Şimdi Ara

ZAMAN DENEMESİNE 23K İLE BAŞLAMAK :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zaman 2'de 23bin civarı olmuşum 120.000 kişi içinden. Diş hekimliği istiyorum. Sizce çok mu kötü, daha erken mi umudumu kaybetmek için?

-Moral bozmak için yazıyorsanız yazmayın adam gibi cevap verin lütfen, dürüst olun-

• Şöyle söyleyeyim dürüst ol demişsin. Şimdi birçok kişi imkansız olduğunu söyleyecek. Ama şimdiden söyleyeyim imkansız değil ama işin çokta kolay sayılmaz bu yüzden min günde okuldan sonra veya dersaneden sonra 5-6 saat çalışıyor olman gerekiyor yada 400-450 soru günde çözmen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç puan ve net yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman 2ye 120 bin girmemis ki 60 bin girmis

• Türkçe 20, sosyal 7, matematik 17, fen 11 ama sürem yetmedi sınava geciktim soruların hepsine bakamadım
  • Ben max 3-4 saat çalışabiliyorum nasıl 5-6 saat ders çalışmaya dayanabilirim biraz bu konuda tavsiye verir misin? Eve zaten 4te geliyorum :/
  • UP UP UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upupupupup yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

Şöyle söyleyeyim dürüst ol demişsin. Şimdi birçok kişi imkansız olduğunu söyleyecek. Ama şimdiden söyleyeyim imkansız değil ama işin çokta kolay sayılmaz bu yüzden min günde okuldan sonra veya dersaneden sonra 5-6 saat çalışıyor olman gerekiyor yada 400-450 soru günde çözmen lazım.

Gunde 400 kusur soru cozmeden olmuyor mu hocam? Birakin soyle sacmaliklari adamin ikinci senesi degilse ve konulari yeni ogreniyorsa o kadar soru cozmesi cok zor.Verimli ve kendini bilerek calisinca hersey hallolur.Gunde 50-100 tane cozse ne olacak denemeye gecince illa hizlanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Arkadaşlar zaman 2'de 23bin civarı olmuşum 120.000 kişi içinden. Diş hekimliği istiyorum. Sizce çok mu kötü, daha erken mi umudumu kaybetmek için?

-Moral bozmak için yazıyorsanız yazmayın adam gibi cevap verin lütfen, dürüst olun-

sana şunu söyliyim eğer gerçekten istiyorsan yapamayacağın hiçbir şey yok. dürüst olmak gerekirse netlerin pek iyi durumda değil ama asla çalışmayı özellikle lys'ye çalışmayı bırakma. ben bu sene mezunum geçen yıl kasımdan sonra bırakmıştım çalışmayı 80k geldi hocalarım eğer en bastaki temponu devam ettirseydin 30k rahat gelirdi dedi. yani çalışmayı asla bırakma elinden gelenin en fazlasını yap, ha oldu da yine kazanamadın en azından vicdanın rahat bi şekilde ben elimden geleni yaptım diyebiliceksin.

• butterfly18 B kullanıcısına yanıt
    Evet netlerim iyi degil ama bu sinavda matematik oyle zordu ki normalde 28 yapanlar bu sinavda 18 ancak yapabilmis. Fenim cidden kotu gelen netlerim de fizikten geliyor 8 dogrum 1 yanlisim var sadece, biyolojiye daha bakamadim. İnsallah yukselir ya :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet netlerim iyi degil ama bu sinavda matematik oyle zordu ki normalde 28 yapanlar bu sinavda 18 ancak yapabilmis. Fenim cidden kotu gelen netlerim de fizikten geliyor 8 dogrum 1 yanlisim var sadece, biyolojiye daha bakamadim. İnsallah yukselir ya :/

yükselir tabi kii hiç dert etme onu çalıştıktan snra her şey olur :) ben 56yla başlamıştım sınavda 91 yaptım. sen yeter ki çalış
  • butterfly18 B kullanıcısına yanıt
    Oo baya iyiymis suan cidden bana moral olduu :) bende 65 ile basladim insallah 120lere yukselir ya cok sagol

• 65'ten 120'yi görmen çok zor.
    Kasım ayını yarıladık, koca bir yaz geçti üstüne dersaneler de baya ders işledi şimdi en azından önemli konuları öğrenmiş olman gerekti. Ben de 75 gibi başladım denemelerde maksimum sadece birkaç kez 105 görmüştüm ama onda sosyalde 30lu netler yaptığım içindi o 105 net, sayısal puanıma çok etki etmedi puanım yine 340-350 falan geldi. Gerçek sınavda 89 net yaptım puan da 343'tü.
    Yine de umudunu kesme, senin netlerini yapan arkadaşlarım vardı bir de tıp istiyordu onlar ama yine de üniversiteyi kazandılar ha yine sağlık alanı oldu tıp olmadı ama hemşirelik kazandılar memnunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

quote:

Şöyle söyleyeyim dürüst ol demişsin. Şimdi birçok kişi imkansız olduğunu söyleyecek. Ama şimdiden söyleyeyim imkansız değil ama işin çokta kolay sayılmaz bu yüzden min günde okuldan sonra veya dersaneden sonra 5-6 saat çalışıyor olman gerekiyor yada 400-450 soru günde çözmen lazım.

Gunde 400 kusur soru cozmeden olmuyor mu hocam? Birakin soyle sacmaliklari adamin ikinci senesi degilse ve konulari yeni ogreniyorsa o kadar soru cozmesi cok zor.Verimli ve kendini bilerek calisinca hersey hallolur.Gunde 50-100 tane cozse ne olacak denemeye gecince illa hizlanir.

Saçmalıkla alakası yok kendini bilerek 100 soru çözen adamla günde 400 soru çözen adamın pratikliği soruyu ezberi sorunun çözüm yollarını bilmesi. Sorudaki ince detayları görmesi bir midir? Elbette değildir. Saçmalık olan senin söylediğin dostum. YGS soru sınavıdır çok soru çözüp soru tipi gören bunu denemelerle pekiştiren öğrenci kazanır. LYS ise konu sınavıdır konuları hatmeden. Zaten olası çıkacak 20-25 soru tipini bilen öğrenci LYS yide başarıyla tamamlar.

Özet: Aralığa kadar soru bankası. Aralıktan sonra günde 1 deneme sonra full LYS çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

quote:

Saçmalıkla alakası yok kendini bilerek 100 soru çözen adamla günde 400 soru çözen adamın pratikliği soruyu ezberi sorunun çözüm yollarını bilmesi. Sorudaki ince detayları görmesi bir midir? Elbette değildir. Saçmalık olan senin söylediğin dostum. YGS soru sınavıdır çok soru çözüp soru tipi gören bunu denemelerle pekiştiren öğrenci kazanır. LYS ise konu sınavıdır konuları hatmeden. Zaten olası çıkacak 20-25 soru tipini bilen öğrenci LYS yide başarıyla tamamlar.

Özet: Aralığa kadar soru bankası. Aralıktan sonra günde 1 deneme sonra full LYS çalış.

Katılıyorum. Günde 50-100 soruyla bi yere varılmaz. Bu sadece az soru cözenlerin kendini avutmasıdır.

• Kendine soru limiti koyup o soru limitini ulasmak icin kisacasi Soru cozmek icin soru cozen bir insandan birsey bekleyemezsiniz.Yapamayacagi sorularda cabasi.İkinci seneniyse konulari bildiginden cozebilir belki.Ne soru cozenler goruyorum sinavlarda bisey yapamayan

• mmorwen kullanıcısına yanıt
    80i gordugum de oldu, bence zor degil. Herkesim kapasitesi ayni degil zaten, benim bu sinavim kotu geldigi icin moralim cok bozuldu o da gec kaldi, diye ve matematik yine iyiymis siniftakilere gore onu ogrendim.
    Matematigi 30 ustu yapsam ve kimya-biyolojiye agirlik versem hallederim gibime geliyor insallah

• quote:

Türkçe 20, sosyal 7, matematik 17, fen 11 ama sürem yetmedi sınava geciktim soruların hepsine bakamadım

Ben mat 29 fen 27 türk 32 Sos 27 3 bin :(((

• Hocam nasıl yapıyosunda 400 450 lilere cıkıyosun sistemini bi anlatır mısın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.