Şimdi Ara

Z2300 VATAN'DA 159 TL SON 35 ADET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bir pislik yoksa aldım bir adet :)

Galdı mı dohuz!
  • 1 tane ben aldım şuan son 34 ürün
  • gecen hafta 207 tl den almıstım :) resmen kazıklandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alabora_

gecen hafta 207 tl den almıstım :) resmen kazıklandık

Z2300 VATAN'DA 159 TL SON 35 ADET!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 14 Ekim 2010; 15:09:01 >

• bazi arkadaslar solo7 ile ortak kullaniyo bu sistemi, solo7 nin tizleriyle aletin bassinin mukemmel uyumlu oldugundan bahsetmislerdi, acaba solo7 nin yanina alsammi fiyat harbiden cok iyi
  • ihtiyacım falan yok ama şeytan çok pis dürtüyor daha yeni bunun bunun biraz düşük modelini almıştım ne yapsam acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok güzel bende bir ara bunu düşündüm 230tl idi fiyatı microlab fc-530 aldım eğer almamış olsaydım şu anda bunu bu fiyatdan almıştım,fiyat çok iyi
  • ben dün 225 tl ye aldım vatandan gayet memnunum 6 ay bosuna dusunmusum bu solo 7 ne oluyor abi bahsedebılırmısınız detaylı?
  • güzel fiyat

31 ürün kalmış biri alsın çabuk peşinden ben alacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 14 Ekim 2010; 15:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

güzel fiyat

31 ürün kalmış biri alsın çabuk peşinden ben alacam :)

Son 30 oldu hocam durum sağlam sakata gelmezsin
  • bende aldım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Son 30 oldu hocam durum sağlam sakata gelmezsin

sakat numaralardan uzak durmak lazım, neme lazım ürün gelmez, bozuk çıkar, kargoda kaybolur vs dimi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: erenxx

ben dün 225 tl ye aldım vatandan gayet memnunum 6 ay bosuna dusunmusum bu solo 7 ne oluyor abi bahsedebılırmısınız detaylı?

microlab solo7 bi sistem hocam asagida linkini verdim. bu ruunun tizlerine muhtesem diyebilirim, basslari hastasina yetersiz geliyo ama, bu yuzden cogu kisi bu sistemle z2300 u ortak kullaniyo, z2300 un basslari cok saglamdir denioliyo, fakat uyfularida (tiz) bir o kadar kotuymus, oyuzden bu 2 sistem cok iyi uyum sagliyomus,

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc_solo7-mc_solo7-stereo-amplifikatorlu-2.0-ahsap-speaker/productdetails.aspx?I_ID=31011

Beyler beni gaza getirinde bende aliyim hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 14 Ekim 2010; 15:34:45 >

• Acaba ürünün tizleri nasıl bassların mükemmel olduğunu biliyorum ama???
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

sakat numaralardan uzak durmak lazım, neme lazım ürün gelmez, bozuk çıkar, kargoda kaybolur vs dimi yani

Nelerle uğraşıyorlar yahu
  • hepinize hayırlı olsun
  • Bi Gazla aldık bakalım
  • Bu ney simdi resmen sacmalik haksiz rekabet,mavi pc gibi vatan da boyle giderse batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bi Gazla aldık bakalım

haci beni kimsenin gazladigi yok alamiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.