Şimdi Ara

Zaman geçmek bilmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 1 sene önce heyecanla konu açmıştım buralardan gidiyorum diye, her günüm 1 saat gibi geliyordu ilk başlarda. Sonra yavaşladı zaman git gide, oraları hayal ettikçe burada dışarı çıkmaz oldum. Gideceğim gün yaklaştıkça dahada eve kapanır oldum.
    Dile kolay 1 sene bekledim, ama resmiyette 1 sene. Daha ilkokuldan beri hayalini kurduğum şey 1 sene önce gerçek olabildi anca.

Yaşadığım yerden ötürü mü bilmiyorum ama çevreme baktığımda eli yüzü düzgün çok az insan görüyorum, hayatımdan bıkmıştım artık daha ilkokul dönemlerinde sırf yaşadığım yerden ötürü. İlkokul bittikten sonrada zaten düşüncelere dalmıştım. Bende çalışıcaktım artık. Karşılığını alamasam bile çalışacaktım.
    Biraz önce işlemlerimize yardımcı olan avukatın dediğine göre 2 ila 2.5 ay arasında gidicem buralardan. Yaklaşık 10 yıldır beklediğim, hiç usanmadan hayal ettiğim şeyin gerçekleşmesine 2.5 ay kaldı sadece. Bunun olacağını hiç düşünmemiştim, hala sanki gerçek değilmiş gibi geliyor, kendimi oralarda hayal edemiyorum. Küçüklüğümden beri o kadar erişilmez yapmışım demek ki oraları kendime.
    Birkaç yıl önce Amerika'ya giden biri konu açmıştı, videolar, resimler yüklemişti konusuna. İşte o videolara, resimlere baka baka iç çekerdim kendi kendime hep. Keşke bende olabilseydim oralarda. Ama hiç tahmin edemezdim ki bu günleri, geleceğimin o imrenerek iç çektiğim, lanet okduğum yerlerde geçeceğini.

Kısacası asla umudunuzu kaybetmeyin. Çevrenizdekiler ne kadar gülüp geçsede siz hayallerinizi unutmayın asla, çünkü geleceği asla tahmin edemezsiniz.

Gece gece efkarlandım geride bırakacağım insanları düşünüp, birazda olsa içimi döküp rahatlatmak istedim kendimi.
    Sizde isterseniz dökün içinizi, dinlemek istiyorum.

• Zaman kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Zaman kim?

Komik mi delikanlı?

Zaman geçmek bilmiyor...
  • Ne anlatıyor la bu

• yolculuk nereye hemşerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Ne anlatıyor la bu

Kapitalizmin yakın gelecekte genç beyinler üzerinde bırakacağı derin yaraları anlattım.

@Simone Simons
    Amerika'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 16 Mart 2015; 0:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Ne anlatıyor la bu

Kapitalizmin yakın gelecekte genç beyinler üzerinde bırakacağı derin yaraları anlattım.

@Simone Simons
    Amerika'ya.

Okumaya mı hojam? Dönmicenmi bidaha

• kalıcı gidiyorsan nasıl gideceksin?

• @Ramiz Karaeski@Roose Bolton.
    Okumak için gitmiyorum, annem evlendiği için onunla birlikte gidiyorum. İşlermler daha ben reşit değilken başladığı için ilk yılımda vatandaşı olabilicekmişim büyük ihtimalle tamamen. Bir önceki konumdada bunu söyledikten sonra 2-3 kendini akıllı sanan yobaz gelip laf yapmışlardı, boş yere gelipte ötmesinler şimdide. Bu yaşa kadar neler yaşadığımı sadece ben bilirim. İlk defa hayatım bu kadar güzel gidiyor. Ülkeden erken yaşta soğumama sebep olan tiplerde bunlar zaten.

NOT: Yobaz kelimesini müslümanlar için kullanmadım, sabit düşünceli insanlar için kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 16 Mart 2015; 0:31:30 >
  • quote:

@Ramiz Karaeski@Roose Bolton.
    Okumak için gitmiyorum, annem evlendiği için onunla birlikte gidiyorum. İşlermler daha ben reşit değilken başladığı için ilk yılımda vatandaşı olabilicekmişim büyük ihtimalle tamamen. Bir önceki konumdada bunu söyledikten sonra 2-3 kendini akıllı sanan yobaz gelip laf yapmışlardı, boş yere gelipte ötmesinler şimdide. Bu yaşa kadar neler yaşadığımı sadece ben bilirim. İlk defa hayatım bu kadar güzel gidiyor. Ülkeden erken yaşta soğumama sebep olan tiplerde bunlar zaten.

NOT: Yobaz kelimesini müslümanlar için kullanmadım, sabit düşünceli insanlar için kullandım.

Boş insanların boş laflarini dinleme dostum,keyfine bak sadece.Sonuçta bi kere yaşayacaksin bunları:)

• quote:

quote:

@Ramiz Karaeski@Roose Bolton.

Boş insanların boş laflarini dinleme dostum,keyfine bak sadece.Sonuçta bi kere yaşayacaksin bunları:)

Aynen kardeşim, sağol.

• Nereye gidiyon

• Ne diyo la bu
  • Umarım hayatınız çok daha güzel olur hocam, bu ülkenin kıskanç, yobaz, cahil ve hiçbir şeyi çekemeyen insanlarından kurtuluyorsunuz tebrikler

• Özet: Uyuşturucu kullanmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.