Şimdi Ara

Zødiac Killer (øØ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
13
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuyu telefondan açıyorum.

İleride bilgisayarla daha kapsamlı bir konu açacağımı belirtmek isterim. Şimdilik bunları okuyun.

Zødiac Killer (øØ)

Zødiac Killer (øØ)

Yakalanamayan seri katiller listesinde Karındeşen Jack'ten sonra ikinci sırada. Bu adamın kim olduğu ve cinayetleri neden işlediği 40 yıldır bulunamadı. Polis bile artık araştırmayı bıraktı

David Faraday ve Betty Lou Jensen heyecanlıydı. İlk kez gece beraber çıkmak için izin almışlardı. Ailelerine
    Noel konserine gidiyoruz diye yalan söyleyip onun yerine Lake Herman yolu üzerinde bir park alanına girmişlerdi. Otomobilin içinde oturuyorlardı. Saat 11'i biraz geçiyordu.
    Parka başka bir araba girdi ve hemen yanlarında durdu. Sürücü arabadan indi ve onlara doğru ateş etmeye başladı.

17 yaşındaki David başına aldığı tek kurşun darbesinin ardından birkaç dakika içinde öldü. Kaçmaya çalışan, 16 yaşındaki Betty Lou ise arkadan beş defa vuruldu ve anında hayatını kaybetti. Katil olay yerini hemen terk etti.

Kim olduğu belirlenemeyen, bu cinayetleri neden işlediği saptanamayan Zodiac, yakalanamayan seri katiller arasında Karındeşen Jack'ten sonra en tehlikelisi.

37 kişiyi katlettiğini iddia eden ama resmi kurumlar tarafından beş kişiyi öldürüp iki kişiyi yaraladığı kesinleştirilen Zodiac'ın en önemli hedefi, ıssız ve karanlık yerlerde birlikte oturan çiftlerdi. Nitekim ilk olaydan altı ay sonra, 5 Temmuz 1969'da yeniden ortaya çıktığında da durum farklı değildi.

Zødiac Killer (øØ)

ÖLDÜRDÜ KARAKOLU ARADI

Zodiac'ı pek çok seri katilden ayıran gelişme 1 Ağustos 1969'da yaşandı. Üç yerel gazeteye birer mektup geldi. Bu mektuplarda Zodiac benzer ifadelerle üç cinayeti üstleniyordu. Ayrıca her mektupta bir şifreli yazının üçte biri vardı; bunlar çözülürse kimliğinin anlaşılacağını söylüyordu.
    Şifre kırıldığında Zodiac'ın kimliğini ele verecek bir ipucu olmadığı görüldü. Bir bölümde şöyle diyordu:

Bu işin en iyi tarafı şu; öldüğümde cennette yeniden doğacağım ve öldürdüğüm herkes kölem olacak.
    Zodiac iki ay sonra, 27 Eylül 1969'da yeniden köle arayışına çıktı. Napa Vadisi yakınlarındaki Berryessa Gölü kıyısında, gözden uzakta oturan üniversite öğrencileri Cecelia Shepard (22) ve Bryan Hartnell'i (20) bıçakladı. Olay yerinden ayrılırken Bryan'ın arabasına daha önceki cinayetlerin tarihlerini ve Zodiac işaretini bıçakla kazıdı. Ve yine polis merkezinin yakınlarında bir telefon kulübesinden katliamını haber verdi. Cecelia hastanede öldü, Bryan hayatta kaldı.

BİLİNEN SON CİNAYET

11 Ekim 1969'da Zodiac yine ortaya çıktı. Bu defa, bindiği bir taksinin şoförü Paul Stine'ı hem öldürdü hem de cüzdanını ve anahtarlarını çaldı. Bu cinayette onun tarzına uymayan pek çok şey yaptı aslında: Stine'ın gömleğinden bir parça kopardı, uzaklaşmadan önce de bir bezle taksinin içini ve dışını sildi. Bütün bunları yaparken üç genç uzaktan onu izliyordu. Polise haber verdiler.

Bu olay Zodiac'ın işlediği bilinen son cinayetti. Kendisi daha sonra birçok kez polise ve gazetelere mektuplar ve şifreler gönderdi (hiçbiri çözülemedi), tehditler savurdu. Polise
    Biraz dikkatli olsaydınız dün akşam beni parkta yakalayabilirdiniz gibi mesajlar yolladı. Kimileri onun saldırısına uğradığını iddia etti, kimi yıllar önce işlenen cinayetlerin sorumlusu olarak onu gösterdi. Ama hiçbiri resmi olarak kabul edilmedi.

Zodiac'ın kimliği de tespit edilemedi. En çok Arthur Leigh Allen adlı bir adam olmak üzere pek çok kişiden şüphelenildi ama sonuç çıkmadı.

Geriye onun gizemini artıran şu cümleler kaldı:
    Artık köle toplama yöntemimi değiştiriyorum. Kimseye söylemeyeceğim. Cinayetler işlediğim zaman rutin soygun, öfke sebebiyle öldürme + birkaç sahte kaza vs. gibi görünecekler.

Zødiac Killer (øØ)

Zødiac Killer (øØ)

Polis araştırma sırasında bazı hatalar yaptı

øøø Zodiac taksici Paul Stine'ı öldürdükten sonra olay yerinden ayrılırken, polis telsizinden cinayet anons edildi. Ama nedense aranan kişinin siyah olduğu söylendi. O nedenle Zodiac'ın yanından geçen, hatta onunla konuşan iki polis dedektifi ondan şüphelenmedi bile.

øøø Kurbanlardan Darlene Ferrin evliydi. Zodiac'ın onu önceden tanıdığına dair ciddi iddialar da ortaya atıldı. Ama polis Darlene'in kocasıyla hiç görüşmedi.

øøø Michael Magau 1991 yılında tetikçi olarak Arthur Allen Heigh'i teşhis etti. Bunun için neden 20 yıl beklediği sorusuna şöyle cevap verdi: (((Polis bana hiç resim göstermedi, sadece sorular sordu.)))

Cinayet Kostümü

Zodiac, Shepard ve Hartnell'e saldırdığı gün üzerinde tuhaf bir kostüm vardı. Kafasını tamamen kapatan, sadece göz ve ağız bölgesinde delikleri olan, vücudu neredeyse beline kadar örten bir maskeydi bu. Üzerinde de, zamanla kendi imzası haline gelen daire ve artıdan oluşan şekil yer alıyordu. Tanınmamayı garantiye almak için güneş gözlükleri de takmıştı.

(øØ) Tüm konularıma ulaşmak için TIKLAYINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 25 Ekim 2013; 15:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyimiş
  • Cidden manyak bu herif
  • takip
  • Vay anasini ne insanlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Papua green wild agarwood v2
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam seri katili idolü görüp nicki yapmış
  • Filmi de çok iyiydi. Ama katilin bulunamaması insanı üzüyor açıkçası.
  • Şimdiye ölmüştür yoksa devam edip sembolleri bırakırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Vay anasini ne insanlar var.

• Tahmin edeyim google a zontak yazdın sonra bunu mu demek istediniz: zodiac killer seçeneği çıktı ve oradan karşılaştın bu adamla. Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Tahmin edeyim google a zontak yazdın sonra bunu mu demek istediniz: zodiac killer seçeneği çıktı ve oradan karşılaştın bu adamla. Doğru mu?

adam trollüğün dibine vurmuş hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Zodiac killerin hikayesini biliyorum bugün kendini gösterdn.

2. seni denedim girdi ;)

Hocam, o 3 sarışın, 1 siyah saçlı hatun fenAaa nerden buldun? oyhss ya

• İlgilenen arkadaşlar birde bu konu var

http://forum.donanimhaber.com/m_79563284/tm.htm
  • Peki tum bu cinayetleri Zodiacin isledigi ve bu yontemleri nerden biliniyor knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac ve gizemli işler takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

2. seni denedim girdi ;)

ne demek hatun falan ne yaptn başka? yani takibim altındasın yani başına belayı aldn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. seni denedim girdi ;)

ne demek hatun falan ne yaptn başka? yani takibim altındasın yani başına belayı aldn

Madem böyle yaptn sana buraları yar etmiyecem senin nickin seri katil benim nickm soruşturma bunun için herşey yapacam sen bu forumdan rahat olmuyacaksın hahahahaha. Bunu unutma sincap sen kaşındın.

Hadii bakalım

hahahaahah zaahahaha haci o kizlar kimdi 4'üde dass gibii (o mesajdan baska mesaja bakmadim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 29 Ekim 2013; 20:45:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2. seni denedim girdi ;)

Madem böyle yaptn sana buraları yar etmiyecem senin nickin seri katil benim nickm soruşturma bunun için herşey yapacam sen bu forumdan rahat olmuyacaksın hahahahaha. Bunu unutma sincap sen kaşındın.

Hadii bakalım

hahahaahah zaahahaha haci o kizlar kimdi 4'üde dass gibii (o mesajdan baska mesaja bakmadim)

Söylede bizde bilelim o kızları ama araştıracam eğer düşündüğm şeyse Büyük bir konu açıp ana avrad sövecem ha banlanıyım önemli değl nasıl olsa üyelik çok bu böyle devam edecek ve daha çok planım var

PM'e gel.

EDİT» Düşündüğün şey ne? hihihi

@Invstgns Dıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 29 Ekim 2013; 20:56:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.