Şimdi Ara

Z5 alacağım ancak endişelerim var Bakarmsıınz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z5 10 dakikalık oyun oynamaktan sonra bile sıcaklıktan kullanılamaz hale geliyomuş doğrumudur nedir aydınlatırmsınız

• https://www.technopat.net/2015/12/01/sony-xperia-z5-incelemesi/
    İncelemede değinmişler yok öyle bir sorun. Soğutma borularıyla çözüldü o olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek bu forumda z5 ile ilgili gönderileri okudum gerekse uzun kullanım testi videolarını izledim aşırı ısınıyor diye birşey diyen hiç çıkmadı. her telefon ısınır gayet normal. bundaki yoğun kullanım sonucu oluşan sıcaklık normal seviyelerde diyor kullanan herkes. ayrıca bir teknosa, vatan vb yerlerdeki teşhir ürününü inceleyipte bir karara varmayın derim. malum saatlerce 10larca kişi inceliyor o telefonları ve sürekli şarjda o telefonlar.ben de yurt dışından z5 ya da z5p getirtmeyi düşünüyorum. aradaki fark 100 tl gibi birşey dışarıda ama 4k ekran olayını gereksiz gördüm.
  • tabiki normal
  • Desteksız sallamıslar yurtdısı forumlarda adamalar 4k vıdeo cektıler 25 dk hıcbır sıkıntı olmadı,kaldıkı hangı oyunu oynarsan oyna 4k vıdeo cekımınden fazla zorlayamazsın telefonu,samsungcuların camur atmasıdır o kolpalamıslar
  • Arkadaşlar peki kamerası nasıl sizce s6 nin kamerasimi daha iyi yoksa z5 in kamerası mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Arkadaşlar peki kamerası nasıl sizce s6 nin kamerasimi daha iyi yoksa z5 in kamerası mi ?

Manuelde kamerayı iyi kullanırsanız s6dan iyi çekebilir. Ama samsungun otomatik yazılımı daha iyi. çıkar şak diye çek s6 varsa ama bana sorarsanız Manuelde uğraşmak daha zevkli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Manuel ile otomotik arasındaki fark ne oluyor ki ? El ile felan mi odakliyoruz

• quote:

Aynen ama en çok etkileyen el ile ISO ve pozlama ayarı yapmak
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Çok mu fark oluyor ya pek kararsız kaldım şimdi kamera konusunda

• quote:

Çok mu fark oluyor ya pek kararsız kaldım şimdi kamera konusunda

Yani sonylerde böyle malesef manuelle uğraşırsanız güzel kareler çıkar otomatikte samsung daha iyidir. Manuelle uğraşmam diyorsanız S6 alın iki telefonda pişman etmez ama sonyde stabilite ve şarj olayı bambaşkadır. Samsunglar 2 - 3 ay sonra kasmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

quote:

Pozlama ayarını ben bulamadım üstad manuelde. Tam olarak neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: slord236

quote:

Pozlama ayarını ben bulamadım üstad manuelde. Tam olarak neresi?

Ben z5 kullanmıyorum da . Pozlama süresi ayarlanmıyor sony saçma şekilde sınırlamış. Manuelde sol üstten pozlama telafisi ayarlanabiliyordü en son incelediğimde. Tabi arayüz değişmiş de olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.