Şimdi Ara

Zaman zaman modem arayüzüne erişemiyorum. Airties Rt-104

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette sıkıntı olmamasına ve bağlantının olmasına rağmen, bazen 192.168.1.1 e tıklayıp açılış ekranı geldikten sonra kullanıcı adı ve şifre girildikten sonraki kısma erişemiyorum. Sayfayı açmıyor ya hata veriyor yada bekletiyor.

Modeme Reset attıktan sonra düzeliyor tabi, sorun ne olabilir.

• O modem her ne marka/model ise, en son firmware'ini yüklemeyi denediniz mi?
  • Modem yukardada yazdığı gibi Airties Rt-104 (telekomun verdiği)

Modem arayüzünde Firmware 1.0.27 yazıyor, Airtiesin sitesinde ise telekom için son firmware 1.0.26 var. Standart olanda 1.0.28 var bu yüklenebilirmi acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

İnternette sıkıntı olmamasına ve bağlantının olmasına rağmen, bazen 192.168.1.1 e tıklayıp açılış ekranı geldikten sonra kullanıcı adı ve şifre girildikten sonraki kısma erişemiyorum. Sayfayı açmıyor ya hata veriyor yada bekletiyor.

Aynı sorun bende de var yazılım güncellemesi yaptım daha da kötü oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

İnternette sıkıntı olmamasına ve bağlantının olmasına rağmen, bazen 192.168.1.1 e tıklayıp açılış ekranı geldikten sonra kullanıcı adı ve şifre girildikten sonraki kısma erişemiyorum. Sayfayı açmıyor ya hata veriyor yada bekletiyor.

Bende 1.0.26 yazıyor. Senin modemin yazılımını upload edip bana msn den falan atabilirmisin lütfen böyle birşey teknik olarak mümkün mü acaba? Ben airties ın sitesinden 1.0.26 yı yükledim yüklemez olaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelfan -- 24 Aralık 2008; 18:06:01 >
  • bende de başka marka bir modem var, ara sıra bende de oluyor bu tür problemler.

belki modem ile alakası olmayabilir ağ ayarların da sorun olunca bu tür problemler olabilir
  • beyler bı tanıdıgımın orıgo modemoı var dort portlu modem
    onunda ara yuzune gırmek ıcın
    admın
    admın yazıyoruz ama kabıul etmıyor.reset atıyoruz yınede
    admın
    admın ı kabul etmıyor.acaba ne yapmalıyım?
    acıl cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı sorundan mustaribim rt102 modelinde de aynı sorunla karşılaşıyorum.Modemi kapatıp açınca ilk dakikalarda güzel giriyor sonra ağırlaşıyor bekletiyor insanı en son 1.3.26 firmware yükledim faydasını göremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.