Özellikle sosyal medyadan çok destek var. ![]() “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” https://twitter.com/gundesbakir/status/1515993049318449156 |
Zafer partisi bence en az %7 oy alır

-
-
23deki seçimi chp kazanırsa sonrakini zafer kesin kazanır.
23deki seçimde en az %7 bekliyorum zafer için mansur aday olmazsa.
-
Güzel bi rüzgar var arkasında bu mülteci olayları gün geçtikçe artacak ve halkın kızgınlığı daha da artacak gibi gözüküyor. BTP, Memleket Partisi gibi Atatürkçü diğer partilerle ittifak yapılırsa da momentum artabilir.
-
Muharrem İnce'nin telefon konuşmasını duyduktan sonra tamamen gözümden düştü.
Ayrıca çok güzel bir analiz gördüm bu konum hakkında https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152563698
-
Doğu, Karadeniz ve İç Anadolu'dan parmakla sayılacak kadar oy alacak olan bir parti nasıl %7 alıyor? Sosyal medya kullanıcıların oyları üçlük mü sayılacakmış? Doğu'yu geçtim, İstiklal'de, Kızılay'da 10 kişi çevir sor, kaç tanesi böyle bir partiden haberdar? Seçim sonuçları sosyal medyadaki öfkeli ergenlerin yazdıklarıyla doğru orantılı olsa, CHP 10 senedir iktidar, İnce de başkan olurdu. akape %49 alırken bile internette CHP 1. parti çıkıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 18 Nisan 2022; 20:12:30 > -
binde 7 dir o ,
yüzde 7 olsa duramazsın.
-
siz onu 70 yapın
-
Sen öyle san.
-
Bunlar böyle binde 7 falan diye konuşup Zafer partisinin adının geçtiği her başlığa delirmiş gibi saldırıyorlar. Madem binde 7 oy alacağına eminsin ne demeye gelip buraya yazıyorsun..
-
Bu arkadaşı özellikle çok görüyorum.
-
Aç sokak röportajlarına bak.
-
İyi parti içinde aynı şeyleri diyorlardı.
Normal bir ülkede olsak, mevcut şartlar içinde en az %50 oy alması gerekir. Ama balık hafızalı ve sorgulamadan ömrü boyunca tek bir partiye verenler olduğu sürece bir değişim olmaz.
-
twitter anketlerine bakılmaz olm manyak mısınız
-
Türk toplumu için fazla marjinal bir parti. %7 alacağını sanmıyorum. Sanırım Özdağ'ın Zafer Partisi'ni olumlu addettiğiniz birkaç ilave söylemle beraber Akşener'in İyi Partisi'nin profiline sahipmiş ve oy potansiyeli varmış gibi algılıyorsunuz ancak esasında Zafer Partisi Perinçek'in aşırı sol ulusalcı Vatan Partisi ile hemen hemen aynı marjinallik düzeyinde, onun aşırı sağ ulusalcı bir versiyonu. Bizim toplum böyle aşırı kanat radikal partileri sevmiyor; daha çok merkez ve muhafazakar partileri tercih ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zafere verecegim hep muhalefete verdik de noldu omf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%1 -2 arası oy alacağını düşünüyorum.iyi bir rüzgar yakalarsa seçimden önce biraz daha artabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zafer partisine üye oldunuz mu? Göster bakayım üyeliğini
Zafer'e üye misin? Yüzde yüz eminim ki değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 19 Nisan 2022; 7:39:37 > -
Toplum değişiyor, özellikle genç nüfus laga luga yapan partilere oy vermez bence.
-
İnşallah .. Millet ittifakının adayına göre oyumu vericem zaten. Zafer partisine neden atmayayım ki..
En Beğenilen Yanıtlar

binde 7 dir o , yüzde 7 olsa duramazsın. |
Doğu, Karadeniz ve İç Anadolu'dan parmakla sayılacak kadar oy alacak olan bir parti nasıl %7 alıyor? Sosyal medya kullanıcıların oyları üçlük mü sayılacakmış? Doğu'yu geçtim, İstiklal'de, Kızılay'da 10 kişi çevir sor, kaç tanesi böyle bir partiden haberdar? Seçim sonuçları sosyal medyadaki öfkeli ergenlerin yazdıklarıyla doğru orantılı olsa, CHP 10 senedir iktidar, İnce de başkan olurdu. akape %49 alırken bile internette CHP 1. parti çıkıyordu. |
Ben zafere verecegim hep muhalefete verdik de noldu omf
|
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- genç emeklilere tavsiyeler
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- google maps bulanık giderme android
- paramount plus türkiye
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
- adıma şirket var mı sorgulama
- togg kaç adet satıldı
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X