Şimdi Ara

Z2 kullananlar, bi daha olsa gene tercih eder miydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, ben aslında tercihimi note 3 almaktan yana kullanacaktım ama parasal sebeplerden dolayı bugün lg g2 aldım. Fakat ölü piksel nedeniyle yarın geri götüreceğim.

ama sorun şu ki kamerası berbat

o nedenle farklı telefonlara bakmaya başladım

başta z1 le z2 yi elemiştim ısınma sorunları nedeniyle ama şimdi tekrar gündeme almak zorundayım

lg g2 320 euro

z1 369 euro

z2 399 euro

sizce ne yapmalıyım? tavsiye forumlarında hep sony ler yerden yere vurulduğundan bi sorayım dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trizor

merhabalar arkadaşlar, ben aslında tercihimi note 3 almaktan yana kullanacaktım ama parasal sebeplerden dolayı bugün lg g2 aldım. Fakat ölü piksel nedeniyle yarın geri götüreceğim.

ama sorun şu ki kamerası berbat

o nedenle farklı telefonlara bakmaya başladım

başta z1 le z2 yi elemiştim ısınma sorunları nedeniyle ama şimdi tekrar gündeme almak zorundayım

lg g2 320 euro

z1 369 euro

z2 399 euro

sizce ne yapmalıyım? tavsiye forumlarında hep sony ler yerden yere vurulduğundan bi sorayım dedim :)

Hocam her şeye eyvallah da ısınmayan bir tane telefon göster bana. He z3 piyasadaki cihazlara göre daha az ısınır soğutucu borusu var o ayrı ama z2 ve diğer telefonları katıyorum buna ısınmayan bir tane telefon yok.

• eğer ekran küçük demezseniz z3c düşünün derim ısınma sorunu yok hem de ondan daha performanslı ve şarjı uzun giden telefon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

eğer ekran küçük demezseniz z3c düşünün derim ısınma sorunu yok hem de ondan daha performanslı ve şarjı uzun giden telefon yok

hocam 500 euro yoksa özellikler güzel ama o fiyata note 3 ya da lg g3 var hatta 40 euro daha koyarsanız direk z3 var

hocam ısınma olayı tabiki olur ama elimizden düşürüyoruz diyorlar

ben alınca kamerası çok iyi olsun kasmasın istiyorum sizce aradaki 70 euro yani 200 lira farka değer mi z2 g2 ye göre?
  • trizor T kullanıcısına yanıt
    g2 ve z2 arasında
    şarj performansı kamera ve daha yeni nesil işlemcisi hatta ram ile kesinlikle değer zaten elinize aldığınızda verdiği kalite hissiyatı ile ne demek istediğimi anlayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

g2 ve z2 arasında
    şarj performansı kamera ve daha yeni nesil işlemcisi hatta ram ile kesinlikle değer zaten elinize aldığınızda verdiği kalite hissiyatı ile ne demek istediğimi anlayacaksınız

o zaman mağza izin verirse z2 ye geçiyorum hocam :)
  • Kesinlikle z2.Bunu g3 kullanicisi olarak söylüyorum.Telefon cok sağlam.Ayrıca arkadaşların dediği gibi her telefon ısınır.Ama sırf o kasa için tercih edilmelidir diye düşünüyorum.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightBloom -- 7 Şubat 2015; 12:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kamerada pembeleşme sorunu duydum peki ona ne diyorsunuz?

• imkanın varsa geç z2ye pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

imkanın varsa geç z2ye pişman olmazsın

aldım hocam umarım pişman olmam :)

dizayn olarak g2 daha hafif ve daha kibar ayrıca arayüzü de daha hızlı ve daha kullanışlı ama sony nin kamerası gerçekten harika ki benim en önem verdiğim konu kamera

telefon çok kalas gibi ama en azından sağlamdır diye düşünüyorum kalaslıktan kaynaklı :D
  • ön kamerada karıncalanma oluyor arkadaşlar ??
  • G2den üstüne 300tl verip z2ye gectim. G2yi 1 yıl kullandım. Aldıgım cihaz 1aylıktan azdı. İmkanınız varsa her türlü z2 alın. Biraz daha büyük kabadır ama alısınca problem olmaz. Ses, pil, malzeme kalitesi, kamera, şıklık olarak daha iyi bir cihazdır. Yine olsa yine gecerdim. Arattıgı tek şey tuşun arkada olmasıydı. Cift tıklama bundada mevcut. Ayarlarda bulunca cok sevinmiştim :)
    Ön Kamerada karıncalama oluyor fakat cektikten sonra kayboluyor yani düzeltiyor. Retrica ile hic olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 8 Şubat 2015; 18:44:29 >
  • Çerçeveleri sorun değil dersen z2 kıral telefondur zira 5.2 ekranıyla z2 g3 ten daha büyük çünki çerçevesi büyük. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Şubat 2015; 18:50:08 >
  • Kalın ve kaba olmasa süper telefon z2.

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

G2den üstüne 300tl verip z2ye gectim. G2yi 1 yıl kullandım. Aldıgım cihaz 1aylıktan azdı. İmkanınız varsa her türlü z2 alın. Biraz daha büyük kabadır ama alısınca problem olmaz. Ses, pil, malzeme kalitesi, kamera, şıklık olarak daha iyi bir cihazdır. Yine olsa yine gecerdim. Arattıgı tek şey tuşun arkada olmasıydı. Cift tıklama bundada mevcut. Ayarlarda bulunca cok sevinmiştim :)
    Ön Kamerada karıncalama oluyor fakat cektikten sonra kayboluyor yani düzeltiyor. Retrica ile hic olmuyor.

drop testleri görünce bende z2 yi tercih ettim :)

fakat ön kamera olayında çektikten sonraki görüntüde de karıncalar var

teşhirdeki z2 de böyle bişi hatırlamıyorum, donanımsal olmadığına emin misiniz?
    3 4 resim cektim hepsindende kayboldu. Tanıdıkta falan varsa isterseniz iciniz rahat etcekse deneyin. Kameradan yana problem yaratmaz sony.

• yine alırdım çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

3 4 resim cektim hepsindende kayboldu. Tanıdıkta falan varsa isterseniz iciniz rahat etcekse deneyin. Kameradan yana problem yaratmaz sony.

kullanmaya başladım da geri almazlar sonra diye demiştim :D tamamdır hocam teşekkür ediyorum bilgiler için memnun kalacağımı düşünüyorum

keşke paketleme çakma parfüm paketlemesi gibi olmasaydı o biraz üzdü, alet 4g li olan ama üzerinde fifa world cup brasil yazıyor umarım eski seri değildir, veya serisine nerden bakıyoruz biliyor musunuz?

dock ve ve gürültü önleyicci kulaklık çıkmadı içinden
    G2de biliyodum üretim tarihine bakmayı ama z2de bilmiyom. Kutular hep öyle üretiliyor diye biliyom. Docku artık kendiniz almalısınız.

• Sim kart takılan yerin orada beyaz bi kağıt şeklinde yazıyor çekince geliyor seri numarasının yazılı olduğu yer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.