Şimdi Ara

Z2 'nin Z3 ten farkı nedir ? ve kaç yıl gider ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Ykarda linkte farklari verdim,bu farklara aradaki fiyat degernmmi tartisilir kosiye ve ihtiyaca gore degisir ben veririm o ayri,fakat diger yandan 1500 ve altina bulunan z2 de alinir tabiki neden alınmasın 3~5 hafta oncesinin amiral gemisi piyasada neticede

Hocam g3-z2 arasında kaldım karar versem hemen gidip alıcam

ıkısı arasında tercıhım z2 olur
  • quote:

Z3 ile herhangi bir samsungu kiyaslayana sasirir,samsung daha iyi diyene basarim kahkahayi

Ayrica suda kiyagim olsun Z2 ve z3 farkları

http://forum.donanimhaber.com/m_97306196/tm.htm

note 4 ile z3 u bugun inceledim. Note 4 açık konusmak gerekirse ekranıyla özellik leriyle muhteşem bir cihaz. Z3 sekil olarak guzel ama cam yuzeyde hemen kilcal cizikler olusmaya başlamış arti olarak dock unitesi hdmi desteklemiyor dediler haliyle benim gibi devamli lcd ye tel baglayip izleyenler icin kötü bur durum cunku kapaklar tak cikar follos oluyor ayrica arayuz çok can sıkıcı samsung a touchwiz icin kiziliyor ama cok özellikli ve cok canli. Z3 eger snapd 805 ile gelse tercih sebebi olur ve 2300 u hak ederdi ama 801 ile gelmesi olmadi.1400 lere 801 islemcili g3 s5 z2 vs varken 700-800 tl fazla verilmez z3 e. Kaldiki z4 s6 lg g4 htc bence cok iyicihazlar oolacak suan bu paralari vermek mantiksiz s6 bence cok iyi cihaz olacak cunku s3 ten beri samsung dususte kaderini belirleyecek bir cihaz olacak haliyle samsun cok klas bir cihaz yapacak gibi gözüküyor. Bu arada z3 kalite olarak z3 compact tan cok daha iyi duruyor kapaklari vs daha oturakli estetik z3 compact ise z2 nin küçültülmüş cakmasi gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

Ps4 varsa z3 al bence bana göre z3 z2nin düzeltme yaması almış halidir

Aynen banada yama gibi geldi z3, kesinlikle 805 islemci ile gelmeliydi yada bekle 810 ile çıkar. Sony ne yapıyor anlamis değilim simdi 2300 tl verip bu cihazi almak yerine 3-4 ay sabredib bu fiyata 810 lu z4 daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Z3 ile herhangi bir samsungu kiyaslayana sasirir,samsung daha iyi diyene basarim kahkahayi

Ayrica suda kiyagim olsun Z2 ve z3 farkları

http://forum.donanimhaber.com/m_97306196/tm.htm

note 4 ile z3 u bugun inceledim. Note 4 açık konusmak gerekirse ekranıyla özellik leriyle muhteşem bir cihaz. Z3 sekil olarak guzel ama cam yuzeyde hemen kilcal cizikler olusmaya başlamış arti olarak dock unitesi hdmi desteklemiyor dediler haliyle benim gibi devamli lcd ye tel baglayip izleyenler icin kötü bur durum cunku kapaklar tak cikar follos oluyor ayrica arayuz çok can sıkıcı samsung a touchwiz icin kiziliyor ama cok özellikli ve cok canli. Z3 eger snapd 805 ile gelse tercih sebebi olur ve 2300 u hak ederdi ama 801 ile gelmesi olmadi.1400 lere 801 islemcili g3 s5 z2 vs varken 700-800 tl fazla verilmez z3 e. Kaldiki z4 s6 lg g4 htc bence cok iyicihazlar oolacak suan bu paralari vermek mantiksiz s6 bence cok iyi cihaz olacak cunku s3 ten beri samsung dususte kaderini belirleyecek bir cihaz olacak haliyle samsun cok klas bir cihaz yapacak gibi gözüküyor. Bu arada z3 kalite olarak z3 compact tan cok daha iyi duruyor kapaklari vs daha oturakli estetik z3 compact ise z2 nin küçültülmüş cakmasi gibi duruyor

Peki z2 vs g3 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.