Şimdi Ara

Z1 Ve G2 Arasında Kaldım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa arkadaşlar ben sony z1 alacaktım para biriktirince şimdi ise z2 çıktı :D hep kafam karıştı bide z1 kullanıcıları kamerayı çok kötülemiş renksiz çekiyor filan demişler g2 sony z1 fark atar diyor elektronik marketler yani ark para hazır şuan z1 z2 mi yoksa g2 mi alsam karar veremedim benim için z1 kamera ve dayanıklı diye alacaktım kamera kötü diyorlar kullananlar varsa z1 yada g2 nası telefonlar söylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kasımcrazy

Sa arkadaşlar ben sony z1 alacaktım para biriktirince şimdi ise z2 çıktı :D hep kafam karıştı bide z1 kullanıcıları kamerayı çok kötülemiş renksiz çekiyor filan demişler g2 sony z1 fark atar diyor elektronik marketler yani ark para hazır şuan z1 z2 mi yoksa g2 mi alsam karar veremedim benim için z1 kamera ve dayanıklı diye alacaktım kamera kötü diyorlar kullananlar varsa z1 yada g2 nası telefonlar söylerseniz sevinirim

Kullanmadım fakat genel olarak yorum yaparsam eğer z2 hariç sony ler tft ekran olduğu için renkler cansız ve soluktur ekranı yan çevirince renkler tamamen gidiyor neredeyse. Sony kamerasını açıkçası hiç beğenmiyorum yeterince net ve keskin değil. G2 çok daha iyi hatta kas kendini biraz g3 al çok yakışıklı bir telefon olmuş gerçekten. Ama Sony önermiyorum arkadaşım.

• valla arkadaşım şuan kafam çok karışık ne alsam die biri sony kalitesi diyor z2 yeni ekran teknolojisine geçti diyorlar tft bıraktı diyorlar
  • g2 nin kamerası z ile yarışır z1 ile kesinlikle yarışamaz.
    geceleri ,zoomlamadan farketmeyeceğin kadar az bir miktarda noiseli çekiyor (kumlu)
    gündüzleri çok başarılı kamerası var.
    Biri gelip sana g2 nin kamerası z1 den iyi diyorsa he he de geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2 nin kamerası z ile yarışır z1 ile kesinlikle yarışamaz.
    geceleri ,zoomlamadan farketmeyeceğin kadar az bir miktarda noiseli çekiyor (kumlu)

eyw kardeşim peki renksiz çekme gibi bi olayı yok dimi sonynin ben z1 ile z2 araştırdım işlemci de baya z2 öne geçmiş z1 kamera bazı hataları düzeltmişler diyorlar şuan z modellerinden alına bilecek en iyi telefon z1 mi olur yoksa z2 mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2 nin kamerası z ile yarışır z1 ile kesinlikle yarışamaz.

eyw kardeşim peki renksiz çekme gibi bi olayı yok dimi sonynin ben z1 ile z2 araştırdım işlemci de baya z2 öne geçmiş z1 kamera bazı hataları düzeltmişler diyorlar şuan z modellerinden alına bilecek en iyi telefon z1 mi olur yoksa z2 mi

z2 tabiiki z1 den daha iyi fakat aradaki fiyat farkı yüksek.
    z2 alabiliyorsan al ama z1 de üzmez.
    siyah beyaz çekme diyorsun o yok fakat basit uygulamalarla halledilebilir.

• Z1 in ekrani leşş g2 al parada cebinde kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi arkadaşlar yorumlardan gelen cevaplara bakarsak biri z1 z2 biri g2 diyor dediğim gibi telefonda beni en çok ilgilendiren ekran kalitesi kamera şimdi z1 yerine z2 vereceğim o parayı z2 hakkediyormu onu bilmiyorum acıkcası
  • quote:

şimdi arkadaşlar yorumlardan gelen cevaplara bakarsak biri z1 z2 biri g2 diyor dediğim gibi telefonda beni en çok ilgilendiren ekran kalitesi kamera şimdi z1 yerine z2 vereceğim o parayı z2 hakkediyormu onu bilmiyorum acıkcası

z2 bir sürü sorunla geldi daha alındığı z2 sorunları adıyla konu açıldı forumlarda. Sony önermiyorum arkadaşım. G2 al teknoseyir'den Murat Gamsız dahi lg g2 kullanmakta hem kamera olarak hem de stabilite olarak şu an en sağlam cihaz o. Cebini yakmana gerek yok.
  • Kullanıcısı olarak söylüyorum.

Ekranı sorun etmiyeceksen Z1 derim öyle söylendiği kadar da berbat değil sadece soluk bir gidip incele derim. Kamera kumlanma yapıyor arasıra ama gündüz çekimleri oldukça başarılı.

Z1 ile kendi çektimlerim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88707554/tm.htm

Edit: Kasa yapısı olarak z1 de iyidir suya karşı dayanıklığı filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 15 Haziran 2014; 17:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kullanıcısı olarak söylüyorum.

Ekranı sorun etmiyeceksen Z1 derim öyle söylendiği kadar da berbat değil sadece soluk bir gidip incele derim. Kamera kumlanma yapıyor arasıra ama gündüz çekimleri oldukça başarılı.

Z1 ile kendi çektimlerim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88707554/tm.htm

Edit: Kasa yapısı olarak z1 de iyidir suya karşı dayanıklığı filan

Çekmiş olduğun resimleri güzel mi buluyorsun kardeşim? Sence o resimler 2200tl'yi hak ediyor mu? Tamam her insan kendi malını savunur da bu kadar da yapmayın insanlar para verecek. Lg g2 z1 'den daha iyi.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Tamam hadi resimler kötü diğerleri ? G2 f/p ürüne olduğu için z1den iyi gözüküyor. Ama z1 fiyatı biraz daha ucuz olsaydı eğer.

2200tl mi ? Senin fiyat durumlarından haberin yok bende diyorum bu ne sallıyor diye.

edit: Ayrıca ben resimler güzel mi demişim ? Çektiğim resimlere bakabilirsin dedim sen neyin kafasındasın ?
    Ayrıca serginin altındaki yoruma bakarsan bir tek sen kötü dedin şuana kadar hiç biri anlamıyorda bir tek sen mi anlıyorsun resimden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 15 Haziran 2014; 17:24:54 >
  • quote:

Tamam hadi resimler kötü diğerleri ? G2 f/p ürüne olduğu için z1den iyi gözüküyor. Ama z1 fiyatı biraz daha ucuz olsaydı eğer

edit: Ayrıca ben resimler güzel mi demişim ? Çektiğim resimlere bakabilirsin dedim sen neyin kafasındasın ?
    Ayrıca serginin altındaki yoruma bakarsan bir tek sen kötü dedin şuana kadar hiç biri anlamıyorda bir tek sen mi anlıyorsun resimden ?

Çıkış fiyatı 2200 ondan bahsediyorum sallamak yok elbette. :) Ben sana güzel buluyor musun diye sordum sadece bu birincisi. 2. olarak kayalık hariç hiç mi hiç bir artısı yok orada da bir kullanıcının dediği gibi. Evet resimden anlıyorum burada gerekirse ego diyebilirsin. Fakat oradaki kimseye de anlamıyor şeklinde hitap etmedim. Kalabalığa sığınmak seni de sürüleştirir bu iyi değil. Ki tek bir adamın kalabalık karşısında haklı gelmesi de olmayacak şey değil. Argo konuşma üslubunu düzeltmeni rica ederim genç arkadaşım. Tek no seyir den Murat Gamsız bey dahi stabilite kamera olarak G2 kullanmakta. Bu adamlar Türkiye'de bu işten en iyi anlayan adamlar. 1020'nin karşısına karşılaştırmak için z1'i değil lg g2'yi getirmiştir. Bak farkındaysan fanlık değil bu dediklerim ben de sony sever bir insanım tüm saçmalıklarına karşın hala kullanıyorum fakat insanlar buraya para verecekse orada işler değişir. Z1 dediğin alete kitkat geldi telefon oldu mu sana saçmalığın daniskası? Lg g2 ne kafa ağrıtır ne insanı üfletip püfletir. Diyeceklerim bu kadar kardeşim. O yüzden karar verecek olan arkadaşa da inadına lg g2 diyorum. Youtube a da z1 vs lg g2 camera şeklinde yazarsa videolarla kendi gözleriyle lg g2 nin daha iyi olduğunu görecektir. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 15 Haziran 2014; 17:26:40 >

Telefonları kendim karşılaştırdım ellerimle. Ekranın dışında z1 daha performanslı yıllardır sony kullanıyorum ama Sony fanı değilim şimdilik bu konularda mevzularda fanlık olmaz. Z1 diyorum bende 2200 tl mi z1 ?. Fiyatlara biraz odaklanırsan sevinirim .
  • quote:

Telefonları kendim karşılaştırdım ellerimle. Ekranın dışında z1 daha performanslı yıllardır sony kullanıyorum ama Sony fanı değilim şimdilik bu konularda mevzularda fanlık olmaz. Z1 diyorum bende 2200 tl mi z1 ?. Fiyatlara biraz odaklanırsan sevinirim .

z1'in çıkış fiyatı 2.199 du arkadaşım. Youtube daki videolara sende göz atarsan lg g2 nin iyi olduğunu görürsün zaten.
  • G2 nin ekranı Z1 den daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyat çıkışı sadece Adam şimdi alıcak telefonu fiyat çıkışını ne yapsın ?. Öyle internetten izlemeyle olmuyor herşey
  • quote:

Fiyat çıkışı sadece Adam şimdi alıcak telefonu fiyat çıkışını ne yapsın ?. Öyle internetten izlemeyle olmuyor herşey

Anlamamaya zorlamak bu olsa gerek. Ben sana diyorum ki 2200 tlyi hak eden kamera mı o? Dediğim sadece bu adam 2200 tlye alacak demiyorum + video izlemekle olmuyor diye bir şey de söz konusu aynı açıdan çekilen iki resim iki farklı telefonla da gözler önünde he bakış açın sony ye yakındır o zaman göremezsin o ayrı.
    Fanlık yapmadığımı söylüyorum. Bu bölümde bilen bilir beni öyle yalanla makarayla işim olmaz.
  • quote:

Fanlık yapmadığımı söylüyorum. Bu bölümde bilen bilir beni öyle yalanla makarayla işim olmaz.

Tamam sana Sony'nin çektiği soluk renkli fotoğraflar daha güzel gelmiştir doğrudur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.