Şimdi Ara

Zac Efron Boyu 1.75'miş şok.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bunu 1.80 üstü vs. sanıyordum filmlerde de hep dar giyinince kesin 180 üstü felan diyordum ama değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 9 Nisan 2010; 13:10:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zac Efron Boyu: Gerçekten 1,75 m mi?

Popüler aktör Zac Efron'un boyu, hayranları arasında sıklıkla merak konusu olmuştur. Resmî kaynaklara göre Efron'un boyu 1,73 m olarak belirtilmektedir. Ancak bazı haberlerde boyunun 1,75 m olduğu iddia edilmektedir.

Bu iddiaların kaynağı, Efron'un bazı filmlerde ve televizyon programlarında göründüğü sahneler olabilir. Bu sahnelerde Efron, daha uzun görünmesi için kamera açıları veya özel efektler kullanılabilir.

Taylor Lautner, Efron'un "Alacakaranlık" serisindeki rol arkadaşıdır. Lautner'in boyu ise 1,78 m olarak bilinmektedir. Bu iki aktörün yan yana göründükleri sahnelerde, Efron'un Lautner'den daha kısa olduğu açıktır.

Sonuç olarak, Zac Efron'un resmi boyu 1,73 m'dir. Ancak kamera açıları ve özel efektlerin kullanımı nedeniyle bazı sahnelerde daha uzun görünebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok şok oldum.
  • Kendine daha mı yakın hissettin.(Öylesine)
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

Kendine daha mı yakın hissettin.(Öylesine)

Bir nevi tip olarakta benziyoruz, ama boy olarak o uzun sanıyordum, ben uzunmuşum :D
  • Aman Tanrım !
  • Cüce kalmış yazık.
  • Forumda tipin var mı?Merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • döverim o zmn
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Tanımayanlar için

Ben bunu 1.80 üstü vs. sanıyordum filmlerde de hep dar giyinince kesin 180 üstü felan diyordum ama değilmiş.

Tipe bak...Garanti gay bu
  • Bende kız sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

quote:

Tanımayanlar için

Tipe bak...Garanti gay bu

Sanmıyorum... öyle olacağını sevgilsi felan var.

• Umarım gay dir
  • quote:

Umarım gay dir

Neden
  •  Zac Efron Boyu 1.75'miş şok.gif

Ne gay'i,adam götürüyor..

• quote:

quote:

Umarım gay dir

Neden

• Gayet normal bir boy.Bende 1,76 veya 1,78im geçen 2 ay önce ölçüldüm ve yeterli.Sadece spor yapmalı insan çünkü ben yavaş yavaş bükülmeye başladığımı hissediyorum.Koşu yapmak gerek.1,75'i de beğenmiyorsanız ne diyeyim kardeş.

Ayrıca gay may değil,haygh sıkulda beraber rol aldığı kız uzun zamandır sevgilisi..arkadaş iyi oyuncu,yakışıklıdır ama vücudu biçimsiz..benden biçimli olduğu kesin tabi..ama bi 5 seneye o göğüs bi de baklava çıkmalı..

ben oyuncu olucam bi de hafif kaslı olmicam..düşünemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ne gay'i,adam götürüyor..

Bu adam 1.70 se yanındaki kadın 1.55 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Gayet normal bir boy.Bende 1,76 veya 1,78im geçen 2 ay önce ölçüldüm ve yeterli.Sadece spor yapmalı insan çünkü ben yavaş yavaş bükülmeye başladığımı hissediyorum.Koşu yapmak gerek.1,75'i de beğenmiyorsanız ne diyeyim kardeş.

Ayrıca gay may değil,haygh sıkulda beraber rol aldığı kız uzun zamandır sevgilisi..arkadaş iyi oyuncu,yakışıklıdır ama vücudu biçimsiz..benden biçimli olduğu kesin tabi..ama bi 5 seneye o göğüs bi de baklava çıkmalı..

ben oyuncu olucam bi de hafif kaslı olmicam..düşünemiyorum...

Yani benm şok olmamda boyunun çok uzun gözükmesi idi. Mesela şu Taylor Lautner de 1.75 ama iyi streoid basmış vücudu güzel.
  • Göstermeyin şu adamı bi rob bir de bu deli oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

quote:

Umarım gay dir

Neden

Kendisine alcak sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.