Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla benim bildiklerim bu kadar, ötesi yalan olur, yanlış bilgi vermek istemem kusura bakma hiç o duruma düşmediğim için bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUrkcelliyim halihazirda turbo hepsi bir tarifesi 7 gb 1000dk 1000sms 60 tl ödüyorum. Mh aradim bu tarifeye gecemezsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yog errf -- 30 Mayıs 2018; 23:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bugunden sonra geçenler +1 gb alamayabilirler. Sitede 31 mayis son yaziyor Haydi Gel kampanyasi için (+1 Gb).

Gecis islemleri Hazirana sarkabilir.

5 gb olarak görebiliriz artik bu pakedi. Haydi gel Kampanyasi uzatılırsa orasi ayrı

Kampanya şartlarında taşıma işlemi en geç 31 mayısta başarılı olarak tamamlanmalıdır yazmıyor?

Sadece kampanya tarihi aralığında numarasını taşıyan müşteriler diyor. Sanki 31 Mayıstan önce taşıma talebi yapmak yeterli gibi duruyor?

Bir de arkadaşlar kullanım sınırını aştığımızda faturaya ek ücret yansımıyor demişsiniz ama ek ücretlendirmeler hemen belirtilmiş?

Ek ücret ve kullanım yansımaması için ne yapmalıyız?

Alıntıları Göster
    bu paketle birlikte otomatik olarak akıllı fatura hattınıza ücretsiz olarak tanımlanır . herhangi bir işlem yapmana gerek yok . internetin biterse kullanım durur ek ücret ödemezsin .

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/akilli-fatura-kampanyasi-2

• 15 dk itibariyle Turkcell'e geçtik ama, hat çalışmıyor.. Baştan 2 sms geldi, şimdi ne arama yapılabiliyor ne hat aktif.. Anlamadık gitti, 2 kişinin de böyle evdeki..

Telefonu da yeniden başlattık, başka önerisi olan olur mu acaba :)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre bekledikten sonra lifecell faturalı aktif oldu arkadaşlar..

Hattım 1 Haziran 00.47 de geçmesine rağmen Haydi Gel 1 GB tanımlandı Hayırlı uğurlu olsun

• Merhaba arkadaşlar, bende cihaz taahhütlü türk telekom faturalı hattımı bir turkcell bayisine giderek 39 tl + vergi karşılığı 12 ay taahhütlü faturalı anlaştım.

Fakat şuan burada görüyorum ki, 34 tl fiyatı var. Bana lifecell filan denmedi. Bu konuda bilgi verilmedi. Geçişlerde 2 paket olduğu söylendi ve 6gb net, 750dk ve 100sms yaptılar. Hat bu sabah 7 de açılacak.

Bir öneriniz var mıdır? Bende 34 tl ödemem için ne yapmalıyım?

• Haydi Gel kampanyası sona erdi mi? Turkcell'in sitesinde var ama Turkcell'in şartlarından hiçbir şey anlaşılmıyor

• emrah06 kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonuna kadar uzatıldı.
  • Ben bugün lifecell 5gb a geçtim ama görünüşe göre haydi gel 1gb vermedi

• Tam anlaşılmıyor fakat anladığım kadarıyla; hazır karta gelenlere, faturasızdan faturalıya geçenlere ve Turbo Yeni 2GB paketi, GNÇ paketler ve Şanlıurfa’da bulunan Turkcell noktalarından alınan faturalı hatlarda geçerli galiba.
  • taahütüm bitiyor, bize bunu teklif etmiyorlar, ellerindeki hazır müşterileri kaybediyorlar, vodafone 8 gb 30 TL var ona geçicez anlaşılan.
  • faturalıdan, faturasıza geçsem ya da diğer operatörelerden birine geçsem bu paketi alabilir miyim ?
    belirli bir zaman bekleme taahhütü vs var mı lifecell e geçebilmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

taahütüm bitiyor, bize bunu teklif etmiyorlar, ellerindeki hazır müşterileri kaybediyorlar, vodafone 8 gb 30 TL var ona geçicez anlaşılan.
    vodafoneda hangi tarifr hocam o?

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Freezone hocam biraz eksik yazdım 4u gece 9dan sonra 1gb da hediye var galiba göz ucuyla baktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevcut turkcellıyım kontrat doluyor tabı bıze bu tarıfeyı vermıyor.Turktelekomda faturasız hatta gecıp 1-2 hafta durup tekrar Turkcell e gecebılıyoruz degıl mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

Freezone hocam biraz eksik yazdım 4u gece 9dan sonra 1gb da hediye var galiba göz ucuyla baktım
    vodafone da hep o uyanıklığı yapıyor şimdi. gece 4 diyor. bana internet gündüz lazım gece zaten wifi oluyor evde

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Ya bu da 2 kez banka vs her şeyi değiştirmek gerekiyor ama mümkün mu tam emin olamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt
    Bende gectim bana da vermedi kampanya bitmis galiba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

mevcut turkcellıyım kontrat doluyor tabı bıze bu tarıfeyı vermıyor.Turktelekomda faturasız hatta gecıp 1-2 hafta durup tekrar Turkcell e gecebılıyoruz degıl mı
    Hat taşıma için bir gün bile yeterli ancak hat taşıma kampanyalarında genellikle 90 gün kriteri oluyor git gel olaylarını kesmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Hat taşıma için bir gün bile yeterli ancak hat taşıma kampanyalarında genellikle 90 gün kriteri oluyor git gel olaylarını kesmek için.

Alıntıları Göster
    Onu nasıl anlayacağız hocam o zaman 1 gun durup geceyım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.