Şimdi Ara

zara(inditex)'te çalıştım sorularınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
64.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 6 ay boyunca satış danışmanlığı bana göre tezgahtarlık yaptım sorularınız veya merak ettikleriniz varsa soruları alayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zara'da (Inditex) Çalışmak Hakkında Bilgiler

Zara, Inditex Group'a ait bir giyim perakendecisidir. Inditex'te çalışmak, sektörde değerli bir deneyim olabilir ve çeşitli faydalar sunar.

Inditex Personel İndirimi

Inditex çalışanları, Zara dahil tüm Inditex markalarında özel bir personel indirimi alırlar. Bu indirim kartı ile mağazalarda yapılan alışverişlerde önemli ölçüde tasarruf edilebilir.

Zara'da Çalışmak

Zara'da mağaza görevlisinden yönetici pozisyonlarına kadar çeşitli iş fırsatları mevcuttur. "Second Manager" pozisyonu, mağaza müdürünün yardımcısı rolüdür ve mağazanın günlük operasyonlarından sorumludur.

Inditex Çalışan İndirimi Yüzde Kaçtır?

Inditex çalışan indiriminin tam oranı gizli tutulur, ancak genellikle yüzde 30 ila 50 arasında olduğu tahmin edilmektedir. İndirim oranı, çalışanın pozisyonuna ve kıdemine göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yarı zamanlımı tam zamanlımı çalıştn? maaş ne kadar?
  • part time çalıştım haftada 30 saat bazen 32 33 35 ya da 28 25 felan az oluyo tamamen manager'a bağlı ya da yoğunluğa vs. 700-800 arası bi para aldım ama bu geçen eylül ayında başlamıştım işe
  • vay arkadaş kimse bişey merak etmiyo mu
  • *haftada kaç gün çalışıyosun?

*1i h.içi 1i h.sonu 2 günü fulltime çalışabiliyomusun?

*haftada sadece 28saat çalışmak gibi bi fırsat varmı?

*saatleri onlarmı belirliyo senmi?

-teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

*haftada kaç gün çalışıyosun?

*1i h.içi 1i h.sonu 2 günü fulltime çalışabiliyomusun?

*haftada sadece 28saat çalışmak gibi bi fırsat varmı?

*saatleri onlarmı belirliyo senmi?

-teşekkür ederim.

-haftada kaç gün çalışabiliyosn yok yoğunluğa göre gelecek haftada 1 veya 2 gün izin istebiliyosun o günler haricinde manager belirliyo. yani 2 gün üst üste full çalışıp 30 saatin 20 saatini de tamamlayabilirsin dediğim gibi tamamen managerla olan diyaloguna magaza yoğunluğuna vs bağlı.
    - haftada 28 saat gibi net çalışamazsın bu aşağı ya da yukarı çıkar genelde sen 28 saatten az olsun diye bir istekte bulunabilirsin ama bence hiçbi zaman 28 olmaz dediğmi gibi managerla olan diyaloğuna bağlı. beni çok severdi manager ne istersem yardımcı olmaya çalışıyodu bana.
    -saatleri onlar belirliyor

• diyelim 30 saat çalıştığın bir haftada 4 gün çalışıp günde 7.5 saat mı çalışıyorsun? yoksa 6 gün çalışıp günde 5 saat mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye sürekli ''manager'' deme çabası içindesin? Orada mı öğrendin bu kelimeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

diyelim 30 saat çalıştığın bir haftada 4 gün çalışıp günde 7.5 saat mı çalışıyorsun? yoksa 6 gün çalışıp günde 5 saat mi?

o tamamen değişiyo sabah 10 dan 3 e kadar çalışıyosun bi gün full oluyosun bi gün 8 saat çalışıyosun. dediğim gibi sen hangi gün ya da günler izin istiyosun onu yazıyosun (part time için geçerli bu dediklerim) geri kalan günleri manager dağıtıyo tabi okulun felan varsa tolerans gösteriolar akşam giriş veriyolar ya da okul zamanına göre vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

niye sürekli ''manager'' deme çabası içindesin? Orada mı öğrendin bu kelimeyi?

mağazada manager second manager ve responsible var. orda herkes birbirine ismiyle sonuna bey ya da hanım die hitap eder. kimse müdürüm felan demez ama derecelerini yazarken anlayın diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

quote:

diyelim 30 saat çalıştığın bir haftada 4 gün çalışıp günde 7.5 saat mı çalışıyorsun? yoksa 6 gün çalışıp günde 5 saat mi?

o tamamen değişiyo sabah 10 dan 3 e kadar çalışıyosun bi gün full oluyosun bi gün 8 saat çalışıyosun. dediğim gibi sen hangi gün ya da günler izin istiyosun onu yazıyosun (part time için geçerli bu dediklerim) geri kalan günleri manager dağıtıyo tabi okulun felan varsa tolerans gösteriolar akşam giriş veriyolar ya da okul zamanına göre vs

yani 6 gün günde 5 saat çalışmanın bi anlamı yok ki. bütün gün ölüyor.

• Bende basvurdum bugun ise alinma surecin nasildi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gameover93

Bende basvurdum bugun ise alinma surecin nasildi dostum

kardeş biziimki biraz farklı oldu yeni açılan bi mağaaza için işe alım vardı bize 3 gün taksimde bi otelde şimdi adını unuttum mülakatlara aldılar. normalde yeni açılan bir yer yoksa mağaza müdürü cv leri açıyo beğendiklerini aratıyo kasiyerlere mağazanın genelde bilgi işlem odasında dar bi odada karşılıklı mağaza müdürüyle ya da extradan bir bölüm müdürüyle daha mülakata alıyolar. bizimki çok zorluydu çünkü çok kişi vardı bizim mülakatta çünkü tüm mağazaları için berskha pull and bear oysho vs hepsi için alıyolardı ve bizi sonradan berskha zara vs ayırdılar yani işe alım kabul olduktan sonra.

• Hocam Full olanlar kaç saat çalışıyor ve ne kadar para kazanıyor ?
    Son olarak , eğer hafta sonu izin istersen veriliyor mu? Kaç gün Off oluyor Full çalışanlar ?
  • quote:

quote:

quote:

yani 6 gün günde 5 saat çalışmanın bi anlamı yok ki. bütün gün ölüyor.

aynen öyle işe git giyin hazırlan çıkış felan bütün günün ölüyor genelde zaten 1 gün full veriyolar 10 saat öyle doluyo

• manager : müdür
    second manager : 2. müdür
    responsible : sorumlu

böyle yazsanda olur anlarlar yani rütbelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Hocam Full olanlar kaç saat çalışıyor ve ne kadar para kazanıyor ?
    Son olarak , eğer hafta sonu izin istersen veriliyor mu? Kaç gün Off oluyor Full çalışanlar ?

full olanlar 45 saat çalışıyo haftada. 1800 tl (tabi zamanla tazminat vs birşeyler alıyolar az ya da biraz çok olabilir ) ye yakın maaş 300 tl ye yakında sodexo yatıyo. 1 gün offları oluyo hafta sonu isteyebilirsin ama mağaza yoğunluğu ya da sana ihtiyaçlarına ve mağaza müdürüyle ilişkine bağlı çünkü haftalık çalışma saat düzenini mağaza müdürleri hafta bitmeden yani yeni hafta gelmeden hazırlıyo herşey onların(mağaza müdürlerinin) elinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Hocam Full olanlar kaç saat çalışıyor ve ne kadar para kazanıyor ?

full olanlar 45 saat çalışıyo haftada. 1800 tl (tabi zamanla tazminat vs birşeyler alıyolar az ya da biraz çok olabilir ) ye yakın maaş 300 tl ye yakında sodexo yatıyo. 1 gün offları oluyo hafta sonu isteyebilirsin ama mağaza yoğunluğu ya da sana ihtiyaçlarına ve mağaza müdürüyle ilişkine bağlı çünkü haftalık çalışma saat düzenini mağaza müdürleri hafta bitmeden yani yeni hafta gelmeden hazırlıyo herşey onların(mağaza müdürlerinin) elinde.

Tşk ederim bıigilendirme için.
    PEki bu 45 saati nasıl düzenliyorlar genelde ?

• part time çalışanlara aylık belli sayıda indirim gibi ekstra şeyleri var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Murat ;Öncelikle bu mesajımı herkesin üşenmeden okumasını rica ediyorum
    ÖNEMLİDİR ;

ZARA da çalışmak.....Ben x siteden başvurumu yaptım geri döndüler ve bulunduğum şehirdeki x otelde görüşmeye çağırıldım.Saat 16:00 da idi görüşmemiz

1. Otelin Lobisinde Yaklaşık 30 40 kişi vardı bizden önceki görüşenlerde 30 kişi felandı onlar çıktı ve biz saat 16:30 gibi görüşmeye alındık ki eminim insan kaynakları kimlikli 3 hanımefendi kahve molası vermedilerse bende bişi bilmiyorum yani 16:00 dediler yarım saat beklettiler.

2. 30 kişi bi salona girdik girerken 3 insan kaynakları kimlikli bayan vardı ve bize çok ama çok yapmacık bi şekilde hoşgeldiniz buyurun dedi girdik oturduk masalara hoşgeldiniz beşgittiniz derken ZARA ve INDITEX gruba ait ne kadar marka varsa dayadılar slaytı bize yaklaşık 15 dk reklamlarını yaptılar ki çok iyi reklamdır blinç altımız ZARA ile dolup taştı .

....ve iddaya girerim bizden önce oraya binlerce genç gidip bu video yu izledi ve oraya giden herkes ZARA ile iş görüşmesi olduğunu en az 3 kişiye söylemiştir ki buda milyon insan yapar . ( şimdi aklınızdan ZARA'nın reklama ihtiyacı yok diyenler çıkıcak . THY nında reklama ihtiyacı yok ama bu işe milyondolar ayırıyor ki antropoloji buna denir bir nevi subliminal mesajdır bunlar..

İnsan kaynakları statüsündeki bayanlara gelince çok cool gözükmeye çalışıyorlar ve iddaya girerim bir tanesi lady gaga hayranı gömleklerinin üst düğmelerini kapatmaları saç modelleri topukluları ZARA gibi bir firmanın sahip olmaması gerek insan kaynakları modelidir ki insan ilişkilerinden de pek anladıklarını sanmıyorum.

Yaklaşık 3 5 kelime söyleyecek kadar zaman ayrıldı bana ve herkes dağılabilir geldiğiniz için tşkler size geri dönüş yapılırsa 2. görüşmede görüşmek üzre dediler ..

Kendimi İlk defa bu kadar kullanılmış ve gereksiz hissettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.