Şimdi Ara

Zaman ygs denemeleri katılmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoca kaç haftadır sıkıştırıyor bende istememiştim bugün baya ısrar etti çok pişman olursun filan dedi size katkısı oldu mu deneme ?

edit : arkadaşlar babamı aramış bugün mat kötü demiş sınava girsin demiş, sınava o kadar kişi girmiyor bir beni sıkıştırıyor sizce gitsem mi faydası olur mu ?
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayan Hukuk -- 19 Kasım 2013; 20:05:34 >

• hocam zaman zor bir deneme, zor olduğu için tavsiye ediyorum.
  • katıl
  • Seneye de hazırlanmayı düşünüyordum fakat sistem değişiyor dershane kapanır vs.. demeye başladılar kafam corba oldu okulla birlikte her şey karıştı benim mat geo netim kötü faydası olur mu gerçekten ?
  • bence olur ama maddi durumsa bir arkadaşınızdan alın çözün ben öyle yapıcam
  • Abone olmak yerine çarşamba günleri bayiden alıp evde çözeceğim.
  • Kaldı 27 deneme bu saatten sonra 27 denemeye 300(250+50) lira vermek saçma olur. 10 liradan fazla alınıyo bi tanesine. Çözmek isteyen bayiden alıp da çözerdi denemeleri şimdiye kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lee

Kaldı 27 deneme bu saatten sonra 27 denemeye 300(250+50) lira vermek saçma olur. 10 liradan fazla alınıyo bi tanesine. Çözmek isteyen bayiden alıp da çözerdi denemeleri şimdiye kadar

Evde çözmekle, sınav sırasında çözmek arasında büyük fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Orijinalden alıntı: _lee

Kaldı 27 deneme bu saatten sonra 27 denemeye 300(250+50) lira vermek saçma olur. 10 liradan fazla alınıyo bi tanesine. Çözmek isteyen bayiden alıp da çözerdi denemeleri şimdiye kadar

Evde çözmekle, sınav sırasında çözmek arasında büyük fark var.

Evde çöz demedim ki, bayiden çarşamba günü alıyorum. Pazartesi arkadaşlar 3ü olurken aralarında 2yi yapıyorum dersanede. Sınav ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madam Curry -- 17 Kasım 2013; 23:11:11 >
  • arkadaşlar babamı aramış bugün mat kötü demiş sınava girsin demiş, sınava o kadar kişi girmiyor bir beni sıkıştırıyor sizce gitsem mi faydası olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.