Şimdi Ara

Zaman sizcede Hızlı geçmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 1de kalktım. 6-8 arası uyudum. Onun haricinde ayaktayım full. Ama düşünüyorumda hiçbir şey yapmamışım. Öylece duruyorum. Şimdi daha sabahın 10u olmasına rağmen hemen akşam olacak biliyorum. Garip miyim?

• Aynen zaman hizli geciyor..ve bu zamani evde bos bos oturarak gecirmek insana cok koyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesai saatleri içerisinde geçmiyii
  • Öyle hocam. Bakıyorum mesela bu 7 saatlik sürenin sadece yarım saatinde 20 sayfa kitap okumuşum. Gerisi ise bildiğin bomboş. Film falan izlesem en azından anlıcamda onuda yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Mesai saatleri içerisinde geçmiyii
    Grafikerdiniz sanırım. Ben ofiste çalıştığımda da zaman aynı geçiyordu. Bu yüzden işleri yetiştiremeyip ek mesaiye kalıyordum. Benim zaman algımda bi sıkıntı var galiba
  • sabah 7 den beri okuldayım yaşlandım öldüm bittim kime hızlı geçiyor bu zaman söylesene bi
  • Vallaha zaman kayması paradoksu gibi gibisi türünden bir şeye yakalandık gidiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

sabah 7 den beri okuldayım yaşlandım öldüm bittim kime hızlı geçiyor bu zaman söylesene bi
    Lise mi? O zamanları mı düşünmek bile istemiyorum. Tam işkenceydi.
  • maalesef öyle hiç anlaşamadığın 20 insanla sırf mecburiyetten aynı ortamda bulunmak korkunç birşey
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Gençlerin yaşam enerjisini emiyorlar. Ben meslek lisesinde 9 saata kadar okulda oluyordum. Ders falanda gördüğümüz yoktu. Tam zaman israfı. Ama yapacak bir şey yok, tavsiyem okul zamanını kitap okuyarak falan yararlı geçirmeye çalış. Çünkü okulu bitirince geriye oradan hiçbir şey kalmayacak. Anlaşabildiğin adam varsa bile okulla birlikte bitecekler. O yüzden en azından o zamanlarımda şunları yaptım diyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Gençlerin yaşam enerjisini emiyorlar. Ben meslek lisesinde 9 saata kadar okulda oluyordum. Ders falanda gördüğümüz yoktu. Tam zaman israfı. Ama yapacak bir şey yok, tavsiyem okul zamanını kitap okuyarak falan yararlı geçirmeye çalış. Çünkü okulu bitirince geriye oradan hiçbir şey kalmayacak. Anlaşabildiğin adam varsa bile okulla birlikte bitecekler. O yüzden en azından o zamanlarımda şunları yaptım diyebilirsin.
    Aynen öyle okul zamanında geliştirdin kendini geliştirdin daha sonra insanın vakti olmuyor zaten.

• Geçmesin istersin zaman çok hızlı geçer. Hızlı geçsin istersin zaman geçmek bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Aynen öyle okul zamanında geliştirdin kendini geliştirdin daha sonra insanın vakti olmuyor zaten.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle. Bunun pişmanlığını okul bitince yaşıyorsun. Keşke onca zamanımı kendime yatırım yaparak geçirseydim diye. O zamanlar insan farkına varmıyor..

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi
  • Haddini bilmez densiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bu. Bundan kaçamayız. Zaman o kadar hızlı akıyor ki yaşlılara sor daha dün gibi diye başlarlar anlatmaya. Bir bakmışsın emekliyorsun bir bakmışsın koşuyorsun ve bir baktın mezardasın. O yüzden olabildiğince geçen zamanda erdemli bir insan olarak yaşayıp kısa vadeli zevkler ve hazlara teslim olmaktansa uzun vade de seni tatmin edecek şeylere odaklanmalısın.
  • Evet hocam grafikerim, bizim iş yerinde klasiktir ki ramazanda neredeyse bizim bölüm durma noktasına gelir. İşletme devam ediyor üretime ama bizde pek bir hareket olmuyor o yüzden akşamı etmek biraz mesele bu zamanlar. Ayrıca iş yok sıkılıyorum diye söylendim bir iş geldi saatlerdir onunla uğraşıyorum. Dilimi eşek arısı becerseydi
  • Kolay gelsin hocam Bende yazılımcıyım. 1 yıl ara verdim işe. Doğrusu ofis ortamını özlüyorum. Evden çalışsan bile yerini tutmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.