Şimdi Ara

Z2 'nin Z3 ten farkı nedir ? ve kaç yıl gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bimekste z3 ü ve z3c yi inceleme fırsatı buldum.

Öncelikle z3c'nin ekran kalitesi nefis fakat ekran boyutundan dolayı bana çok küçük geldi.

Z3 ü incelediğimde ise z2 de alamadığım kadar sağlamlık hissettim. Tasarımsal olarak gerçekten muhteşem olmuş. Normalde sony'nin telefonlarını hiç sevmezdim fakat z3 gerçekten beni etkiledi. Diğer yandan G3 ü incelediğimde ise çok yakışıklı telefon fakat arayüzde takılmalar ve ısınma konusu biraz rahatsız edici. Zira şuanda çatlayan g3 leri çoğumuz okumuşuzdur forumda. Hafta sonu yeni bir telefon almayı düşündüğüm için aklımda birkaç tane telefon kaldı. s5 , z2 , z3.

S5 biraz kalın ama ekranı ve kamerası canlı. Sizce s5 kaç sene gider ?

Z2, z3 te aldığım sağlamlık hissine bu telefonda alamadım. Kasa açıklığı sorunuda cabası. Sizce z2 kaç sene gider ?

Z3 gerçekten çok hoşuma gitti, ince, zarif ve şık bir telefon. Sizce z3 kaç sene gider ?

Diğer bir konuya gelecek olursak telefonu paralel ithalat olarak alacağım. O yüzden z2,s5,z3 gibi telefonlar 1400-1500 kategorisinde. Z3 ice 1900 TL kategorisinde.

Sizce bu aradaki 400-450 TL farkını vermeye değermi ? Paralel ithalat alıp pişman olurmuyum ?

Cihazı ucuzbudurdan elden teslim alacağım. Z3'ün 1955 TL bir fiyatı bulunmakta. ve 2 yıl delta garantisine sahip.
    G3'ün (32gb) 1575 TL fiyat etiketi bulunmakta ve Delta servis garantisine sahip
    Z2'nin 1,485.00 TL fiyatı ve delta servis garantisi bulunmakta.
    S5e gelecek olursak 1484 tl fiyat etiketi ve delta garantisi var.

Bunlara ek olarak Note 3 1,406.00 TL ye bulunmakta ve delta servis garantisi bulunmakta. ( arayüzü hiç hoşuma gitmiyor )

Ehh sanırım biraz fazla konuştum :) bu yazdıklarımı sıkılmadan okuduysanız çok teşekkür ediyorum.
    Sizce bu yazdığım cihazlar arasından en mantıklısı hangisi ? ve siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz bu konu hakkında ?

• Sony her 6 ayda bir yeni bir amiral gemisi çıkarıyor ben galaxy S5 sabiyim memnunum ve tavsiye ederim

Galaxy S5 android L ile daha mukemmel olacak lütfen aşşağıdaki videoyu izleyin

http://shiftdelete.net/galaxy-s5-android-50-ile-goruntulendi-55774

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha733

Sony her 6 ayda bir yeni bir amiral gemisi çıkarıyor ben galaxy S5 sabiyim memnunum ve tavsiye ederim

Galaxy S5 android L ile daha mukemmel olacak lütfen aşşağıdaki videoyu izleyin

http://shiftdelete.net/galaxy-s5-android-50-ile-goruntulendi-55774

Hocam samsung kimse önermiyorki
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun tek eksisi malzeme kalitesi bence

Yok rehbere geç giriyor yok takılıyor hepsi hikâye S5 ve note 4 deki arayüz geçektwn akıcı

Telefonun önermezken sana sundukları gerekçe ne peki

• quote:

Yok rehbere geç giriyor yok takılıyor hepsi hikâye S5 ve note 4 deki arayüz geçektwn akıcı

plastik , touchwiz
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende aynı sen gibi kararsızım. Şu yazdığın firma n11 de varmı biliyormusun.
    Z2 ve Z3 arkasındayım. Saygılar.

• +1 aynı ben de z3 compact beğendim. çok büyük sevmiyorum. 1600 tl civarı var. z2 dense daha mantıklı duruyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1aydan fazla Z1 kullanıyorum,Sony'den genel anlamda memnunum. Fiyat olarak şuan Z3 pahalı, henüz paralele de gelmedi zaten ,sanırsam. Z2 alman daha iyi olur belki de fiyat açısından. En az 3 sene kullanmayı düşünüyorum ben açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 1 Kasım 2014; 20:41:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Z2 kullanıyor bende S5 kullanıyorum. İkimizde her anlamda memnunuz. Bana göre ikisinin arasında 1gb fazladan ram var. S5 in ekranı ise daha canlı. Eskiden S3 den kurtulup bir daha samsung almamak için büyük konuşmuştum. S5 hediye gelince kullandıktan sonra dünya varmış dedim resmen. Adamlar her özelliği koymuş. Gerekli veya gereksiz. Herşey stabil akıyor. Z2 de aynı sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

quote:

plastik , touchwiz

Plastik konusunda haklılar fakat touchwiz çok değişti S3 ve S4 dekine göre cok farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Kardeş bende aynı sen gibi kararsızım. Şu yazdığın firma n11 de varmı biliyormusun.
    Z2 ve Z3 arkasındayım. Saygılar.

ucuzbudur.com hocam z3ünde z2 ninde paralel ithalatı bulunuyor.
  • Hocam Z2 alinir dicem ama Z3 de 1-2 aya kadar fiyat iner Z2 le aralarinda 200 felen kalir.Tabi aralarinda pek fark yok ama Z3 varkende Z2 alinmaz

• Z3 ile herhangi bir samsungu kiyaslayana sasirir,samsung daha iyi diyene basarim kahkahayi

Ayrica suda kiyagim olsun Z2 ve z3 farkları

http://forum.donanimhaber.com/m_97306196/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 2 Kasım 2014; 2:54:25 >
  • Yorumları okumadım k.bakmayın direk başlığın cevabını vereyim...
    Sadece tasarım farkı var biraz daha kenarlar yuvarlaştırılmış biraz daha ince ve biraz daha hafif...
    Extra olarak kamerada bi kaç yenilik ekranda süper canlı mod gibi seçenekler eklenip renkler var parlaklık biraz daha arttırılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yorumları okumadım k.bakmayın direk başlığın cevabını vereyim...
    Sadece tasarım farkı var biraz daha kenarlar yuvarlaştırılmış biraz daha ince ve biraz daha hafif...
    Extra olarak kamerada bi kaç yenilik ekranda süper canlı mod gibi seçenekler eklenip renkler var parlaklık biraz daha arttırılmış...

alınırmı hocam şuan z2 ?
  • kardeş bırak o çöpleri al bir ıphone 5s kurtul
  • hocam bence z3e o para verilmez. eğer çok uzun yıllar kullanıcaksan belki alınır ama onun dışında alma 2.el z2 al sonynin değeri çok fazla düşüyor 2 ay sonra z4 haberleri çıkıcak ve 64bit işlemciye geçilicek kesinlikle o paralar değmez android bi telefon için ben eski z kullanıcısıyım 1850tl verdim zamanında hata ettim. sonynin sorunlarıda hiç bitmez alırsın kutudan bozuk çıkar değişim yerine garantiye gonderirler tamir için ben yerinde olsam ip6 alırdım o paraları hakkeden tek telefon androide göre kıyaslarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Hocam Z2 alinir dicem ama Z3 de 1-2 aya kadar fiyat iner Z2 le aralarinda 200 felen kalir.Tabi aralarinda pek fark yok ama Z3 varkende Z2 alinmaz

bu hikaye böyle devam eder z4 varken z3 alınırmı yada z5 varken z4 alınırmı derken tlelefon hastalığı tum vucudu ele geçirir ...işin espirisi ama z3 ile z2 arasında çok fark yok z2 ile z4 arasında ciddi farklar var.ama teknolojiye yetişemezsiniz benden tavsiye ya ipone6 yada z2 al kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

hocam bence z3e o para verilmez. eğer çok uzun yıllar kullanıcaksan belki alınır ama onun dışında alma 2.el z2 al sonynin değeri çok fazla düşüyor 2 ay sonra z4 haberleri çıkıcak ve 64bit işlemciye geçilicek kesinlikle o paralar değmez android bi telefon için ben eski z kullanıcısıyım 1850tl verdim zamanında hata ettim. sonynin sorunlarıda hiç bitmez alırsın kutudan bozuk çıkar değişim yerine garantiye gonderirler tamir için ben yerinde olsam ip6 alırdım o paraları hakkeden tek telefon androide göre kıyaslarsak

Peki 1500 tl verilirmi sizce z2 ye ? veya onun yerine ne alınabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Hocam Z2 alinir dicem ama Z3 de 1-2 aya kadar fiyat iner Z2 le aralarinda 200 felen kalir.Tabi aralarinda pek fark yok ama Z3 varkende Z2 alinmaz

bu hikaye böyle devam eder z4 varken z3 alınırmı yada z5 varken z4 alınırmı derken tlelefon hastalığı tum vucudu ele geçirir ...işin espirisi ama z3 ile z2 arasında çok fark yok z2 ile z4 arasında ciddi farklar var.ama teknolojiye yetişemezsiniz benden tavsiye ya ipone6 yada z2 al kafan rahat olur.

z2 den memnunmusnuz hocam ? kamera, oyun , ses performansı nasıl ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.