Şimdi Ara

Z2 'nin Z3 ten farkı nedir ? ve kaç yıl gider ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

hocam bence z3e o para verilmez. eğer çok uzun yıllar kullanıcaksan belki alınır ama onun dışında alma 2.el z2 al sonynin değeri çok fazla düşüyor 2 ay sonra z4 haberleri çıkıcak ve 64bit işlemciye geçilicek kesinlikle o paralar değmez android bi telefon için ben eski z kullanıcısıyım 1850tl verdim zamanında hata ettim. sonynin sorunlarıda hiç bitmez alırsın kutudan bozuk çıkar değişim yerine garantiye gonderirler tamir için ben yerinde olsam ip6 alırdım o paraları hakkeden tek telefon androide göre kıyaslarsak

Peki 1500 tl verilirmi sizce z2 ye ? veya onun yerine ne alınabilir ?

ben piyasayı pek bilmiyorum hocam ama 1500 verilmez gibi sizin yerinizde olsam iphone 6 alırdım illa android diyosanızda m8 iphonedan sonra alınabilicek en güzel telefon kesin ip6 almaya karar vermiş olmama ragmen benim bile aklımı çeliyo m8

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Hocam Z2 alinir dicem ama Z3 de 1-2 aya kadar fiyat iner Z2 le aralarinda 200 felen kalir.Tabi aralarinda pek fark yok ama Z3 varkende Z2 alinmaz

bu hikaye böyle devam eder z4 varken z3 alınırmı yada z5 varken z4 alınırmı derken tlelefon hastalığı tum vucudu ele geçirir ...işin espirisi ama z3 ile z2 arasında çok fark yok z2 ile z4 arasında ciddi farklar var.ama teknolojiye yetişemezsiniz benden tavsiye ya ipone6 yada z2 al kafan rahat olur.

z2 den memnunmusnuz hocam ? kamera, oyun , ses performansı nasıl ?

kesinlikle z2 almalısın.1500 tl z2 ye verilir neden verilmesin n11 de indirim yada kupon yakalarsanız 1300 tl ye geliyor.1300 tl ye bu cihaz bedava ama paran çoksa ip 6 alabilirsin.şimdi yukarıda fiyat düşüyor demiş sony de şimdi z 2 1000 tl ye asla düşmez bunu bilin

• Aynı araştırmayı yapan birisi olarak sırasıyla benim tercihlerim şunlar:
    1–Z3
    2–Z3 C
    3–M8
    4–Z2

2 ve 3.sıra kafamda sürekli yer değiştiriyor ama birkaç ay bekleyip z3 alıcam sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Aynı araştırmayı yapan birisi olarak sırasıyla benim tercihlerim şunlar:
    1–Z3
    2–Z3 C
    3–M8
    4–Z2

2 ve 3.sıra kafamda sürekli yer değiştiriyor ama birkaç ay bekleyip z3 alıcam sanırım.

arkadaşım neden anlamıyorsunuz z3 ile z2 arasında fark yok niye fazla para veriyorsun anlamış değilim.çok istiyorsan z4 bekle hem 64 bit hem farklı sistem ama karar sizin yani üst model diye çok fazla fark yok bak gsm arenada detaylı inceleme var istersen incele hak verirsin.bende yeni z2 aldım emin ol kalite ..

bu arada z3c küçük ekran .

Anlamadığımı nereden çıkardın arkadaşım.Ekran daha parlak, sağlamlık daha fazla, kamera eksikleri kapatılmış, ısınma sorunu çözülmüş, ses geliştirmeleri yapılmış, şekil daha hoş olmuş.Çocuk var zırt pırt kurcalıyor, düşürüyor, olmuşken en sağlamı olsun istiyorum.Ayrıca para benim sanane.Seninle aynı fikirde olmayan insanların fikrini değiştirmek istiyorsan "neden anlamıyorsunuz?" diye başlanmaz cümleye.

• Alınır hocam z2 niye alınmasın donanım olarak z3'ten farkı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Kasım 2014; 17:21:34 >
  • Arkadaşlar kavga edeceğinize tarafsız olarak cevap vermenizi tercih ederim. Samimi cevaplar veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
  • Bugün Z3'ü inceledim kasa ve ekran mükemmel bence şu an piyasadaki en güzel tasarıma sahip telefon,fakat benim için en önemli şey olan kameraya gelince büyük hayal kırıklığına uğradım Z2'ye göre kamerası daha kötü çekiyordu.Z2 nin kamerasını sağa sola döndürdüğünüz zaman stabilliğinden zerre şaşmıyor odaklama sıkıntısı olmuyor fakat Z3 de tam tersi kamerayı sağa veya sola döndürdüğünüzde odaklamaya çalışıyordu ayrıca ön kamera felaket kötü maalesef almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Arkadaşlar kavga edeceğinize tarafsız olarak cevap vermenizi tercih ederim. Samimi cevaplar veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kendi adıma Özür dilerim.Z3 derim ben eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız.Bir arkadaş link vermişti farklar için, bence ekran geliştirmesi çok önemli blr fark.Ayrıca göze daha çok hitap ediyor, Elle tutması daha kolay, köşelere yerleştirilen oval yumuşak plastikimsi şeyler köşelere gelecek darbeleri emmeye yarıyor.Diğer ufak tefek görünen iyileştirmeler de kullanıcı deneyimini olumlu yönde oldukça arttıracaktır diye düşünüyorum.Sırf bu yüzden Z2 yerine Z3 almayı düşünüyorum ben de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talha733

Hocam telefonun tek eksisi malzeme kalitesi bence

Yok rehbere geç giriyor yok takılıyor hepsi hikâye S5 ve note 4 deki arayüz geçektwn akıcı

Telefonun önermezken sana sundukları gerekçe ne peki

plastik , touchwiz

Alıntıları Göster
    Bindiğiniz araba bile plastik artık. TW'in kötü yanı (görsellik hariç. Zira kişisel bir tercih) nedir? Bugün 1600 küsüre Samsung Garantili S5 alınabiliyor. Z3'ün fiyatı ise hatırı sayılır şekilde daha yüksek. Aradaki 600-700 liralık farkla 32GB hafıza kartı, kılıf, koruyucu vs. alınır, üstüne istendiği takdirde cihazı değiştirmek için para kalır. Tabii 2200-2300 lira verilecekse. Yoksa o fiyatta S5'in rakibi yok zaten.

Çamur atılacak olduktan sonra her şeye ve herkese çamur atılabilir. Sony de çerçeve satıyor mu diyelim kötülemek için? Bu mudur yani? 2GB ile 3GB ram arasındaki farkı Samsung'un o kadar doldurmasına rağmen gram hissettirmiyor, bu bir başarıdır. TW dediğiniz arayüz bugün framerate konusunda bu kadar yüksek oranlarda çalışan 2-3 arayüzden biri. Wifi ve mobil veri bağlantısında en iyisi. SAR değeri bakımından daha başarılı. Kamera pozlama değerlerinde daha iyi. Ekranı daha parlak, daha canlı ve daha az enerji tüketiyor. Pili bittiğinde o plastik kapak çıkarılıp pil değişitirilebiliyor. Eleştirecekseniz ona göre eleştirin. Çamur at, izi kalsın mantığıyla olmaz. TW Launcher sevmiyorsanız markette zilyon tane launcher var. Beğendiğiniz bir tanesini kurar keyifle kullanırsınız. Gerisi zaten aynı diğer cihazlarla. USB 3.0'ı açılabilir arka kapakla sunulması güzel bir şey.

Xperia Z3'ün daha gelişmiş suya-toza "dayanıklılık", fazladan 1GB ram(ne kadar fark eder, orası tartışılır), daha yüksek çözünürlüklü kamera, birazcık daha büyük ekran artıları var.

Böyle yazınca sen Samsung fanatiğisin diyorlar. Doğruları söylemek, kullandığım, gördüğüm şeyi yazmak fanatiklikse evet, fanatiğim. Ordan burdan duyduğum şeylerle yazmıyorum. Kaç senedir rehber sorunu deniyor, S4'te bile milsaniyelerle ölçülüyor, S5'te anında açılıyor ama "rehber geç açılıyor yeeeaaa" deniyorsa kusura bakmayın ama insanların yanlış yönlendirilmesi dokunuyor.

Z2 vs Z3 için ise arada fazla bir fark yok. Son sözü fiyat söyler diye düşünüyorum. Z3'te biraz makyajlanmış, köşeler biraz daha yumuşatılmış, kamera tarafında biraz elden geçmiş bir Z2 diyebiliriz Z3 için. Kullanımda Z3, tasarımı sebebiyle daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 2 Kasım 2014; 18:51:23 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar kavga edeceğinize tarafsız olarak cevap vermenizi tercih ederim. Samimi cevaplar veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kendi adıma Özür dilerim.Z3 derim ben eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız.Bir arkadaş link vermişti farklar için, bence ekran geliştirmesi çok önemli blr fark.Ayrıca göze daha çok hitap ediyor, Elle tutması daha kolay, köşelere yerleştirilen oval yumuşak plastikimsi şeyler köşelere gelecek darbeleri emmeye yarıyor.Diğer ufak tefek görünen iyileştirmeler de kullanıcı deneyimini olumlu yönde oldukça arttıracaktır diye düşünüyorum.Sırf bu yüzden Z2 yerine Z3 almayı düşünüyorum ben de

Hocam keşke herkes sizin gibi ahlaklı olabilse.. Bütçeme gelecek olursak bütçem 1500 z3 1900 bu yüzden ancak z2 almaya bütçem yetiyor. İnşallah alıpta pişman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Bindiğiniz araba bile plastik artık. TW'in kötü yanı (görsellik hariç. Zira kişisel bir tercih) nedir? Bugün 1600 küsüre Samsung Garantili S5 alınabiliyor. Z3'ün fiyatı ise hatırı sayılır şekilde daha yüksek. Aradaki 600-700 liralık farkla 32GB hafıza kartı, kılıf, koruyucu vs. alınır, üstüne istendiği takdirde cihazı değiştirmek için para kalır. Tabii 2200-2300 lira verilecekse. Yoksa o fiyatta S5'in rakibi yok zaten.

Çamur atılacak olduktan sonra her şeye ve herkese çamur atılabilir. Sony de çerçeve satıyor mu diyelim kötülemek için? Bu mudur yani? 2GB ile 3GB ram arasındaki farkı Samsung'un o kadar doldurmasına rağmen gram hissettirmiyor, bu bir başarıdır. TW dediğiniz arayüz bugün framerate konusunda bu kadar yüksek oranlarda çalışan 2-3 arayüzden biri. Wifi ve mobil veri bağlantısında en iyisi. SAR değeri bakımından daha başarılı. Kamera pozlama değerlerinde daha iyi. Ekranı daha parlak, daha canlı ve daha az enerji tüketiyor. Pili bittiğinde o plastik kapak çıkarılıp pil değişitirilebiliyor. Eleştirecekseniz ona göre eleştirin. Çamur at, izi kalsın mantığıyla olmaz. TW Launcher sevmiyorsanız markette zilyon tane launcher var. Beğendiğiniz bir tanesini kurar keyifle kullanırsınız. Gerisi zaten aynı diğer cihazlarla. USB 3.0'ı açılabilir arka kapakla sunulması güzel bir şey.

Xperia Z3'ün daha gelişmiş suya-toza "dayanıklılık", fazladan 1GB ram(ne kadar fark eder, orası tartışılır), daha yüksek çözünürlüklü kamera, birazcık daha büyük ekran artıları var.

Böyle yazınca sen Samsung fanatiğisin diyorlar. Doğruları söylemek, kullandığım, gördüğüm şeyi yazmak fanatiklikse evet, fanatiğim. Ordan burdan duyduğum şeylerle yazmıyorum. Kaç senedir rehber sorunu deniyor, S4'te bile milsaniyelerle ölçülüyor, S5'te anında açılıyor ama "rehber geç açılıyor yeeeaaa" deniyorsa kusura bakmayın ama insanların yanlış yönlendirilmesi dokunuyor.

Z2 vs Z3 için ise arada fazla bir fark yok. Son sözü fiyat söyler diye düşünüyorum. Z3'te biraz makyajlanmış, köşeler biraz daha yumuşatılmış, kamera tarafında biraz elden geçmiş bir Z2 diyebiliriz Z3 için. Kullanımda Z3, tasarımı sebebiyle daha iyi olacaktır.

Hocam fiyatının en iyisi diyorsunuz ama o fiyata artık z2,g3 gibi muadiller de mevcut.

• MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Sony ve LG Türkiye garantili olanların fiyatları yine yüksek. Paralel ithalat falan olursa S5'in de fiyatı düşüyor. Ama o servislerin, ithalatçıların garanti kısmının ne kadar "başarılı" olduklarını hepimiz az çok biliyoruz.(sanki Türkiye distribütörleri çok iyi ya) G3 gibi 2K ekran kurbanı bir cihaz yerine Z2 veya S5 arasında tercih yapmak daha mantıklı bence. Z2 son güncellemelerle biraz daha toparladı kendini ama S5'in bir tık gerisinde hala. Z3 ise önceki mesajımda dediğim gibi fiyat sebebiyle o kadar tavsiye etmediğim bir model. Fiyat sorun değilse bir mağazaya gidip karpuz seçer gibi hangisini beğenirseniz onu alın demek de istemiyorum zira arada bayağı bir fark var.(Z3 ile)

Bana kalırsa yine S5'i tercih ederdim. Çünkü cihazdaki çoğu ek özelliği aktif şekilde kullanıyorum. Gerek multi window, gerek göz-baş takibi, gerek araç çubuğu gerek UPSM. Az evvel de USB 3.0 kablo siparişi verdim. Alıştığım şeyler olduğu için devam etmeyi tercih ediyorum. Diğer taraftan Z2-Z3-S5 arasında fiyatı bir kenara koyarsak Birkaç uygulama haricinde Sony'nin bu özelliği de var denecek bir ek özelliği yok maalesef. Kamera, müzik çalar, galeri(tasarımından dolayı) ve Sony ekosistemi ile (PS4 vs) etkileşimi var. Diğer taraftan S5'te gittiğiniz oteldeki klimayı, televizyonu, müzik sistemini hatta ampulü kontrol edebildiğiniz IR verici, Göz, baş takibi, dokunmadan algılayan Air View, dokunma hassasiyeti(Sony'de de eldivenle kullanmak için bir eklenti var), parmak izi okuyucu, nabız ölçer(düzgün ölçmeye yeni yeni başladıysa da) gibi bir çok ek özellik var. Bu kısım kullanıcının tercihine kalmış durumda.

• quote:

quote:

quote:

Hocam keşke herkes sizin gibi ahlaklı olabilse.. Bütçeme gelecek olursak bütçem 1500 z3 1900 bu yüzden ancak z2 almaya bütçem yetiyor. İnşallah alıpta pişman olmam

O fiyat aralığında htc m8 alabiliyorsanız z2 ye çok iyi bir alternatif olabilir hatta bir adım önde de diyebilirim.Ama sanırım htc de 1800 seviyesinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyat aralığında htc m8 alabiliyorsanız z2 ye çok iyi bir alternatif olabilir hatta bir adım önde de diyebilirim.Ama sanırım htc de 1800 seviyesinde.

Hocam 1800 verecek olduktan sonra 1900 verip z3 almayı tercih ederim ama malesef bütçem o kadar yüksek değil 1400-1500 arası

• MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral1975

kardeş bırak o çöpleri al bir ıphone 5s kurtul

her soruna format at kurtul diyen kişi gibisiniz.
  • Ps4 varsa z3 al bence bana göre z3 z2nin düzeltme yaması almış halidir

• Ykarda linkte farklari verdim,bu farklara aradaki fiyat degernmmi tartisilir kosiye ve ihtiyaca gore degisir ben veririm o ayri,fakat diger yandan 1500 ve altina bulunan z2 de alinir tabiki neden alınmasın 3~5 hafta oncesinin amiral gemisi piyasada neticede

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Ykarda linkte farklari verdim,bu farklara aradaki fiyat degernmmi tartisilir kosiye ve ihtiyaca gore degisir ben veririm o ayri,fakat diger yandan 1500 ve altina bulunan z2 de alinir tabiki neden alınmasın 3~5 hafta oncesinin amiral gemisi piyasada neticede

Hocam g3-z2 arasında kaldım karar versem hemen gidip alıcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.