Şimdi Ara

ZARA'da çalıştım , SORULARI ALAYIM :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
38.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Birkac parca urun almisligim var.cok tarz bir marka bence.sence kalitesi nasil?yani o fiyatlari hakediyor mu

Bence hak ediyor , gerçekten birçok ürün çok uzun süre kullanılıyor ...

Özellikle , pantolon t-shirt - kazak ve gömlekler gayet iyi ; Ayakkabı asla önermem ; Çünkü ZARA ayakkabıda rezalet

Gomlek ve kazak kullandim.memnun kaldim gerci

Alıntıları Göster
    Maaşı niye söylemiyon orasını anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Maaşı niye söylemiyon orasını anlamadım.

Alıntıları Göster
    Zarayı çok severim, genelde sezon ve indirim zamanı bir kaç parça ürün alırım. Ama bu yıl hiç bir şey almadım. Ürünleri birbirini kopyalar nitelikte çiçekli, böcekli, numaralı, sayılı.. 1-2 yıl önce çok daha özgün ürünleri vardı..

SORU : Mağazanın indirime gireceği tarihler sabit mi, değişken mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 26 Temmuz 2014; 2:38:24 >
  • Zara da çalışanların tek görevi ürünleri katlayıp yerine koymak mı? Giriyorum Zara'ya bakıyorum bi tane pantolon beğeniyorum mesela, zar zor birini buluyorum (mağzanın öbür ucuna yürümem gerekiyor bazen) adaam/kadın zar zor geliyor benimle bakıyım diyor yok diyor sonra toz olup gidiyor. Veya varsada bi tane çıkartıp eline veriyor yine kayboluyor. Bende sevmem yapışan görevlileri ama hiç ilgilenmiyorlar, son 1 yılda 5-6 kez gittim sadece 1 tane gömlek alabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiseass

Zarayı çok severim, genelde sezon ve indirim zamanı bir kaç parça ürün alırım. Ama bu yıl hiç bir şey almadım. Ürünleri birbirini kopyalar nitelikte çiçekli, böcekli, numaralı, sayılı.. 1-2 yıl önce çok daha özgün ürünleri vardı..

Alıntıları Göster
    gitmişsin en yoğun mağazada çalışmışsın biz napalım birader.Git hele bir metrocity istinyeparkta falan çalış müşteri kovalarsın

• O degilde bayan bolumunde kasada duran sarisin mavi gozlu bayanin ismini pm ativersene.Bide erkek bolumunde saclari sekil yesil gozlu bi genc var adamin tipi iyiydi.Neyse sen kizi pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

gitmişsin en yoğun mağazada çalışmışsın biz napalım birader.Git hele bir metrocity istinyeparkta falan çalış müşteri kovalarsın

Hocam hiç sorma , hiç ... Özellikle o araplar varya , leş gibiler :(
    Geçen İstinye'den desteğe geldi iki kişi , ben böyle bi yoğunluk görmedim diyor
    Cevahir ZARA gerçekten çok yorucu ve yoğun , birde ben Avcılar'da oturuyorum yol beni çok yordu .:(
    @Awesome

Bu aslında ZARA'nın ana prensibi , müşteri ihtiyaç duymayana kadar yaklaşmamak... Şimdi hoşgeldiniz , iyi günler vs deniyor müşterilere ancak sizler çağırmadan biz gitmiyoruz 😄

Adamlar cool 😬

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

sorunun cevabını bildiğim için ben cevaplayabilirim

inditex altındaki bütün mağazalar ocak-şubat -tarihleri tam bilmiyorum- aylarında aynı anda indirime girer.bi nevi sabit
  • Benim kuzende calisiyo 6 senedir magaza mudurlugune gecti simdi

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Kiz diyorum dostum ismi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 26 Temmuz 2014; 2:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Kiz diyorum dostum ismi ne
    Ulan anasını satıyım yanlış mesleği seçmişiz biz yemin ediyorum. Sanayide 60 saat çalışıp 1250 alıyoruz adam part time 1200 alıyor.

Hocam birde full time çalışanlar günde kaç saat çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Ulan anasını satıyım yanlış mesleği seçmişiz biz yemin ediyorum. Sanayide 60 saat çalışıp 1250 alıyoruz adam part time 1200 alıyor.

Hocam birde full time çalışanlar günde kaç saat çalışıyor?

Alıntıları Göster
    Yav hocam toz moz diyosunda ben defacto da 2.5 yıl çalıştım benim demem lazım tozdu tempoydu. Ayıp oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Yav hocam toz moz diyosunda ben defacto da 2.5 yıl çalıştım benim demem lazım tozdu tempoydu. Ayıp oluyor :)

Alıntıları Göster
    Zara Man Gold parfüm aldım geçenlerde kokusu çok iyi ama kalıcılığı yok. Sence diğer parfümler nasıl ?
  • http://www.zara.com/tr/en/sale/man/shirts/cotton-and-linen-shirt-with-contrast-ribbon-c434618p1953001.html
    Bu gomlekler bu kadar ucuz degildi yine bir indirime mi gittiler?.bir bilginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: claudatur07hasann

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/shirts/cotton-and-linen-shirt-with-contrast-ribbon-c434618p1953001.html
    Bu gomlekler bu kadar ucuz degildi yine bir indirime mi gittiler?.bir bilginiz var mi

Zara'lar indirimde zaten şuan :) bu kalmamıştır ama ... summer Shirt deniyordu ve en çok satan modeldi 😄

• Saç sakal serbest mi Zara da ? Pek görmedik sakallı çalışan

• Her zara mağazasında aynı mağaza kokusu mu kullanılıyor ?
  • bu tarz yerlerde çalışan erkekler ve müşteri profili gay gibi geliyor bana

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Bu indirim bayramda da devam eder mi? veya sonrasında?

Malum şuan çok yoğundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudatur07hasann

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/shirts/cotton-and-linen-shirt-with-contrast-ribbon-c434618p1953001.html
    Size verdikleri fiyatlar ne hep merak etmişimdir

• zaralıyım soruları alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.