Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım..

NOT: Görevimi ve hangi şubede çalıştığımı sormayın lütfen cevaplanmayacaktır..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Domino's Pizza'da Çalışmak Hakkında Bilgiler

Domino's Pizza'da çalışmayı düşünenler, helal gıda seçenekleri, jambonun içeriği ve şirketin kullandığı et türleri hakkında bilgi edinmek isteyebilirler.

Domino's Pizza, Müslüman müşteriler için helal seçenekler sunmaktadır. Helal sertifikalı tavuk ve sığır eti, peynir ve helal soslar gibi malzemeler kullanılmaktadır. Domino's Pizza'nın tüm şubeleri helal sertifikalı değildir, bu nedenle sipariş vermeden önce şubenizle iletişime geçmeniz önerilir.

Domino's Pizza'nın jambon pizzasında kullanılan jambon, domuz eti içermemektedir. Jambon, helal tavuk veya sığır etinden yapılmaktadır. Pepperoni pizzasında kullanılan pepperoni ise sığır eti ve domuz eti karışımından yapılmaktadır.

Domino's Pizza, Müslüman müşteriler için domuz eti içermeyen çeşitli helal seçenekler sunmaktadır. Sipariş vermeden önce şubenizle iletişime geçerek mevcut helal seçenekler hakkında bilgi almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pizza 30 dakikayı geçince para şöförün maaşından mı kesiliyor cular gelir şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım saat geçikince maaşınızdan kesiyolar mı?
    edit:üstteki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctoruntardisi -- 4 Şubat 2014; 23:54:27 >
  • Hayır yok öyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 4 Şubat 2014; 23:55:57 >
  • Şöyle makul bir fiyata adam gibi doyacağımız ne var usta.

• niirvana kullanıcısına yanıt
    2 adet orta karışık+1 lt. kola 28,90
  • yere düşen müşterileri ne yapıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temizlik konusunda fast foodlar malumunuz sizde nasıl ve f/p bir ürün söylerseniz makbule geçer

• Yere düşen pizza noluyo ? Ciddi soruyorum malum 20-30 liralık bir pizza hafifçe yere düştüğünde çöpe mi gidiyor ?

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Gel -Al servislerde orta boy cazip lezzetler 9,90 tl değerlendirebilirsiniz
    Temizlik konusunda samimiyetle için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Ööööööööh makul fiyat dedik

• yere düşen pizzaları ne yapıyorsunuz ?

tarifeleriniz tutmuyor. reklamlarda başka, telefon açıyorum bambaşka.
  • Yere düşen pazza ya da malzeme artık gıda ile temas eden ne olursa olsun atılır
    Yere düşen malzemeyi kullanmak biyere dursun, Domino's un en önemli kurallarından biri ''Üründen şüphe ediyorsan at gitsin''
  • Birde sipariş sistemi nasıl oluyor ? Malum 30 dk var ve siz sürekli her çeşit pizzamı ya yapıyorsunuz yoksa sipariş geldiğinde ısıtıp mı yolluyorsunuz hazır pizzayı ? Malum 30 dk hem sıfırdan pişirip hemde yetiştirmek çok zor olmalı
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Yere düşen pizzalarla ilgili cevabımı biraz yukarda verdim, tarife konusunda ise şubeleri aradığınızda reklamlarda gördüğünüz fiyat kuponlarını personeller ekranda gözden kaçırabiliyorrlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

25 lira değil mi o, coca cola seçilmiş menü yani?
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Isıtmak gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil sipariş geldiği anda hamur açılır ve hazırlanıp fırına verilir, pizzanın hamurun açılması dahil hazırlanma süresi 2 dk. altındadır, 6 dk fırın süresi kalan sürede adresinize ulaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 5 Şubat 2014; 0:17:54 >
  • İllegalBiri kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden verdiğiniz bazı sipariş fiyatları ile şubeden verdiğiniz fiyatlar tutmayabilir, internete özel fiyatlar ve menüler var ben şube fiyatlarından bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Birde sipariş sistemi nasıl oluyor ? Malum 30 dk var ve siz sürekli her çeşit pizzamı ya yapıyorsunuz yoksa sipariş geldiğinde ısıtıp mı yolluyorsunuz hazır pizzayı ? Malum 30 dk hem sıfırdan pişirip hemde yetiştirmek çok zor olmalı

Aynen bunu bende.merak ediyorum

• Bimdeki pizzaları rakip olarak görüyor musunuz? öğrenciye uygun fiyatlar yok sanırım maaşınız ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.