Şimdi Ara

Z2 Alınır mı ? Çok mu sorunlu ? + ve -'leri nelerdir ? ( Kullanıcı Yorumları )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1000TL bütçem var. 2.el cihaz almayı planlıyorum. Z2 için 2.el alabilirim.

Normalde aklımda ki telefonlar
    Lenovo Vibe X2, Huawei P7, Meizu MX4,Xperia Z2,İphone 5s(belki)

Sony Z2 için çok şişme yapıyor kasıyor felan diyorlarama 3GB ramli cihaz nasıl kasma yapsın şişsin diyorum. 2GB'ler bile yağ gibi akarken neden 3GB sıkıntılı olsun diyrum p7 ise 1000TLye acaba alınabilir mi dedirtiyor. 1 hafta kadar kullandım hayran kaldım. Ama sanki o parayı hakediyor mu soruları var. Lenovo ise MTK işlemcili. Ne kadar kaliteli stabil hiç fikrim yok.

Meizu MX4 hakkında pek bilgim yok.

GM,Samsung marka hariç her önerilere açığım. nedenleri ile yazarsanız sevinirim.

• Merhaba dostum, Ekim'den bu yana Z2 kullanıyorum bir önceki telefonum iPhone 4S idi, bence fiyatını sonuna kadar hak eden bi telefon herhangi bir sıkıntısını görmedim şuana kadar, kapağı sürekli açılıyordu bi kaç kere çevirince kapağı o sorun da kalktı ortadan, kasma konusuna gelirsek 16 GB'lık ürünün 10 GB'ı dolu fakat gram kasmıyor hala yağ gibi, hele Lollipop 5.0 güncellemesinden sonra jilet gibi oldu diyebilirim. Eğer aklında kaldıysa ben almanı tavsiye ederim.
  • kapağı açılıyordu derken hocam ? birde Z3 compact cihazda su geçirip geçirmediğine dair test yapıyosun seri numara tarzıyla bunda da var mı öyle bişey ?
  • contalar zarar gördüğü zaman kapaklar açılır. Dock kullanmak gerekiyor açılmaması için. Kapakları kullanamadığın sürece sorun yok
  • Şarj kapağı yuvasından çıkıp duruyordu bi süre, kimisi pudra dök geçer falan demişti de ben bi kaç kere çevirdim belli bi yöne doğru bi daha o sıkıntıyı yaşamadım kapak gayet sağlam, su geçirme konusuna gelirsek 1-2 kere suya soktum bi zararını görmedim ama bi insan telefonu suya sokma isteğini niye duyar onu da bilmem, kasada yamukluklar var diyen oldu da onun su geçirip geçirmeme olasılığını etkileyebileceği hakkında pek bi fikrim yok, telefon kullanım açısından gayet güzel.
  • cevremde 3 kısıde var kı bende alacagım bu yaz kısmetse ılk serılerdekı sorun yok gayet saglam ve performanslı bır cıhaz arayuzu samsunglar gıbı dnma sısme yapmıor 10 aydır kullanan akrabamda var yaknen gozlemlıorum cıhazı kıacası alınır bır cıhaz s4 ten g2 den falan cok daha saglam ve performanslı bır cıhaz z2
  • Alinabilir.ayrica yok surasi yamuk,yok burasi kirik diye dusunme nerdeyse her markada var bu sorunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.