Şimdi Ara

z560 aldım. müthiş bir fan ıslık sesi var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fakat düşük modda ses olmamasına karşılık bir kaç uygulama çalıştırınca mp3, foto programları falan,
    fan yüksek hıza geçiyor ve çok yüksek ıslık sesi çıkıyor. bu sorun bendemi var sadece acaba.
    vatandan almışmıştım (internet) iadede sorun çıkarıyorlarmı. araya bayram da girdi. 7 gün içinde nasıl ulaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 13 Kasım 2010; 20:38:02 >

• yine aynı şey.
    ben benimle uzaktan bile ilgisi olan ve yorum yapabileceğim konularda bir iki satır yazmaktan çekinmiyorum.

yukarıdaki yazıyı okuyan ve yorum yapmaktan kaçınan insanlar olduğunu düşünüyorum.

donanım haberde artık paylaşımın azaldığını düşünüyorum.....
  • Hocam laptoplarda gereksiz tonla program var.Direk format at derim,sonra işine yarar programları kur kendi kafana göre.Ctrl alt del yapsan belkide aynı anda çalışan 70 program vardır,gereksiz programlardan işine yaramayan exelerden kurtul.sonra bir daha bak bakalım problem devam ediyor mu?Ek olrak laptoplarda masaüstü performansı beklemeyin.
    Ayrıca üründen kaynaklı bir sıkıntı varsa vatan değiştirmek zorunda,merak etme.
  • aynı sorun benim aldığım dell laptopdada vardı iade ettim vatana aldılar , asus aldım onun yerine ne ısınma var ne ses.
  • ürün geldiğinde ekranın arka kısmında yani lenovo yazan yerde koruma bandı yoktu. daha önce iade edilen ürün olmasından şüpheleniyorum.
    ayrıca bilgisayara daha program kurmamıştım. fanın çalışmasını bilirim, rüzgar sesini anlayışla karşılardım fakat bir ıslık sesi var.
    aynen ıslık gibi bu ses sessiz ofis ortamında bile çok rahatsız edici. inşallah ürünü geri alırlar. 3-4 saat test ettim. fan temizleme modunu çalıştırdım. ses değişmedi.
    acaba değişim mi yapayım yoksa iademi yapayım karar veremedim. bilgisayarı genel olarak beğenmiştim.
    hatta şarj aleti falan da zarif ti. hoşuma gitmişti.
    diğer z560 larda da bu ses varmı merak ediyorum.
    bende 5 yıllık lenovo 3000 n200 var. fan rüzgar sesi onda da var. fakat ıslık sesi kesin olmaması gereken bir sestir. çok rahatsız edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 14 Kasım 2010; 18:28:02 >

• z560 kullanıcısıyım. arka panelde jelatin olmuyor, ama ıslık sesi normal değil vatana tekrar götür bence
  • z560 ınız hayırlı olsun, güzel makina. ben de bir Z560 i5 aldım. benimkinin de arka kapağı jelatinsizdi ama fan sesi çok normal çıkıyor, elden vatana götürün, kutu, kitapçıklar vs herşey derli toplu olsun, büyük ihtimalle birebir değişim yaparlar.

benim de yaşadığım ve merak ettiğim konu pil göstergesi ışığı hakkında. eski alışkanlıktan ürünü alınca hiç çalıştırmadan şarja bağladım, 12 civarında şarjda kaldı ama ön paneldeki pil şarj ışığı hiç sönmedi (beyaz renk)! normalde söner diye bilirim veya tam şarj olunca ışığın rengi değişir.

neyse, pille cihazı çalıştırdım, tüm kurulumları vs tamamladım, 3 saate yakın kullandıktan sonra şarj bitmek üzereyken şarja bağladım , pil göstergesi turuncuya döndü ama 10-15 dk sonra tekrar beyaza döndü.

benim derdim bu cihazın şarjının bittiğini nasıl anlacağım. yani anakart veya pilde bir sorun mu var bilmek istiyorum. sağolsun lenovo kitapcıkta hiçbir şey yazmamış, webden de bir bilgi edinemedim, ne de olsa biraz yeni bir ürün.

Benim merak ettiğim konuyla ilgili sizlerin Z560lardaki durum nedir bilgi verebilirseniz memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünü vatan a gönderdim cevap bekliyorum. bakalım ne olacak ben iade idye gönderdim. ama değişim de ısrar ederler ise sorun çıkarmayacağım. iade olur ise bir hafta içinde tekrar bakacağım. ürünün fiyatı zaten şu an yükselmiş durunmda.
    neyse sizin o şarz ışığı benim eski lenovo da da öyle çalışıyor. turuncu ve yeşil. şarz olunca yeşil sönmüyor.sanırım fişin takılı olduğunun unutulmaması için yapmışlar.
    şarj ünitesine bakmamıştım. oradan belki bir ışık vs. olabilir. oarayada bakınız.
    ben bilgisayarı çok beğenmiştim.

siz gece sessiz ortamda fan hızının yüksek çalıştığı zamanda ıslık sesi duymuyorsanız ben değişim talep edeceğim.
    gece dinlermisiniz acaba. fan rüzgar sesdi değil ıslık sesi verecek. fan kontrol düğmesi sönük olsun.
  • bakalım ne yanıt verecekler?
  • vatan bilgisayar ürün iade edilebilir diye onay vermiş.
    bugun arayacaklarmış beni.
    ne yapsam bilemiyorum.

siz gece sessiz ortamda fan hızının yüksek çalıştığı zamanda ıslık sesi duymuyorsanız ben değişim talep edeceğim.
    gece dinlermisiniz acaba. fan rüzgar sesdi değil ıslık sesi verecek. fan kontrol düğmesi sönük olsun.
    demiştim ama kimse cevap yazmamış.

bekleyip samsung sf510 mu alsam acaba. samsunglarda da kötü bir özellik olarak webcam uyarı ışığı yanmıyor.

kararsız kaldım. dolar da yükseliyor. yani değişim talep etsem gelen üründe sorun olur ise tekrar iade alırlar mı.
  • Hocam değişimden geleni al derim ben. z560 ımda hiç ıslık sesi duymuyorum. seninkisi talihsizlik olmuş açıkcası. Ev arkadaşım falanda hayran lenovonun sessizliğine (packard bell kullancısı kendisi). Güzel bilgisayar, modeli değiştirme derim.

Şarj ışığı mevzsuna gelince ışık şarj dolunca sönmez yada renk değiştirmez arkadaşlar beyazdır. Sadece %10 falan altına inince şarjı turnucu yanar, %10un üzerine çıkana kadar şarja takılı olsa bile turuncu devam eder.
  • iade kabul edildi. iade faturası keseceğim. parayı o zaman iade edeceklermiş.
    neyse bir müddet erteledim.arkadaşta t660 L505 toshiba var. 2. el olarak onu alacağım sanırım. 750 ye anlaştık gibi
    2 gb ram
    320 hdd
    t6600 2.2 ghz.
    1 gb ati 4600 ekran kartı. vs. temiz. 5 aylık.
  • kardeş ben iki ay kadardır kullanıyorum Z560'ı, sadece tatlı bir üfleme sesi geliyor fan çıkışından, ıslık sesi veya gürültülü bir olay yok.. Fan kontrol düğmesi açıkkende kapalıykende rahatsız edecek bir ses yok..
  • iade ettim. vatan bilgisayara.
    gittim hp dm1 st aldım. küçük birşey işimi görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.