Şimdi Ara

Z1'in Kamerasını Beğenmeyenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar test ettim baya da hiç hoşuma gitmedi. yanında G2'nin kamerasınıda test ettim aksine o daha hoşuma gitti. soluk geldi bana zaten ekranda öyle gibi. çok daha beklentim büyüktü videolarda o kadar lanse etmişlerdi ki şöyle böyle diye. yanılıyorda olabilirim.

1020 ile karşılaştırıyorlar dı bide kesinlikle yanından geçemez kendim fikrim. G2 ile arasında 600 700 tl kadar fark var birde. siz neler düşünüyorsunuz.

• Şu an kimsenin kamerayı test edip karşılaştırması pek olası değil. Ancak inceleme sitelerinde bunu daha detaylı görebilirsin. Fakat telefonların ekran kalitesi ve parlaklığı sizi yanılgıya düşürmüş olabilir. Fakat bakıyorum hala bir N8deki gibi büyük bir sensör kullanılmıyor. Bu nedenle sadece telefonun çekeceği fotoğrafa göre bunca para verenleri de pek anlayamıyorum. 2000 liraya 2. el harika bir dslr set dizerim :)
  • G2,Xperia Z,ve Xperia Z1'i karşılaştırma fırsatım oldu Z1 kesinlikle çok çok üstün
    G2 benim
    XZ kayınçomun
    Z1 arkadaşımın. yani Z1 kullanmasamda gerçeği söylemek zorundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben teknosada telefonları yan yana karşılaştırdım kamerada g2 güzel görüntü gösteriyor ekranda ama gerçek farkı anlamak için pc'den bakmak lazım bence
  • Z1 kullanıcısıyım bende ilk başlarda hic beğenmiyorum demiştim 20.7 mp'ye yakışmıyor hiç.diyordum neyse ki telefonum beni yanılttı ayarlarıyla oynadıkca modlarla değerlerle kamera gerçekten iyi performans göstermeye.başladı özellikle detay çok iyi. Sizi basit testler yanıltmasın az uz kullanmayla olmuyor o iş :) tabi bazı noktalar var onlar da güncellemeyle aşılacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah arkadaşlar. heralde ben yanıldım. cünkü bu kadar büyük meblada telefonun kamerası kendinden 600 700 tl düşük olan kameradan kötü olması anlamsız. yakın zamanda bende karar verip alıcam inşallah. teşekler.
  • 1020 ile hiçbiri yarışamaz onu hiç denemeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • z1 incelemelerinde kameranın g2 den iyi olduğundan bahsedililyor.kaldıkı 20.7 megapiksel. artı yazılımlar var. yüksek çözünürlüklü video çekebilme özellikleri ile g2den üstün olduğunu söyleyebilirim.
  • kamera konusunda saçma sapan testleri bir kenara bırakırsak şahsi görüşüm
    1- Lumia 1020
    2- LG G2
    3-Z1
    Z1 Malzeme kalitesi ..vs tamamda kamera konusunda kesinlikle şişirilme megapikselden ziyade çektigi fotograflarda kalite yok

ben de telefonda oyun oynamak için 2000TL para verenleri anlamıyorum yok şu oyunda kasar mı bunda donar mı yahu git 1000TL ye oyun konsolu al bagla tv ye oyna artan parana yine telefon al ne donar ne kasar
  • bir de koskoca japon devi sony yıllardır kamera fotograf makinası ekipmanları vs üretiyor ancak sony gibi bir dev şirket dünkü çoçuk diyebilecegim nokia karşısında cep tel kamerasında resmen çuvallıyor ayrıca her üç telefonun kamerasını da bizzat test ettim
  • doğru hocam sadece kamerası için 2000tl vermem bi telefona. zaten o fiyatı haketmıyor 1700 en fazla olması gerekıyordu. şahsi fikrim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.