Şimdi Ara

Zara Home'da çalışıyorum soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
12.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Part time çalışıyorum.İş le alakalı soruları cevaplayabilirim varsa aklınızda bir soru alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 22 Eylül 2014; 23:09:44 >

• Haftalik kac saat calisiyorsun,maaş - yemek (kart mi veriyolar vb ) durumlarini yazabilir misin ?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi mağaza, maaş ne kadar, işe nasıl girdin, mülakat nasıl geçti, memnun musun, tavsiye eder misin, işin tanımını yapar mısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Haftalik kac saat calisiyorsun,maaş - yemek (kart mi veriyolar vb ) durumlarini yazabilir misin ?.

Saatleri manager ayarlar,genelde haftada 27-30 arası olur.5gün iş 2 gün off veya 4 gün iş 3 gün off. özel bi durum belirtmedikçe 30 u doldurmaya çalışırlar.

Elinize 1000-1100 lira net para geçer o ay ki satışa göre tabi.Çünkü havuz prim sistemi var. Ne kadar çok satış o kadar prim.Herkes aynı primi alır. Yemek kartları 30 günü doldurunca verilir 250 lira.
  • Hangi mağazadasın hocam bir de inditexte kaç tane görüşmeye çağrıldın sonra işe aldılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

hangi mağaza, maaş ne kadar, işe nasıl girdin, mülakat nasıl geçti, memnun musun, tavsiye eder misin, işin tanımını yapar mısın

Mağazayı net olarak söyleyemem çünkü dışarı bilgi sızdırmak yasak.İstanbul avrupada satışları yüksek bilindik bir mağaza diyelim.

Ele geçen net para 1000-1100 lira civarı. +250 yemek kartı. Yol yok. Sigorta var.Çalıştığın gün kadar yatar.

İnditex işe alım merkezinden randevu aldım.Görüşmeye çağırdılar.

İlk mülakatı geçtim,2.ye çağırdılar.

2.yide geçtim.

3.mülakat mağaza müdürüyle oluyor zaten,onuda geçersen seni ararlar kabul edildiniz teklif görüşmesi yapalım derler.
    Sonra evrak isterler verirsin işe başlarsın.

Mülakatlar öyle aham şaham değil.Konuşmayı az buz biliyorsan,diksiyon iyiyse,tipdede bi yamukluk yoksa ( Brad pitt olmaya gerek yok) zaten alırlar işe.

Memnun değilim ayın 10 unda ayrılıcam maaş gününü bekliyorum :)

Tavsiye etmem açıkcası tamam maaş yüksek ama seni öldürene kadar çalıştırırlar.Ayaklar ağrır.Belli bi noktadan sonra sokarım maaşına dersin.Çekilmiyor çünkü.Bir şirkete bağlılık sadece maaşla olacak iş değil.Bende yaparız lan nolacak diye girdim ama baktım olacak gibi değil.Gece 10da mağaza kapanır.İş bitmeden çıkamazsın.11de çıkarsın ama fazla mesai ücrete yansımaz.Ne ara eve gidip yemek yiyip ne ara uyuyup ne ara sabah işe geleceksin.Haftanın 3günü böyle.Ayrıca ortamda bana ters. İşyerindekiler yüzüne güler,dost sanarsın.En ufak şeyde Managerin haberi olur. Buna açık iletişim diyorlar. Yani bildiğin çocuk gibi ispiyonculuk. Gelemiyorum böyle şeylere. Paraya ihtiyacım var şimdilik zorla katlanıyorum

Ben kasadayım ama şöyle bi olay var bizde kasa elemanı aynı zamanda satış danışmanıdır. Kasada yapacak iş yoksa reyona çıkarsın. Bir satış danışmanı kasa bilmez ama kasiyer satış danışmanlığı bilir. Zor iş yani. 10 saniye boş kalacak vaktin olmaz.Sürekli iş yapmak zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Hangi mağazadasın hocam bir de inditexte kaç tane görüşmeye çağrıldın sonra işe aldılar?

Mağazayı net olarak söyleyemiyorum hedef belirtmiş olurum sözleşmeyi fesh ederler çünkü bilgi paylaşımı kesinlikle yasak :) İst-Avrupa cirosu yüksek bi mağazadayım.

Ben toplamda 3 görüşmeye gittim. 4 görüşme teklif görüşmesiydi. Sonra işe girdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zara silver parfüm kaçpara?
  • ya beni 2.görüşmeye çağırdılar gittim sonra aramadılar tekrar başvursam mı acaba inditexe
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcarpan

zara silver parfüm kaçpara?

Normal zarada değilim zara home dayım ev tekstili bizimkisi parfüm yok oda kokusu var oda 55.95 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

ya beni 2.görüşmeye çağırdılar gittim sonra aramadılar tekrar başvursam mı acaba inditexe

2 ihtimal var.
    1 Açık pozisyon olmayabilir. Bazen 3-4 ay sonra arayabiliyorlar. 5 ay falan gibi uzun bir zaman olduysa kendini bi hatırlatmanı tavsiye ederim

2- Görüşme olumsuz geçti.Biz sizi ararız derler ama çoktan cv ni atmışlardır :)
  • ben manager olarak çalıştım. evlerden ırak. ispiyonculuğun ve sahte davranışların içinde boğulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.