Şimdi Ara

z87-a anakartimin islemci sekmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3 saat ugrastim montaj ile ve sonunda bitirdim.Fakat power tusuna basip calistirdigimda monitor error veriyordu bende herseye tekrar baktim ekran kartina ramlere vs vs ve sonunda islemci bolmesinden islemciyi cikardim tam sayamiyorum ama 5-6 adet ignesi ters yone donmus islemci taktigim yerin... Garantisi duruyor daha 4 gunluk vatandan %25 te aldim geri gondersem degistirirler mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pin hasarını kullanıcı hatası olarak değerlendirip değişim yapmazlar.Çizgi elektroniğe gönderin, pin hasarını tespit ederler garantidışı bırakırlar ancak soketi ücretsiz tamir edip anakartınızı geri gönderirler. Başka yolu yok.
  • Pinleri yamulttunuz sanırım,kullanıcı hatasıdır ancak kredi kartı veya kürdan gibi bir şeyle kendiniz düzeltebilirsiniz.

• 3 saat te montaj yaptınız ve o montajıda yanlış yaptınız vallahi bravo...
  • AMD işlemcilerin pinleri evet olabilir ancak İntelin pinleri o şekilde düzelmez. Soket değişecek başka yolu yok;

z87-a anakartimin islemci sekmesi
  • hocam zaten ilk yapisim cidden cok ugrastim herhaldeislemciyi ilk ters takip cevirdigim icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözünü seveyim hiç mi kullanma klavuzuna bakmadın yeminle kendimin miş gibi üzüldüm ...
  • Kardeş daha fazla kurcalama bence. bende öle zamanında lga775 anakartın pinlerini bozmuştum sen arkadaşları dinle servise falan gönder
  • hocam garanti disi kalsa 1150 soketin fiyati nedir mecbur vericez herhalde

• Ücretsiz yaparlar değişimi zaten 2veya 3 USD filan fiyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.