|
Zamlar oyuncuları üzmeye devam ediyor: GeForce Now'a da zam geldi
-
-
Zamlar herkesi üzüyor
-
Malum operatörle bağı olan bir kurum olduğu için bu "plus",
beni şaşırtmayan bir durum, sınırsız 4.5gyide 600tl yapmışlardı. Trnin en kapitalist firması, kullanmayın. Tuketicinin lehine bir karar aldıklarını henüz görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Aralık 2021; 17:51:45 >
-
Aynen öyle yeni taşındığım evde port olmadığı için superbox kullanmaya başladım 300 gb İnternet için 280 lira para ödüyorum. Yurt dışında yaşarken bu paranın euro ya çevrilmiş halinin yaklaşık yarısı ile sınırsız 4,5g İnternet kullanıyordum. Nasıl kazıklandığımızı siz anlayın. Haram zıkkım olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten üye oluyorsun aktivasyon mail gelmiyor , arkadaşına söylüyorsun o da üye olamıyor. Şifremi unuttum maili alamıyorsun baştan aşağı rezalet , kullanıcı düşmanı sistem.
-
Ticari bir kurum neden tüketici lehine karar alsın? Kâr amacı gütmeyen bir kurum mu? Şu an çok bayıldığınız Türknet vb. firmalar Turkcell gibi zirveye oturup alternatifsiz olduklarında tüketiciyi çok seveceklerini mi düşünüyorsunuz? Gerçeklerle yüzleşin, ülkenin ekonomik gerçeklerine göre pozisyon alın.
-
gebzede datacenter açtılar bomboş ne google ne aws gelmedi. sol'un sacma sapan hizmeteri.
-
Ticari firmadir yapar diyelim tepki gostermeyelim mi guzel insan? Adam aslinda tam dedigini yapmis gercekle yuzlesmis ve ona gore pozisyon alip kullanmamis ya da kullanmamaya calismis.
Ayriyetten ticari bir firma olmakla ac gozlu firma olmak farkli seyler diye dusunuyorum. Illaki kar oranlarini dusuneceklerdir ama bunu yaparken musteri memnuniyetini dusunen bir cok firma vardir.
-
Turkcell kullanmak zenginliktir .net
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantıksız bir platform oldu tamamen. Hani oyun oynayacak sisteminin olmamasını geçtim Now kullanmak için de güzel bir internet lazım. Buna bu kadar vermek hepten saçmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yabancı firmaları örnek alsınlar biraz, sabit kur uygulayan bir sürü yabancı firma var. İnsanların alım gücünü analiz ederek,yüksek fiyat ile az satmaktansa, fiyatı düşük tutup, daha fazla insanın servislerinden faydalanmasını sağlıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Aralık 2021; 20:49:11 > -
Ulan kullanan mı var sanki zam yapsan ne olur yapmasan ne olur bana iki de bir mail geliyor aylık sizin için 59 TL yi çektik diye hatta bugün mesaj ve mail geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ucube sistemi kullanan var mı? Oyunlar senden, yüksek İnternet hizmeti senden ee?
Önceden dış minnaklarla aradaki fark en az 50 yıl diyorduk artık en az 150 yıl diyeceğiz.
Bide ille Türkiye sunucusu dayatması yokmu
Bende gidip global e vpn le girerim hemde 1 saat
-
Küçük bir not üyeliği olan kişiler 8 şubata kadar 75 tl ödemeye devam edecekler
-
Bu saçma sisteme para verende ne bileyim yani daha çok geliştirilmeli gecikme çok fazla geliştirilmesi için önünde en az 6-7 yıl var
-
geforce now masaüstü uygulaması patlak.destek ekibi de biz karışmayız diyor ilgisizce.üstelik oyun kütüphanesi kuş kadar kaldı.kan kaybederken zamlanmış.gerçi bu dolar zammıdır büyük ihtimal.çok hızlı söndü geforce now.xcloud,stadia,luna falan gelsin pataklar bunu.
-
hacı abi burada verilen kesintisiz bir hizmet var. sadece key satan firma ile bir tutamazsın. zaten şu fiyat bile dünya ölçeğinde makuldur emin ol
-
İlaç şirketleride sabit kur uyguluyor, daha bir sürü sektörden örnek verebilirim. Geçiniz bunları, sadece bahane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Malum operatörle bağı olan bir kurum olduğu için bu "plus",
beni şaşırtmayan bir durum, sınırsız 4.5gyide 600tl yapmışlardı. Trnin en kapitalist firması, kullanmayın. Tuketicinin lehine bir karar aldıklarını henüz görmedim. |
Yabancı firmaları örnek alsınlar biraz, sabit kur uygulayan bir sürü yabancı firma var. İnsanların alım gücünü analiz ederek,yüksek fiyat ile az satmaktansa, fiyatı düşük tutup, daha fazla insanın servislerinden faydalanmasını sağlıyorlar. |
Zamlar herkesi üzüyor
|
Ticari bir kurum neden tüketici lehine karar alsın? Kâr amacı gütmeyen bir kurum mu? Şu an çok bayıldığınız Türknet vb. firmalar Turkcell gibi zirveye oturup alternatifsiz olduklarında tüketiciyi çok seveceklerini mi düşünüyorsunuz? Gerçeklerle yüzleşin, ülkenin ekonomik gerçeklerine göre pozisyon alın.
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- internet tarayıcıları
- hatasız çeviri
- apple müzik öğrenci
- instagram müzik ekleme sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X