Şimdi Ara

Zamanı En İyi Şekilde Değerlendirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 1. sınıfa gidiyorum yaş 19. Sınav dönemleri 20 gün ders çalışıyorum yılın geri kalanı benim. Okula gitmiyorum devam sorunu yok. Not falan alıyorum kırtasiyeden dersleri bir şekilde hallediyorum orada hiç sıkıntı yok. Mesela vizeler yeni bitti. Mayısın 15'ine kadar evdeyim. Arada bir işlenen yerleri tekrar ederim o kadar geri kalan bütün zaman benim. İşte bu zamanımı en iyi şekilde nasıl değerlendirmeliyim derdim bu. Karı kız peşinde hiçbir zaman koşmadım koşanları gördük ibret aldık Aslında koşmak da istemiyor değilim ama biraz daha sabretmeliyim. İlk önce kendimi geliştirmem lazım. Bu fırsatı bir daha yakalayamam kendimi zirveye taşıma dönemleri bu zamanlar ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgisayar oyunlarını falan zamanında çok oynadım şuan hiç istek yok hiç oynayasım yok yani beni engelleyecek bir etken yok. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir site buldum baştan sona İngilizce anlatmış adam videolu orayı takip ediyorum, alt yazılı filmler falan izliyorum biraz İngilizce geliştirmeye çalışıyorum ama yine de zaman artıyor. Facebook'ta veya karı kız peşinde zamanımı harcamak istemiyorum. Kitap okuyun, en iyi filmleri falan izleyin demeyin onları yapıyorum zaten ama yine de zaman artıyor daha fazla şey yapmam lazım ama ne? Çalıştır saksıyı DH halkı. Parlak fikirler bekliyorum sizden. Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? He bu arada para sıkıntım da yok pek para harcamam. Aylık 310 TL param var, fazla fazla yetiyor bir masrafım yok çünkü.

• Bir hobi bul kendine.Spora yazil mesela
  • Sporu evde kendi çapımda yapıyorum kapı barfiksim dumbell el yayı falan malzemeler var bana daha başka şeyler lazım.
  • Bisiklete başla bi zamandsan sonra sarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Bisiklete başla bi zamandsan sonra sarıyo

Öneri için teşekkürler. Bisikleti severim gerçekten ama bizim mahallede sürmeye kalkışsam sürecek yer yok onu da geçtim bisiklete binsen 10 dk sonra gasp ederler.

Bütün gün Facebook'ta kelimatör ve bilgi yarışması oynuyorum. Çok zaman kaybettiğimi düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Porfiri Petrovic

Üniversite 1. sınıfa gidiyorum yaş 19. Sınav dönemleri 20 gün ders çalışıyorum yılın geri kalanı benim. Okula gitmiyorum devam sorunu yok. Not falan alıyorum kırtasiyeden dersleri bir şekilde hallediyorum orada hiç sıkıntı yok. Mesela vizeler yeni bitti. Mayısın 15'ine kadar evdeyim. Arada bir işlenen yerleri tekrar ederim o kadar geri kalan bütün zaman benim. İşte bu zamanımı en iyi şekilde nasıl değerlendirmeliyim derdim bu. Karı kız peşinde hiçbir zaman koşmadım koşanları gördük ibret aldık Aslında koşmak da istemiyor değilim ama biraz daha sabretmeliyim. İlk önce kendimi geliştirmem lazım. Bu fırsatı bir daha yakalayamam kendimi zirveye taşıma dönemleri bu zamanlar ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgisayar oyunlarını falan zamanında çok oynadım şuan hiç istek yok hiç oynayasım yok yani beni engelleyecek bir etken yok. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir site buldum baştan sona İngilizce anlatmış adam videolu orayı takip ediyorum, alt yazılı filmler falan izliyorum biraz İngilizce geliştirmeye çalışıyorum ama yine de zaman artıyor. Facebook'ta veya karı kız peşinde zamanımı harcamak istemiyorum. Kitap okuyun, en iyi filmleri falan izleyin demeyin onları yapıyorum zaten ama yine de zaman artıyor daha fazla şey yapmam lazım ama ne? Çalıştır saksıyı DH halkı. Parlak fikirler bekliyorum sizden. Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? He bu arada para sıkıntım da yok pek para harcamam. Aylık 310 TL param var, fazla fazla yetiyor bir masrafım yok çünkü.

Modemi kapatınca herşey kendiliğinden gelir.denendi çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ipausedmyxxx

Modemi kapatınca herşey kendiliğinden gelir.denendi çalışıyor

Bu çok iddalıydı hocam. Kaç kere denedim en fazla 2 gün dayandım. Dışarı çıkıp gezecek bir tane arkadaşım yok hepsinin ne olduğunu anladım. Mutlaka evde bilgisayar başında veya kitap okuyarak bir şeyler yapmam lazım ama internetten hiç kopamam imkansız çok denedim bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.