Şimdi Ara

Zara,Ds Damat,Sarar tarzı yerde çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaşları ne kadar acaba. Ben 1300 liraya Koton mağazasında çalışıyorum 7 ay olacak sıkıldım. para çok az

• 1750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Hmmm bence yine iyi.
  • Zara ya girmek pek kolay değil hocam bayağı uğraştırıcı

• Haftalık

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Zor falan bir şekilde girmek lazım. 1300 liraya nereye kadar
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaraya başvurdum. Bireysel görüşmeyi bekliyyorum. Nisanın 10'da falan bir ay olacak hala bekliyorum. Üstteki arkadaş yazmış cidden girmesi zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

maaş ne kadar

Ben starbucks'a part time başvururken oradaki elemanla konuşmuştum. Eğer almazlarsa zaraya başvurun dedi. Asgari ücretinin 3'de 2'sini alırsın dedi part time için. Okul olduğu için full çalışamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zara'da calısıyorum ama part girebiliyorsunuz oraya daha sonra içerden yükseliyorsunuz fulle

sehirlere magaza satısına göre değişiyor sanırım. partlar 1400 fulller 2400 civarı falan dıye biliyorum ben kasa 2600 2700 alıyor
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    çok çok iyi. part maaşı. sakal falan traş olmak gerekıyor dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

çok çok iyi. part maaşı. sakal falan traş olmak gerekıyor dimi

hayır serbest o çok iyi karısmıyorlar istediğin gibi olabilir ben operasyonda calısıyorum depo yani

Ama söyle bu söyledıgım part fiyatı degısıyor saat kısmalar olabılıyor donem donem 30 saatı doldurturlarsa her hafta o ay satıs iyi olursa 1400 en iyi sezonda 1500 ü gören olmustu gecen sene 1000 1200 de alabilirsin yani part oldugun için kısma hakları var sözleşme ona göre. ticket'ta 200 lira falan yatıyor ekstradan

Ama partta calıstıgın kadar sigortan yatıyor 20 gün geldıysen 20 gun 10 gün devlete borçlu gözüküyorsun

Ama parasının hakkını alıyolar gerçekten 1 dakıka durdugumu hatırlamıyorum calıstıgım saatlerde

• başkan benide hemen hemen 1 ay önce zaradan görüşmeye çağırdılar gittik bi tane plazaya sonra toplandık bı sınıf gibi bir yere sonra form falan doldurduk sonrada biz sizi aricaz yaptılar bende ümidi kestim 1 ay oluyo hemen hemen ne ypalım başka yerlere başvuralımmı operasyon ve satışa başvurmustum anadolu yakası
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygasol

başkan benide hemen hemen 1 ay önce zaradan görüşmeye çağırdılar gittik bi tane plazaya sonra toplandık bı sınıf gibi bir yere sonra form falan doldurduk sonrada biz sizi aricaz yaptılar bende ümidi kestim 1 ay oluyo hemen hemen ne ypalım başka yerlere başvuralımmı operasyon ve satışa başvurmustum anadolu yakası

valla ben içerden bır arkadaşın tavsiyesiyle girdim 2 ay deneme süreci oluyo ilk magaza deneyımımdi diken üstündeydım şükür 2 ayı tamamladık devam sımdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.