Şimdi Ara

ZAMAN DENEMELERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha erkek belki ama şimdiden bakmak lazım. Yıllık abonelik 250 tl ymiş, abone olmadan gazete bayiilerinden alabiliyomuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selin12 -- 16 Ağustos 2014; 19:29:33 >

• hocam bende mezuna kaldım geçen yıl bayii den almayı düşündüm yok bulunmuyor yani ben bulamadım bu yıl abonelik düşünüyordum da fişleme muhabbetleri var çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gEnya

hocam bende mezuna kaldım geçen yıl bayii den almayı düşündüm yok bulunmuyor yani ben bulamadım bu yıl abonelik düşünüyordum da fişleme muhabbetleri var çekiniyorum.

250 tl gereksiz gibi geliyo. 50 falan olsaydı tamamdı ama ne bileyim. fem dershanesinde girebiliyomuyuz acaba?
  • Birşey olmaz ya nolcak anne yada baban gazeteye abone olsun senin üstüne olmasın yinede :) ben gecen yıl girdim sınava kendi üstüme abone oldum da birşey olacagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk once sınavı olacağın şubeye bence bi göz gezdir
    mesela beylikdüzündeki femde sınıfta hocalar durmuyo adam yanına cevap anahtarı koyuyo cevap anahtarını geçiriyo
    veya soru tartışıyolar sınıfta bi şey de diyemiyosun, o yüzden her ne kadar en genel ve düzenli sınavlardan olsa bile ben girmicem
  • Bayiden alsan daha ucuza geliyor

• 5 lira değil mi yine aynı hesaba getirirler bu arada evet buradada hocalar dağıtıp geçiyorlarmış arkadaş birkaç defa bana kitapçık bile getirmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

5 lira değil mi yine aynı hesaba getirirler bu arada evet buradada hocalar dağıtıp geçiyorlarmış arkadaş birkaç defa bana kitapçık bile getirmişti.

26 deneme var 130 liraya geliyor

• En iyisi gidip dershanede sınava girmen. Daha düzenli. Bide o kadar pahalımıydı bilmiyorum ama kesinlikle zaman denemelerine gir. Artısı hız kazandırması ve kaliteli soru.

• bide sanırım gazeyete üyeliğin olsa bile 30 tl gibi bir ücret ödemen gerekiyor sanırım ama değişmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlensu

bide sanırım gazeyete üyeliğin olsa bile 30 tl gibi bir ücret ödemen gerekiyor sanırım ama değişmiş olabilir

Feme gitmeyip dışardan üye olanlar için gözetmen ücreti olarak alınıyordu o 30 tl.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    sağol dostum ben yanlış bliyomuşum
  • bayilerde 5 tl ama ben kırtasiyeden 1.5 liraya fotokopi çekiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drag me to hell

bayilerde 5 tl ama ben kırtasiyeden 1.5 liraya fotokopi çekiyordum

Aga hangi sehirdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

quote:

hocam bende mezuna kaldım geçen yıl bayii den almayı düşündüm yok bulunmuyor yani ben bulamadım bu yıl abonelik düşünüyordum da fişleme muhabbetleri var çekiniyorum.

250 tl gereksiz gibi geliyo. 50 falan olsaydı tamamdı ama ne bileyim. fem dershanesinde girebiliyomuyuz acaba?

250 tl nin hakkını veriyorlar merak etme.. Şahsen dershaneye bile gitmiycem ama zaman denemeleri çok gerekli..normal denemelerde 140 150 arasında yapıyorken zamanda 140 ı geçemiyordum..nitekim ygs de de 136 falan geldi netim..özellikle matematik türkçesi cok kaliteli..almaya değer, tecrübe konusuyor..

edit : 136 yapıp niye gitmedin demeyin, obp kırıktı. LYS mf3 8k bu arada. 17k ya attı obp

• Ne zaman basliyor su zaman denemeleri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yobres

Ne zaman basliyor su zaman denemeleri ?

kasım gibi sanırım
  • Gazeteyle birlikte 250 lira gibi bir şeydi. Gazeteye abone olmadan da fem dersanelerinde sinava girebiliyorsun sanirim. O da 150 lira gibi bir şeydi yanlış hatirlamiyorsam. Ben bu sene girmeyi düşünüyorum.

• Türkçesi iyi matorta feni iş görür acemilikten kayıt olmuştum normal sınavda zamanda yaptığımdan düşük geldi çözülebilir ama istedikleri fiyat değmez ilk 3-4 sınav konrrol ediyolar sonra sal gitsinlerde lysbdöneminde sayı cok azaldığından gelen giden kafasına göre alıuodu kontrol yoktu sıralama mevzuda ilk 1-2 bin deysen iyi sonra tırt ben 3-5 oluyodum bi geldi 30 bin farka gel :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.