Şimdi Ara

Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi ekran olmaya aday olan XPS 15-9550 i7 XPS 15 UHD modeli

alınmak istese, oyuna uygun olmayan klavyesi ile ellerimize, ekranın kalın alt panel çerçevesi ile gözlerimize hoş gelmiyor.

Üstelik ışık sızdırma gibi problemi, fiyatına rağmen empoze edilmeye çalışılan telefondan beter belli süreden sonra patlayan hoparlörü ile tamamen hüsran aygıt.

En iyi multimedia cihazı sayılabilir FULL HD Dell XPS 15 L502X (Sandy Bridge)

rahatsız etmeyen ekran çerçevesi ve hoş tasarımı ile göz kamaştırıyor.

Fakat bazen eski bir laptop izlenimi veriyor. Sesine değer sanırım?

Tabii keşke numeretik tuş takımı ve 2017'ye uyarlanmış bi model olsaydı.

EN İYİ MULTIMEDYA CİHAZI Acer Aspire 5739G 15,6" ve 7738G 17,3" versiyonları ile karşımıza çıkıyor.

Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?

Parlak LED ekranı, dokunma hissi hoş olan numeretik tuşlu tam klavye, dokunmatik LED ses kısma, ile-geri sarma-oynatma butonları, Süper konumlandırılmış FN fonksiyonları ve TUBA subwooferlı Dolby Home Theater ses sistemi olan bu laptopta bir kullanıcı başka ne isteyebilir?

Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?

Üstelik modern görünümü de cabası!!! Fakat 1366x768 oluşu ve piksel yoğunluğunun az olmasından dolayı yakın kullanımda gözleri yoruyor.

------------

Yıl 2017, evet arkadaşlar günümüzün teknolojisine uygun böyle damga vuracak bir laptop var mı? YOK! Ergenlerin ve yeni neslin SSD olmazsa çöp, ekran kartı süper!, işlemcisi iyi deyip ekran ve ses özelliklerine bakmaması firmaların işine geliyor ve benim gibi multimedya kullanıcıları da güme gidiyor. Üstelik dönemdeki iyi özellikli dandik bir laptop 2500 TL'den başlıyor. Halbuki zamanında bu güzelim laptoplar hem döneminin en iyisi olarak hemde multimedya özellikleri ile maksimum 2500 TL tutuyordu. O da maksimum, yoksa ortalaması 1500-2000TL civarı idi. Maximum 3000 TL olacak bu üstteki cihazların iyi taraflı özelliklerini taşıyan laptop tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 24 Haziran 2017; 22:9:48 >

• up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP dv6000 kasa tasarımı hoşuma gidiyor, ayrıca uzaktan kumanda olayı fena değil. Şimdi ki cihazlarda benzer bir şey yok sanırım.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Eski tasarımlı.
  • Dell 7567 aldım.

• Şuan evde 7738 g ve 7-8 senedir kullanıyorum çok sağlam yapmışlar 600 euroya almıştık.

Şimdi bende laptop araştırıyorum amazonda

Acer aspire 5 var 8.nesil intel işlemcili şuan stok problemi var gelirse hemen alacağım. 599 dolar

Fiyat performans cihazı olarak bütün yabancı sitelerde görmüşsünüzdür.

Stoğa girmesse asus f510ua alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Seninkisi attan inip eşeğe binmeye benziyor.
  • Taşıma problemi oluyor sırt çantama 15 inch laptopdan büyükleri sığmıyor. Yoksa haklısın.

• Zamanın En İyi Multimedia Laptopları, Peki Şimdi Yerini Kim Dolduracak?

Benim ilk bilgisayarım.Tam bir antikadır

Şimdikiler buda ne böyle diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 30 Kasım 2017; 2:31:31 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde de para varmış yani. Alamanlık var mı? Açılmayan fotoğrafı nereden yüklediğinize baktım. Alman bir picupload sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 30 Kasım 2017; 11:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Hocam sizde de para varmış yani. Alamanlık var mı? Açılmayan fotoğrafı nereden yüklediğinize baktım. Alman bir picupload sitesi.

Ben Almanyalı değilim,

90 lı yıllardan beri farklı bir çok bilgisayar kullandım.
    Bir şansımı deneyeceğim. "Multimedia Dictionary 1.00" programını hiç kullandınız mı?

• arayüz berbat
  • System32Deleted kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım?
  • quote:

Anlayamadım?

üste bi porgram resmi varda ona diyorum
  • System32Deleted kullanıcısına yanıt
    Arayüzünü beğenmediğiniz programı Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun ve bir çok kişinin katkılarıyla yapılmış 6 dilli sesli sözlüktü ve yılı 2001'di. Belki de yurtdışında bile bu kadar kapsamlı yoktu. İçinde eğitici oyunlar, bulmaca her şey vardı.

• quote:

Bir şansımı deneyeceğim. "Multimedia Dictionary 1.00" programını hiç kullandınız mı?

Ben denemiştim.Ama şimdi çok kullanışlı olmaz.

https://translate.google.com/

Eğer cümle çevirisi yapmak istiyorsanız en kullanışlısı yukarıda yazdığım online çeviridir.

Sürekli kendini geliştiriyor vede en düzgün çeviri yapıyor diğer online sitelere vede programlara göre.

Şaka herhalde bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.