“Kainat Makinesi”Nin Parçaları, Türkiye’de Test Ediliyor. Kâinatın oluşumunun küçük bir modelini hayata geçirecek “Kainat Makinesi”nin parçaları, Türkiye’de test ediliyor.
ben bi zamanlar yapmıştımda çok benzin yiyor diye bide vergisi çok diye parçaladım.
quote:
Orjinalden alıntı: captain_turkiye
ben bi zamanlar yapmıştımda çok benzin yiyor diye bide vergisi çok diye parçaladım.
en iyisi hacı bende bilgisayarı buldugumda çok yer kaplıyo diye parçalayı verdiydim sonra dingilin biri buldu küçülttüler küçülttüler tüm dünya bağımlı oldu yani ilerde çok para edebilir benim düştüğüm hataya düşme tekrar çalış makina üstünde
eger bu alet adanada deneniyorsa anlayinki aeger bu makina adanadaysa cikar cikamaz adananin tamaminda bu makinadan olur
gerçekten ilginç bir konu bakalım başarılı olunabilecekmi peki yollanan adam nereden geçerek o gideceği zamana ulaşacak geçerken bişi hissedecekmi acaip bişey yaws
İlgi alanıma giriyor bu olay keşke gidip görebilsem .
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
eger bu alet adanada deneniyorsa anlayinki aeger bu makina adanadaysa cikar cikamaz adananin tamaminda bu makinadan olur
Adanalı meraklıdır Hemen alır Ben bu yönden çok seviyorum
quote:
Orjinalden alıntı: l_okomoti_f
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
Adanalı meraklıdır Hemen alır Ben bu yönden çok seviyorum
Daha düzeyli beyler.
Bu makine zaten atlas projesi adı altında yapılmıyor mu İsviçrede?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme