Turknete sikayet olusturdum aradılar cozum odaksiz olani anlatmaya calistilar. Benim guvenim kalmadi kac yillik abonesiyim ve kac kisiyi abone yaptim buraya kadarmis. Belki 10 aylik fiyat garantisi yapilabilirdi ama zam yapmayacagiz deyip yapmalari ,kandirmalari şık olmadı. Bu sebeple değiştireceğim. Zaten fiber hat evime kadar geliyor iss degisikligi hariç bi fark görmem diye düşünüyorum. Gecis tamamlaninca tekrar yorum yaparım. İk veya millenium olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zam Sebebiyle TurkNet aboneliğini iptal ettirenler? (4. sayfa)
-
-
Destekleyecek donanımın varsa superonline 1000mbit 249TL
-
TurkNet'te o kadar sorun varken yapılan zamma takılıp iptal ettirenler mi var? Geç kalınmış bir karar gibi duruyor.
-
Aynı şekilde bende Turknet aboneliğimin son günündeyim sanırım. Poyraznet 500 mbit geçiş yaptım bakalım.
-
turknet aboneliğimi kapattım kimseyi aptal yerine koyamazlar aynı gün türktelekomdan tivibu'da olduğu abonelik aldım aynı gün aktif ettiler 30 tl fazla veriyorum şimdi ama en azından tivibu ve istediğim zaman 7/24 ulaşabilceğim bir müşteri hizmetleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 8 Ağustos 2022; 10:13:38 > -
merhaba, tivibulu paktlerde tivibu go üyeliği mi veriliyor yoksa cihazlı tivibu hizmeti mi?
-
Merhaba Tivibu süper paketli cihaz hocam ıptv tivibu go da dahil sanırım buna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 8 Ağustos 2022; 12:53:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim televizyon tivibugo uygulamasını kaldırmıyor da tivibu cihazı+kumanda veriyorsa 100 mbps paketi almayı düşünüyorum
-
Millenicom bulaşmayın Turknet'den de rezil bir firma. Turknet açık açık zam yapıyor bunlar merdiven altı gizli zam yapıyor geçişten 2 ay sonra.
Sen müşterisi olduğun için cezalandırıyorlar seni mevcutta sattığı paketten daha yüksek ücretde fatura çıkarıyor sana.
İnternet Kutusu Telekom Fiber altyapınız varsa güzel paketler çıkarmış yeni 250Mbit hızı mevcut Turknet fiyatlarında alabilirsiniz.
PoyrazNet'de güzel bir alternatif. Turknet ve Millenicom ya akıllanacaklar yada kapatıp gidecekler.
-
Dsmart Mega Paket, 100 mbps internet, 2 yıl sabit fiyat garantisi (149 yada 159 TL tam emin değilim), Dsmart Go, Turknet sonrası ilaç gibi geldi.
-
Evet benim aldığımda bu paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X