Şimdi Ara

ZARA'da çalıştım , SORULARI ALAYIM :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
38.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra depodan isteyeceğim saol bilgi için.

Parfümler hakkında ne düşünüyorsun kalıcılıkları çok az iyi bir parfüm önerebilir misin ?

Çalışanlarına yüzde kaç indirim yapıyor ?

• zara'dan bir italyan kesim gömlek almıştım, başka yerde öyle gömlek göremedim (capitol / zara)
  • ne okuyorsun üniversite?
  • ZARA'nın neresinden dönersen kârdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Size verdikleri fiyatlar ne hep merak etmişimdir

%15 indirimli aliyolar sac sakalda serbest diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Günaydın herkese ...

Sac serbest - belli sekil vermek gerek
    Sakal yasak , ona da belli bir sekil gerekiyor

Parfumleri alanlari anlamiyorum 😄 Ben Tom Ford/ Givenchy / Jean Paul Gaulter ve One Million Kullaniyorum .

İndirim , daha devam eder

• hocam zaranın derimontları nasıldır bu mevsimde var mıdır ve fiyatları ortalama ne kadar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Günaydın herkese ...

Sac serbest - belli sekil vermek gerek
    Sakal yasak , ona da belli bir sekil gerekiyor

Parfumleri alanlari anlamiyorum 😄 Ben Tom Ford/ Givenchy / Jean Paul Gaulter ve One Million Kullaniyorum .

İndirim , daha devam eder

Hocam mağazanızda gerçekten üçgen kesim slim t shirtler var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

hocam zaranın derimontları nasıldır bu mevsimde var mıdır ve fiyatları ortalama ne kadar olur.

Ben ZARA'nın hep kış sezonunu daha çok sevmişimdir . Bir tane deri mont var şuan , harika bir şey ... Yakında alıcam 229₺ filan ...

Kış ürünlerini öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

hocam zaranın derimontları nasıldır bu mevsimde var mıdır ve fiyatları ortalama ne kadar olur.

Ben ZARA'nın hep kış sezonunu daha çok sevmişimdir . Bir tane deri mont var şuan , harika bir şey ... Yakında alıcam 229₺ filan ...

Kış ürünlerini öneririm

hocam şu an ki derimontlar kışa uygun mu ve o dediğiniz modelin linki var mı

• yaş sınırlaması varmı çalışan almak için
    mülakatlarda ne gibi sorular var
    çalışma saatlerini anlamadım bır Avm en fazla saat 11 de kapanır gece yarısına kadar acık kalabılıyor ıcerıdekı magazalar temızlık yaptıgı ıcınde hergun mu temızlık var gunluk ıslerı neler bır çalısanın ve cokmu ezılıyor calısan
  • haftalık 270 tl gibi bi ücret alıyolar
  • Inditexin diger magazalarinin calisanlarida mi 1200 aliyor.

• Prdon ama siz neden ba[simage][/simage]hsediyorsunuz

• bedenlerin ölçüleri neden japonlara göre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

Çalışanların yüksek maaş aldıkları doğru mu ? Part+full time , kızlar girmek istiyordu muhabbette sanırsın FBI mulakatları ile alıyorlar

Maaş doğru . Benim mülakat sürecim çok kısa sürdü . Ben troy'da çalışırken tüm samimiyetim ile yazıyorum , öylesine mülakatlara girmiştim , ertesi hafta 2. Mülakata katıldım , sürecin 10.gününde Capacity ZARA'da. Teklif glmişti , ancak TROY'da çalıştığımdan ve işimi sevdiğimden kabul etmemiştim , daha sonra Haziran başında işten çıkınca aradım ( ki Beylikdüzü MarmaraPark istiyordum , olsa tine çalışırım orda 😄) bana orada kasiyerlik teklif ettiler istemedim , diğer teklifleri olan satış danışmanlığını kabul ettim Cevahir'de .

Mülakat sürecini kesinlikle yazmayacağım , süreci anlattım .sorulara sadece rahat cevap verin ve etkileyici konuşun . Simdi egoidt diyecekler ama sanırım , mülakatlarda - toplumda - çok pozitif ( iyi / zeki / akıllı cümleler seçerek )konuşuyorum ...

Şöyle bir muhabbet duydum.bir odada mülakata girenlere boş kağıt veriliyor.makas çizin diyorlar.herkes makas çiziyor bir kişi yanaktan makas almayı resim olarak çiziyor ve işe alınıyor.doğrumudur?

• quote:

quote:

quote:

Çalışanların yüksek maaş aldıkları doğru mu ? Part+full time , kızlar girmek istiyordu muhabbette sanırsın FBI mulakatları ile alıyorlar

Maaş doğru . Benim mülakat sürecim çok kısa sürdü . Ben troy'da çalışırken tüm samimiyetim ile yazıyorum , öylesine mülakatlara girmiştim , ertesi hafta 2. Mülakata katıldım , sürecin 10.gününde Capacity ZARA'da. Teklif glmişti , ancak TROY'da çalıştığımdan ve işimi sevdiğimden kabul etmemiştim , daha sonra Haziran başında işten çıkınca aradım ( ki Beylikdüzü MarmaraPark istiyordum , olsa tine çalışırım orda 😄) bana orada kasiyerlik teklif ettiler istemedim , diğer teklifleri olan satış danışmanlığını kabul ettim Cevahir'de .

Mülakat sürecini kesinlikle yazmayacağım , süreci anlattım .sorulara sadece rahat cevap verin ve etkileyici konuşun . Simdi egoidt diyecekler ama sanırım , mülakatlarda - toplumda - çok pozitif ( iyi / zeki / akıllı cümleler seçerek )konuşuyorum ...

Şöyle bir muhabbet duydum.bir odada mülakata girenlere boş kağıt veriliyor.makas çizin diyorlar.herkes makas çiziyor bir kişi yanaktan makas almayı resim olarak çiziyor ve işe alınıyor.doğrumudur?

Ahaha , hocam yok oyle birsey ya 😄

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahaha , hocam yok oyle birsey ya 😄

Onlarin yalancisiyim

• sen ki sahne tozunu yutmuş türkücüsün zara kardeş, öncelikle dh forumu tercih ettiğin için teşekkür. ama o sahne temposu ve sahne tozuna alışınca bırakamaz insan. senin gibi sanatçılara ihtiyacı var memleketin. lütfen iyi düşün, grup olayına karşı değilsen, face de grup kuralım gerekirse, önce face de kurarız sonra reelde uygulamaya geçeriz zara kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.