Şimdi Ara

Zamlar oyuncuları üzmeye devam ediyor: GeForce Now'a da zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamlar oyuncuları üzmeye devam ediyor: GeForce Now'a da zam geldi

Bildiğiniz üzere bu yılın başlarında Nvidia'nın bulut üzerinden oyun oynama servisi GeForce Now yerelleştirildi ve ismi Game Plus oldu. Game+'ın ilk erişime açıldığı zamanlarda fiyatları bir hayli eleştirilmişti. Sonrasında fiyatlar kabul edilir seviyede oldu ancak geçtiğimiz saatlerde kötü bir haber geldi.

GeForce Now Game+ Zamlandı

Geçtiğimiz saatlerde sitenin güncellenmesiyle birlikte yeni fiyatlar da açığa çıktı. Son haftalarda TL'nin hızla değer kaybetmesinin ardından Game Plus'ın yeni fiyatları şu şekilde oldu:

• 1 Aylık Premium Üyelik - 89,90 TL

• 3 Aylık Premium Üyelik - 199,90 TL

• Avantajlı 6 Aylık Premium Üyelik - 349,90 TL

• 24 Saatlik Premium Paket - 14,90 TL

Ayrıca Bkz.Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PS5 için fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Özellikle 1 aylık üyelikte ciddi bir zam olduğunu görebiliyoruz. Ancak kur bu kadar hareketli durumdayken ilerleyen süreçte bir zam veya bir indirim gelme durumu da elbette var. Son günlerde farklı ürünlere gelen zamlarla birlikte oyun oynama hobisi eden insanların çok fazla kötü haber aldığını söyleyebiliriz.

• Ticari bir kurum neden tüketici lehine karar alsın? Kâr amacı gütmeyen bir kurum mu? Şu an çok bayıldığınız Türknet vb. firmalar Turkcell gibi zirveye oturup alternatifsiz olduklarında tüketiciyi çok seveceklerini mi düşünüyorsunuz? Gerçeklerle yüzleşin, ülkenin ekonomik gerçeklerine göre pozisyon alın.
  • Zamlar herkesi üzüyor

• Malum operatörle bağı olan bir kurum olduğu için bu "plus",
    beni şaşırtmayan bir durum, sınırsız 4.5gyide 600tl yapmışlardı. Trnin en kapitalist firması, kullanmayın. Tuketicinin lehine bir karar aldıklarını henüz görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Aralık 2021; 17:51:45 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Aynen öyle yeni taşındığım evde port olmadığı için superbox kullanmaya başladım 300 gb İnternet için 280 lira para ödüyorum. Yurt dışında yaşarken bu paranın euro ya çevrilmiş halinin yaklaşık yarısı ile sınırsız 4,5g İnternet kullanıyordum. Nasıl kazıklandığımızı siz anlayın. Haram zıkkım olsun 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten üye oluyorsun aktivasyon mail gelmiyor , arkadaşına söylüyorsun o da üye olamıyor. Şifremi unuttum maili alamıyorsun baştan aşağı rezalet , kullanıcı düşmanı sistem.

Ticari bir kurum neden tüketici lehine karar alsın? Kâr amacı gütmeyen bir kurum mu? Şu an çok bayıldığınız Türknet vb. firmalar Turkcell gibi zirveye oturup alternatifsiz olduklarında tüketiciyi çok seveceklerini mi düşünüyorsunuz? Gerçeklerle yüzleşin, ülkenin ekonomik gerçeklerine göre pozisyon alın.

• gebzede datacenter açtılar bomboş ne google ne aws gelmedi. sol'un sacma sapan hizmeteri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Ticari firmadir yapar diyelim tepki gostermeyelim mi guzel insan? Adam aslinda tam dedigini yapmis gercekle yuzlesmis ve ona gore pozisyon alip kullanmamis ya da kullanmamaya calismis.

Ayriyetten ticari bir firma olmakla ac gozlu firma olmak farkli seyler diye dusunuyorum. Illaki kar oranlarini dusuneceklerdir ama bunu yaparken musteri memnuniyetini dusunen bir cok firma vardir.

• Turkcell kullanmak zenginliktir .net

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mantıksız bir platform oldu tamamen. Hani oyun oynayacak sisteminin olmamasını geçtim Now kullanmak için de güzel bir internet lazım. Buna bu kadar vermek hepten saçmalık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Roark kullanıcısına yanıt

Yabancı firmaları örnek alsınlar biraz, sabit kur uygulayan bir sürü yabancı firma var. İnsanların alım gücünü analiz ederek,yüksek fiyat ile az satmaktansa, fiyatı düşük tutup, daha fazla insanın servislerinden faydalanmasını sağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Aralık 2021; 20:49:11 >
  • Ulan kullanan mı var sanki zam yapsan ne olur yapmasan ne olur bana iki de bir mail geliyor aylık sizin için 59 TL yi çektik diye hatta bugün mesaj ve mail geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ucube sistemi kullanan var mı? Oyunlar senden, yüksek İnternet hizmeti senden ee?

• Önceden dış minnaklarla aradaki fark en az 50 yıl diyorduk artık en az 150 yıl diyeceğiz.

• Bide ille Türkiye sunucusu dayatması yokmu

Bende gidip global e vpn le girerim hemde 1 saat

• Küçük bir not üyeliği olan kişiler 8 şubata kadar 75 tl ödemeye devam edecekler

• Bu saçma sisteme para verende ne bileyim yani daha çok geliştirilmeli gecikme çok fazla geliştirilmesi için önünde en az 6-7 yıl var

• geforce now masaüstü uygulaması patlak.destek ekibi de biz karışmayız diyor ilgisizce.üstelik oyun kütüphanesi kuş kadar kaldı.kan kaybederken zamlanmış.gerçi bu dolar zammıdır büyük ihtimal.çok hızlı söndü geforce now.xcloud,stadia,luna falan gelsin pataklar bunu.

hacı abi burada verilen kesintisiz bir hizmet var. sadece key satan firma ile bir tutamazsın. zaten şu fiyat bile dünya ölçeğinde makuldur emin ol

• zevron kullanıcısına yanıt

İlaç şirketleride sabit kur uyguluyor, daha bir sürü sektörden örnek verebilirim. Geçiniz bunları, sadece bahane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.