Şimdi Ara

zaten herkes her şeyi biliyor gibi takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ICES NMB Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • her konuda fikrimiz var çoğu konuda kimseden altta kalmayız çok şükür ama tevazu sıfır öğrenme açlığı dinleme becerisi sıfır empati göstergeleri sıfır genel olarak şark kurnazı çıkarcı ve benmerkezci öğrenme eğilimleri toplumda hakim ve genel olarak bildiğin kötü insan davranış pratikleri toplumlarda hakim bu 20-25 sene önce böyle değildi

• bilmiyorum deme özürlü bir toplum üstüne kendini olduğundan farklı gösterecek saflık ve tevazu zayıflıkmış gibi hareket eden kendini her durumda merkeze koyan toplum işte gerçek cehennemlerden birisi böyle bir zamanda yaşamak

• çok da suçlamamak lazım değerlerin altı oyulalı toplumsal normlar açısından ahlaki çöküntü oluşturmak için yıllarını harcadılar bu kara düzeni süregetirenler dizilerini çekenler insanlarını kotaranlar ayar verenler çok emek harcadılar şimdi o kadar büyük bir boşluk ukte dolmuyor ki içimde

• Bir zamanlar şimdi rahmetli olmuş bir ünlümüz, o zamanki Twitter'da "istediğinizi özelden sorun, bu soruları yanıtlayacağım kitap çıkarıcam" türü bir tweet atmıştı. Ben de çok uzunca bir cümle kurarak cevabı olamayacak spiritüel sözcüklerle dolu bir soru sormuştum. Aynı sözcükleri bir araya tekrar getiremem ve soruyu hatırlamıyorum ama çok güzel duran fakat cevabı olamayacağının herkesçe anlaşılamayacağı bir soruydu. Konuya esprili yönüyle bakacağını tahmin ederek yazmıştım. Ertesi günü bir baktım beni engellemiş. (Demek engellenince görünüyor muydu neydi, çoktandır o platformda aktif değilim.) Sanırım kendi alanında soruyu kastediyordu diye ve belki de başkaca kötü iletilere maruz kaldığı için böyle yapmıştı.

Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 27 Nisan 2026; 2:21:42 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.