easy kit bulunmakta aracın performansından gayet memnunum benzinde mi lpg de mi belli değil depo kırmızıya gelmeden yakıt alırsam problem olmuyor lakin depoyu iyice bitirip yakıt alırsam p0133 -p0133(p) (oksijen sensörü yavaş çalışıyor sensör 1) hatası veriyor motor arıza ışığı yakıyor acaba nedendir ?
  • Selamün aleyküm mehmet ustam 2011 passat tsi aracım var. araçta zavoli takılı ben aldığımda vardı 15 bin km yol gittim son zamanlarda aracım giderken önce epc ardından da motor ışığını yakıp istop eder gibi oluyor ve gaz yemiyor belirli bir ivmede yavaşlıyor istop edip yeniden çalıştırdığımda 100-150 km gidiyorum yine yapıyor motor isiği kendi kendine ara ara yanıp sönüyor. giderken çekişte hiçbir sorun yaşamıyorum sadece epc ve motor ışığı aynı anda yandığında dediğim gibi oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Mehmet usta, en son enjektörlerde kaçak var deyip , burdaki zavoli lpg servisi enjektörleri değiştirdi, o günden sonra aracı şehir dışında olduğumdan yaklaşık bir hafta kullanmadım, bu sorunu hallederken aracın içindeki lpg göstergesiyde her zaman kırmızı yanıyordu, yani lpg nin ne kadar kaldığını gösteren lambalar çalışmıyordu, onuda hallet dedim, o sorunu giderdi ama ondan sonra dediğim gibi aracı bir hafta sonra çalıştırdığımda aracın aküsü bitecekmiş gibi oldu, ilk marşta zorlandı, acaba aracın aküsünün bir hafta araç çalışmadan bu kadar zayıflaması normal mi? acaba araçta elektrik kaçağı mı oluştu ? en kısa zamanda yanınıza gelmeyi planlıyorum ancak işlerimden dolayı bir türlü fırsat bulamıyorum, şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kimse cevap vermiyor arkadaşlar 3 aydır ustalara para vermekten bıktım usandım lütfen yardımcı olun.
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    aracınızda karışım hatası var. tekardan kalibrasyn yaptırın
  • fatsali_5247 F kullanıcısına yanıt
    Tsi araclarda klasik problem olarak görülür. ancak sebepleri çok fazladır. enjektör regülatör ateşleme yolları lpg ecusu. hepsinden yapıyor olabilir. öncelikle yapmanız gereken aracı 2 gün benzinde kullanıp ateşleme yollarına bakmanızdır. ondan sonra iyi bir zavoli servisine giderek yeniden ayar yaptırmanız. regülatör basıncı eğerki yüksekse enjektörler kitleniyor olabilir. bakmadan bişey demek çok zor bu durumda. gerekirse polaris lpg ile iletişime geçip yönlendirmelerini isteyin.
  • ulaş72 U kullanıcısına yanıt
    kaçak olduğunu sanmıyorum. akü zayıflamış olabilir. yani eskiyse bu tür durumlar olabilir.
  • Mehmet ustam selamlar...2013 1.4 turbo 67bin km zavoli lpg



    Aracı yeni aldım lpg bakım ları yeni yapılmış .sorunuma gelcek olrsak birinci vitesten ikiye geçerken yığılma oluyor.ilk kalkışta devir 600 lere düşüyor .hefif gaz verip kalkıyorum.son ölçümüme göre 16.5 lt gaz ile 110 km gitti sarfiyat çok fazla ...benzinde bir anormallik yok..lpgde rahat kullanmak için ayriyetten bir çaba sarfediyorum.bulunduğum yerdeki lpg servisi ayarı sonrası dahada kötü oldu..izmir de önereceğiniz bir servis varmı ..şimdiden teşekkürler..

    Alisei 2

     ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA

     ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA

     ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1.4 tsi 150 hp tiguan aracımda zavoli otogaz var. Araç sabah gaza nerdeyse hic gecmiyor. Bazen öğlen falan hemen geciyor gaza. Bazen öğlen de geçmediği oluyor. Lpgciler bilgisayar a bağladı bir hata göremediler. Aracin ısı göstergesi 80-90 dereceyi buluyor hala lpg ye geçmiyor. Bazen de araç sogukken hemen geçiyor lpg ye. Nedeni ne olabilir bunun. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Çaresiz kaldım inanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SA Mehmet ustam hatırlarsan aracım Opel Zafira B 2006 1.6 16V Zavoli kit var.İzmirde tavsiyen üzerine Faruk ustaya gidiyorum devamlı.En son lpg beyni olmak üzere regulatör ve enjektörler değişti.Çok şükür artık tekleme silkeleme arıza yok.Lakin çok yakmaya başladı.Sürekli depoyu fullerim 31 lt civarı gaz alıyor.Daha önce karmada 315-330 , ş.arası 350-360 km yapan aracım şimdi sadece ş.arası 100-120 km/h gitmeme rağmen max 310 km de gaz bitiyor ve ötüyor.Acaba ne yapmalıyım tavsiyen nedir?
  • S.a Mehmet ustam ben geçen hafta 2014 model 23 binde opel astra 1,4 turbo araç satın aldım üstünde zavoli bora s32 kit bulunmakta öncelikle bu kit araca uygun mudur? diğer sorum ise aracı sürerken motor arıza ışığı yandı aracı park ettim 2 saat sonra çalıştırdığımda sönmüştü lamda 3 gün sonra tekrardan yandı cihaza bağladılar oradaki usta önemsiz bir şey anlık ateşlemeden dolayı yanmış dedi bu ışığın yanmaması için ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Mehmet ustam, Kia rio 2015 1.25 cvvt almak üzereyim, üzerinde yeni takılmış Zavoli bora kit varmış,acaba Riolarda bu kitten memnun olurmuyum? teşekkürler
  • Mehmetbusta tatilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topselvi45 T kullanıcısına yanıt
    Faruk usta otogaza gösterin. syarlarında sıkıntı olabilir
  • rasit.123 R kullanıcısına yanıt
    regülatörün üstndeki su ısı müşürü arızalıdır. değiştirin
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    özelden cvp verdim. bakınız
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.