Şimdi Ara

Z1 Compact Türkiye Fiyatı Belli Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gsmarena'nın yaptığı incelemeye bakarsak Z1'den daha iyi batarya performansı sunuyor. Daha önce söylemiştim ekrandan dolayı çok fark eder diye ama dinleyen olmamıştı.. Zaten bu donanım 720p ekrandaki işlemleri çok daha rahat yapacağı için Full HD ekranlara göre daha az güç tüketecek..

Z1 Compact Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Z1 Compact Türkiye Fiyatı Belli Oldu

• ekranın full hd ya da hd olması pil dışında ne gibi farklar yaratır? Sadece görüntü kalitesi mi? Eğer öyleyse telefon için çok önemli mi?
  • çok iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon lg'nin üstüne düşerse lg paramparça olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • btsony.com ve morfare.com, fiyatlarını 2000'e çekmiş durumda, hepsisony.com'un sayfasında da, ürünün yolda olduğunu söylüyor sadece.
    markasony.com'da ise 1500tl ve stokta görünüyor ama gidişata göre, bu telefonu o fiyata SonyEurosia'dan almak iyice uzak bir ihtimal olmaya başladı.

Gerçi yurtdışındaki Z1 ve Z1 Compact fiyatlarını oranlayınca, bizde de 2000tl gibi bir rakama geliniyor ama gönül diğer türlü olmasını istiyor.
  • 2000 tl mi ? Fiyatı baya yüksek yapmışlar. 1500 tl'den aşağı bekliyorduk biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liradan piyasaya girecekse hiç girmesin
  • niye böyle olduki şimdi ön sipariş alırken 1500 den düşüktü fiyat stoklara girince 2000 yapmışlar hemen umarım bir hatadır ve düzeltilir çok yüksek fiyatı bu şekilde
  • 1500 tl üzeri satılmaz telefon. 1500 tl altı olursa ben ve benim gibi alanlar daha çok olur. 1500 üzeri satılacaksa sony zarar yapar.

• Türkiyeye daha gelmedi mi yahu

• ealist63 kullanıcısına yanıt
    bir iki tane kendi bağlantılı olduğu internet sitelerinde stokta var yazıyordu geçen gün ama mağazalara gelmedi henüz
  • Bu özellikler için fiyat gayet iyi
  • fiyat nedeniyle almayi dusinmuyorum ama sony saglam gidiyor firmalar hep mini deyince ozellikleri kirpiyor bu cihazda pek kirpma goremedim bnm gibi asiri buyuk ekran sevmeyen ve ozellikleride kullanmayi sevenler icin mantikli bir cihaz ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.