Şimdi Ara

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer görevinden ve partisinden istifa etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zafer Partisi'nin gençlik politikalarından sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer, partisinden ve görevinden istifa etti. Tunçer, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'de verdiği vazifenin bilincini her şartta taşıyacağım. Bu bilinçteki tüm arkadaşlara mücadelesinde başarılar diliyorum. Vatan, emek, onur!" dedi.

Zafer Partisi'nin gençlik politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

"TÜM ARKADAŞLARA MÜCADELESİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Tunçer, yaptığı paylaşımda "Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ve parti üyeliğimden istifa etmiş olduğumu saygılarımla bildiririm. Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'de verdiği vazifenin bilincini her şartta taşıyacağım. Bu bilinçteki tüm arkadaşlara mücadelesinde başarılar diliyorum. Vatan, emek, onur!" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer görevinden ve partisinden istifa etti

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer görevinden ve partisinden istifa ettihaberler
    https://www.haberler.com/guncel/zafer-partisi-genel-baskan-yardimcisi-sevda-gul-15237830-haberi/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.