Şimdi Ara

ZAMANIN VARSA İÇERİ GİR ! (AŞK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayallerime sığmıyordun bir zamanlar, şimdi çoraplarımı yıkıyorsun ;

diye bir yazı dizesine başlasam, buradaki çoğu insan çorapları düşünür ve yazının içindeki o temel duyguyu anlayamaz. Aslında orada belirtilmek istenen, seninle kurduğumuz bir çok hayalin gerçekleşmesinin ne kadar zor olduğunu düşünürken birden bire, evlenip bir yuva sahibi kurup her akşam işten eve gelirken kapıyı anahtarımla değil, zile basarak senin açmanı beklemektir. Elime bakma boşuna, bazı insanlar çiçekle sevgi olacağını düşünmez. O yüzden ya bir şişe rakı ile gelmişimdir eve, ya da sen mantı yapmışsındır evde yoğurt kalmamıştır ve bende mantıyı yoğurtsuz yemeyi sevmediğimden, yoğurt almışımdır.

Yemekten sonra, demli bir çay herşeyin üzerine iyi gider. İlla bir şey gidicekse, bırak yemekten sonra çay gitsin gibi romantizm repliklerini sana sadece ilk 3 aylık (cicim ayları) döneminde söyler, sonra ise genelde derbi maçlarını küfür eşliğinde seyrederim. Ben maç izlerken, sakın televizyonun önünden geçmek gibi bir hata yapma, hiç sevmem. Hatta televizyonu kapatayım, çok sevdiğim dizim başladı gibi saçma sapan dizileri beraber izlememiz için ısrar etme, bu la liga derbisi hayatta kaçmaz.

Eskiden sık sık söylediğim kelimeleri, artık benden fazlaca beklemiyor olduğun dönemlere girmeye başlarız zamanlar ilerledikçe. Saçlarını boyatmışsındır farketmemişimdir bile. Yeni elbise almışsındır anlamamışımdır. Tanışma günümüzü unutmuşum, ve sırf bu yüzden bana çok önemli bir sorun varmış gibi yüzlerce tripli tavırlar sergiliyorsundur, bende acaba genemi annesi ile tartıştı lan bu diyerek kendimi sineye çekiyorumdur. Aklım barcelona maçının 78.dakikasında kalmıştır, ve sağdan dani alves topu aldığı gibi neymara göndermiş, neymarda klasik çalımlarıyla kalenin önüne doğru gelmiş ve sen televizyonuna önüne geçmiş bana bağırır bir vaziyette;

'çoraplarını çıkarda çamaşır makinasına atayım' demişsindir.

gibi romantizm kokan onlarca cümleye çevirebilirsin bu yazıyı, ama cidden günün birinde çoraplarımı yıkamayacağın anlamına gelmeyecek bu. İşte o zaman o çoraplarımı, vole çekerek atacağım çamaşır makinesine..

-MUTLUCAN ELÇİN

• Okumadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedEx

Okumadim

Sen bilirsin bro
  • Keşke okumasaydım
  • Bi ben mi okudum la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durumumuz yoktu okuyamadık kardeş.
  • Gideri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naysırdaysır

Gideri var

Eyvallah kardesim
  • farketmemişimdir(yanlış)
    fark etmemişimdir(doğru)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

farketmemişimdir(yanlış)
    fark etmemişimdir(doğru)

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates41

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

farketmemişimdir(yanlış)
    fark etmemişimdir(doğru)

Aynen öyle

genemi(yanlış)
    gene mi(doğru)
  • okudum pismanim okumayin

• fena değil :)
  • Okumaz olaydım.ama tema fena sayılmaz aslında

• Beğendim hocam akıcı yazmışsın eyvallah güzel olmuş sıkılmadan okur insan bunu ama ana fikri kaçırdım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.