Şimdi Ara

Zaman denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
1
Favori
45.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafama takıldı 24 kasımda ilk ygs denemesi çıkacak
    Ben üye falan değilim bayii ye gidicem ve alıcam.
    Peki ygs denemesini getirmeleri için önceden haber vermem gerekir mi?
    Yoksa içinde mi olacak?

• Gazetenin içinde oluyor.
  • Peki teşekkürler. Gene yetiştin :D Bayii ye haber versemmi diye düşünüyordum. Birde ya bu bayii ye gelmezse diye tasalanıyordum. İyi oldu o zaman sorun yok.
  • zaman gazetesine üye ol evine getirsinler
  • biz bugün bunun türkiye geneli sınavını olduk. Normalde çarşamba günü çıkması gereken dergiyi bizim dershanede deneme olarak yaptılar(Körfez). Sonuçta aynı topluluk olduğu için ZAMAN-FEM-KÖRFEZ herhangi bir sorun teşkil etmiyo farkımız olmalı. Yani fem den körfezden öğrencilere yaptılar sanırım bu sınavı. Sonuçlar toplanıp ölçme değerlendirme yapılacak. yani çarşamba günü ekde verilecek olan (YGS1) denemesini dershanemizde yaptılar
  • bakalım nasıl olcak biraz değişik soru görelim.
  • Tartışma çıkmasın arkadaşlar bu adamlar haz ettiğim insanlar değildir. Ama eğitim kurumlarında birbirinden başarılı öğretim görevlileri bulunuyor. Ancak gelin görün ki uzun yıllardır abd güdümünde Türkiye nin değerleri ile savaş içerisindeler.

Sonuç olarak denemeyi alıp faydalanıcam gazete çöpe sınavda faydası dokunsun yeter. Sevmiyoruz diye iyiye kötü diyecek değiliz. Adamlar başarılılar bu yüzden bu kadar yol katettiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abone olmadan deneme yok dediler bize dershanede yani bayiden deneme verilmicekmiş.30 deneme 210 tl yok artık daha neler bide içinde çakallık var 16 ygs 14 lys mi ne diyolar aslında 7 tane lys örneğin tm için lys-1le lys-3ü ayrı ayrı sayıyolar.A
  • Hakkaten çok pahalı ya.160 ytl verilmez abi.Diğer dershanelerin sınavlarına girin daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t
    biz bugün bunun türkiye geneli sınavını olduk. Normalde çarşamba günü çıkması gereken dergiyi bizim dershanede deneme olarak yaptılar(Körfez). Sonuçta aynı topluluk olduğu için ZAMAN-FEM-KÖRFEZ herhangi bir sorun teşkil etmiyo farkımız olmalı. Yani fem den körfezden öğrencilere yaptılar sanırım bu sınavı. Sonuçlar toplanıp ölçme değerlendirme yapılacak. yani çarşamba günü ekde verilecek olan (YGS1) denemesini dershanemizde yaptılar

bizde olduk ama cevap anahtari vermediler size verdilerse pm atarmisin
  • arkadaşlar denemeyi alınca mecbur gazeteyide alıyosun yani gazete sattırmak için böyle yapıyolar...
  • Çakallık işler desene..Güvenderin 11 adetlik ygs deneme seti bile 12 tlye alınabiliyor.Ben alacağım şahsen.
  • bence deneme ucuz hemde dünyadan haberimiz olur biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

bence deneme ucuz hemde dünyadan haberimiz olur biraz :)

keşke amaçları dünyadan haber vermek olsa gazeteyi alsanda at çöpe okuma derim.Ben şahsen sınava bile girmiyorum diğer nedenleri bıraksak bile zaten çok pahalı gerek yok ama sen bilirsin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

arkadaşlar denemeyi alınca mecbur gazeteyide alıyosun yani gazete sattırmak için böyle yapıyolar...

bedavaya veya karşılıksız vermelerini beklemek biraz ütopik olmazmı ?

Adamların icraatleri yaşam tarzları filan konuyla alakasız. Adamlar başarılımı bu alanda ? evet. Tamam gerisini önemsemeyin. Kitabını alın dershanesine gidin testini cozun gerisi sizi bağlamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 24 Kasım 2010; 18:01:33 >
  • Ya beyler geçen sene deneme için 1.5 lira veriyordum. Şimdi yarın gazete ile birlikte ne kadar para vereceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ya beyler geçen sene deneme için 1.5 lira veriyordum. Şimdi yarın gazete ile birlikte ne kadar para vereceğim?

Muhtemelen yine o kadardır.
  • Dersanelerden öyle deniyodur,zaman gazetesine abone çekebilmek için.Yine gazete ile birlikte 1,5 liradır.Abone olmanıza gerek yok,görmeden inanmayın arkadaşlar
  • Gittim aldım bu sabah. Gazeteyi almasam olur mu dedim. Sadece denemeyi aldım. 1.75 TL bu arada.
  • Aynen 1,75 olmuş bu sene.Denemenin cevapları bir sonraki günmü yayınlanıyordu yoksa aynı günmü arkadaşlar? Gazeteyi almadım çünkü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.