Şimdi Ara

Zaman denemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
1
Favori
45.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneme sınavıda verse ben bu gazeteye beş kuruş vermem zaten evde birsürü deneme sınavı var bunun verecegininde onlardan pek farkı yok finalin ve femin birsürü deneme sınavı var elimde 25-30 tane onlar yeter artar
  • Zaman gazetesinde verilen deneme sınavınıda FEM hazırlıyor zaten.
    Fem,Güvender,Körfez,Maltepe Yayınları,Pi Yayınları... Bunlar hep ortak kuruluşlardır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

deneme sınavıda verse ben bu gazeteye beş kuruş vermem zaten evde birsürü deneme sınavı var bunun verecegininde onlardan pek farkı yok finalin ve femin birsürü deneme sınavı var elimde 25-30 tane onlar yeter artar

FEM'e verdiğin para da uçan kuşa gitmiyor ki hocam. :)
  • Ben de aldım. Cevap anahtarını yarın vereceklermiş.
  • Aldım denemeyi gelirken de gazeteyi çöpe attım Akşam çözücem bakalım nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Ben de aldım. Cevap anahtarını yarın vereceklermiş.

Teşekkürler,kafam karışıktı cevap anahtarı konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

deneme sınavıda verse ben bu gazeteye beş kuruş vermem zaten evde birsürü deneme sınavı var bunun verecegininde onlardan pek farkı yok finalin ve femin birsürü deneme sınavı var elimde 25-30 tane onlar yeter artar

hocam o zaman bunlardan tamamen bağımsız bir yayınevi söyleyin onları alayım:)
  • Bütün ilçeyi dolaştım kalmamış deneme, gittim ana dağıtıcıya sordum onda da yokmuş. Ayırmasını söyledim bi' daha ki sefere. Alan arkadaşlardan biri taratıp koyabilirse çok faydalı olur.
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış düşünüyorsunuz. İşlerinde iyi ise bunlar bu şekilde düşünüyor bunları kitaplarını almayayım testlerini çözmeyeyim bunlar para kazanmasın demek yanlış. Zaten rakipleride bu olayı kendi menfaatleri için kullanıyor. İyi ise kaynaklar kitaplar denemeler alın. Öğrenciyi bağlamaz adamların fikirleri hayatları icraatleri köprüyü geçene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 24 Kasım 2010; 17:59:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

arkadaşlar denemeyi alınca mecbur gazeteyide alıyosun yani gazete sattırmak için böyle yapıyolar...

adı üstünde zaman denemesi gazeteyle verilcek tabi ya nasıl olmasını bekliosun istemiosan alma madem gazetenin satılmasını istemiosun...
  • bu deneme bugün mü verildi ben yarın diye biliyodum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

quote:

quote:

Yanlış düşünüyorsunuz. İşlerinde iyi ise bunlar bu şekilde düşünüyor bunları kitaplarını almayayım testlerini çözmeyeyim bunlar para kazanmasın demek yanlış. Zaten rakipleride bu olayı kendi menfaatleri için kullanıyor. İyi ise kaynaklar kitaplar denemeler alın. Öğrenciyi bağlamaz adamların fikirleri hayatları icraatleri köprüyü geçene kadar

Çok doğru söylüyosun.

• arkadaşlar bugün sınıftan herkes almıştı gazeteyle 1.75tl gazetesiz 1.25 tl dir...sorulara baktım bugün aşırı kolaydı hele matematik 20 dkkada bitirirsiniz...
  • matematikde hayrete düştüğüm acayip basit sorular vardı niye bu kadar kolay diye zor sorulardan daha fazla üzerinde durdum ama genel anlamıyla ygs tarzı güzel bir denemeydi.
  • Cevap anahtarı elinde olan varsa gönderebilir mi birde yarın onun için gazete almayalım ://
  • cevap anahtarı:

son fen sorunu vizöre almamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

cevap anahtarı:

son fen sorunu vizöre almamışım

Kardeş çok saol da o son soruyu cevap olarka yazsaydın makbule geçerdi :)
  • fenin son sorusu D .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.